Opublikowano 22 kwietnia 20159 l Tommo prędzej jakiś szwagier buchnie z korytarza te buty, gdy ten będzie zabawiał koleżankę w drugim pokoju.
Opublikowano 22 kwietnia 20159 l haha co, stać cię na kur.wy a chodzisz z butami do szewca? Wiesz ile kosztuja buty od szewca, w Polsce?
Opublikowano 22 kwietnia 20159 l Mi raz najeczki po jakichś dziesięciu spacerach się rozleciały, paragonu już nie miałem, więc do szewca poszedłem i za naprawę 15zł zapłaciłem. Prawie, że nic nie widać, polecam jak najbardziej.
Opublikowano 22 kwietnia 20159 l Bardzo mi sie podobają kryte buty, coś na ten wzór, ale niestety juz niedostępne. Jakbyście sie spotkali z podobnymi to proszę o link, cokolwiek. będę wdzięczny. Marka nie ma znaczenia.
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l Stary, takie kamasze nosiło się do białych jeansów na dyskotekę w czasach, gdy ludzie u DJa zamawiali Darude-Sandstorm i mówili, że chodzi o ten kawałek, co był na pierwszym miejscu w Liście 30 ton w zeszłą niedzielę.
Opublikowano 24 kwietnia 20159 l Bardziej pedalskie buty to chyba tylko takie z nadrukowanymi kutasami. Albo te od żeroma.
Opublikowano 24 kwietnia 20159 l No na rower chyba ładnych butów nie ma. Choć prędzej bym takie założył niż te Mevka.
Opublikowano 24 kwietnia 20159 l Jak widzę "profesjonalnie" ubranych rowerzystów w jakieś kostiumy, specjalne buty, kaski itp. to w środeczku czuję leciutki śmieszek z nich.
Opublikowano 24 kwietnia 20159 l Upadek na światłach jak zaczyna się jeździć z blokami jest nieodzowną częścią kolarskiej szkoły.