Opublikowano 7 września 200816 l Circa jest dostępna jedynie po supersklepowych przecenach. I tak z tych butów byłem bardziej zadowolony, niż z Etniesów. Aha, tam biorąc pod uwagę gadanie banego- tak, mam z 6 par, w których chodzę na zmianę.
Opublikowano 7 września 200816 l im wiecej par butów masz, tym dluzej kazda wytrzyma. ja chodze na zmiane w 4-5 i tylko jedne pumy są dobite, zreszta one przeżyły juz 2 lata i najbardziej je katuje ;] No widzisz a ja zazwyczaj mam dwie pary butów "do chodzenia po dworze" z czego jedną eksploatuje najbardziej, po zużyciu druga wchodzi do gry.
Opublikowano 7 września 200816 l Gorzej teraz z zima - mam w sumie 2-3 pary tylko w tym zero ocieplanych/glanow/ itp
Opublikowano 7 września 200816 l Mam żółtki i takie reeboki do łażenia po górach z wysoką podeszwą, nieprzemakają, już 2gi rok służą zimą, zarombiste som.
Opublikowano 9 września 200816 l Zwykłe białe buciki- I like Tu już z pierdółkami, ale i tak wyglądają schludnie Nienawidzę czerwonego, ale mają w sobie jakiś czar Proste czarne, coś w sobie miały Tu mi zawiało olskulem
Opublikowano 9 września 200816 l kurde te czarno adio genialne <3 mialem postanowienie ze juz nie kupuje butow ze sk8szopow, ale wale to, musze sobie jakies adio zakupic znowu
Opublikowano 9 września 200816 l jakie są jeszcze fajne, polskie stronki z takimi elo butami? oprócz andergrandu i supersklepu.
Opublikowano 11 września 200816 l Zwykłe białe buciki- I like Takie! Masz linka czy coś? Nie znam się na tych elo stronach. A te wyglądają fajno.
Opublikowano 12 września 200816 l I całe forum będzie chodzić w takich samych butach :franc: Edytowane 12 września 200816 l przez _Be_
Opublikowano 12 września 200816 l No i co? Ktoś musi pokazać prostakom jak się wozić po mieście. Moda FPE dobra jak każda inna