Opublikowano 8 czerwca 20159 l Mi się Janoski Max spodobały wczoraj, 270zl. Może wezmę. gdzie są za 270?
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Mi się Janoski Max spodobały wczoraj, 270zl. Może wezmę. gdzie są za 270? Krakowskie Factory, sklep Nike. Dokładnie te co na fotce.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l na żywo wyglądają bardziej na fioletowe czy niebieskie? bo na fotkach to różnie bywa
Opublikowano 2 lipca 20159 l No właśnie ostatnio myślę nad całymi czarnymi Vansami, ale trochę inny model. Nigdy mi się jakoś nie podobały, ale szukam całych czarnych butów do koszuli, a te to jedyna jakie znalazłem w swoim rozmiarze.
Opublikowano 3 lipca 20159 l Wahalem sie troche, bo nawet na mega wyprzedazy byly dosc drogie, a zamawialem przez neta, ale jak przyszly to rozwialy calkiem moje watpliwosci, najporzadniejsze buty jakie mialem.
Opublikowano 3 lipca 20159 l Wahalem sie troche, bo nawet na mega wyprzedazy byly dosc drogie, a zamawialem przez neta, ale jak przyszly to rozwialy calkiem moje watpliwosci, najporzadniejsze buty jakie mialem. daj linkora bo też czegoś takiego szukam bercik te ostatnie reeboki jaka nazwa modelu? Edytowane 3 lipca 20159 l przez MaZZeo