Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

;///

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 722 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Tommo prędzej jakiś szwagier buchnie z korytarza te buty, gdy ten będzie zabawiał koleżankę w drugim pokoju.

Opublikowano

haha co, stać cię na kur.wy a chodzisz z butami do szewca? 

Wiesz ile kosztuja buty od szewca, w Polsce?:D

Opublikowano

Nie o to się rozchodzi.

Opublikowano

Mi raz najeczki po jakichś dziesięciu spacerach się rozleciały, paragonu już nie miałem, więc do szewca poszedłem i za naprawę 15zł zapłaciłem. Prawie, że nic nie widać, polecam jak najbardziej.

Opublikowano

Bardzo mi sie podobają kryte buty, coś na ten wzór, ale niestety juz niedostępne. Jakbyście sie spotkali z podobnymi to proszę o link, cokolwiek. będę wdzięczny. Marka nie ma znaczenia.

41Q2p6srTGL._SY395_.jpg

Opublikowano

O co wam chodzi ? Wy sie nie znacie na modzie. Dziekuje kropka.

Opublikowano

Stary, takie kamasze nosiło się do białych jeansów na dyskotekę w czasach, gdy ludzie u DJa zamawiali Darude-Sandstorm i mówili, że chodzi o ten kawałek, co był na pierwszym miejscu w Liście 30 ton w zeszłą niedzielę.

Opublikowano

o jenysiu ;///

Opublikowano

Bardziej pedalskie buty to chyba tylko takie z nadrukowanymi kutasami. Albo te od żeroma.

Opublikowano

No na rower chyba ładnych butów nie ma. Choć prędzej bym takie założył niż te Mevka.

Opublikowano

Jak widzę "profesjonalnie" ubranych rowerzystów w jakieś kostiumy, specjalne buty, kaski itp. to w środeczku czuję leciutki śmieszek z nich.

Opublikowano

Niby dlaczego? Bo cenią sobie wygodny i bezpieczny ubiór?

Opublikowano

Gorzej jak się lakierki nie wypną podczas upadku, hihihi