Opublikowano 9 maja 20159 l Ladne porownanie, ja poszedlbym dalej. Moim zdaniem ktos na tym krawezniku sie zdrowo wypierdolil.
Opublikowano 11 maja 20159 l Smiechlem jak zobaczylem jakosc wykonania tych czarnych vansow. Chodzi o zdjecie buta z tylu, miejsce laczenia gumy, ta dokladnosc dopasowani i ten napis vans off the wall chyba tylko po to zeby to jako tako trzymac w ryzach Typie te trampki kosztują 200zł czego ty oczekujesz?
Opublikowano 11 maja 20159 l Ja sobie wczoraj zamówiłem te co ze dwa-trzy dni temu tu wrzuciłem. Bodajże Sprite się pytał gdzie je znaleźć, więc podaję linka: http://e-megasport.com/product-pol-7592-Buty-Nike-Air-Odyssey-Heritage-Blue.html A do tego take Nic nadzwyczajnego, ale wygodne, lekkie, tanie i fajnie leżą na stopie.
Opublikowano 11 maja 20159 l Smiechlem jak zobaczylem jakosc wykonania tych czarnych vansow. Chodzi o zdjecie buta z tylu, miejsce laczenia gumy, ta dokladnosc dopasowani i ten napis vans off the wall chyba tylko po to zeby to jako tako trzymac w ryzach Typie te trampki kosztują 200zł czego ty oczekujesz? Dałem za trampki Umbro 100pln, mam je od 3 lat, czaisz typie?
Opublikowano 12 maja 20159 l Umbro szanuję za halówki po sto monet jak jeszcze do gimbazy do klasy sportowej klasy chodziłem i na najeczki mnie jeszcze stać nie było
Opublikowano 15 maja 20159 l Niebieskie najeczki jeszcze piękniejsze niż się w najpiękniejszych snach spodziewałem <3 Za to zielone jednak słabe, ale do pracy i na rower będą akurat. Edytowane 15 maja 20159 l przez Yakubu
Opublikowano 5 czerwca 20159 l O ironio, te buty do bieganie się nie nadają. Chyba, że komuś niepotrzebne śródstopie, albo stae skokowy w przyszłości. Do krótkich spodenek całkiem fajne laczki.
Opublikowano 6 czerwca 20159 l Exactly, do chodzenia kupiłem. Pamiętam, że czort bardzo propsował te laczki. Ps. czy czort jeszcze żyje? Edytowane 6 czerwca 20159 l przez szaden
Opublikowano 7 czerwca 20159 l dobrze ze wziales roshe a nie okropne fluxy, na ktore jest ostatnio moda