Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Nie było Kaiserów, więc kupiłem takie brzydactwa: Oczywiście do piłki, do chodzenia na co dzień tak drogich butów bym nie kupił. Co z tą Polską? Słabe wchoooj.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Jak na buty do fussbalu mogą być, choc ten pasek na środku mogli sobie darowac
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l siema dobrzy ludzie, mam sprawe moje skorki juz dogorywaja, rozgladam sie za nowym laczem, ale problem w tym ze te lyzwy strasznie mi sie podobaja i chcialbym miec znow dokaldnie ten sam model. jest ktos w stanie je zlokalizowac? pudelka nie mam, w srodku metka przy kostce sie wytarla ale nie bylo tam nazwy modelu niestety. halp! model chyba z 2013, ew 2012. edit2: ten model ma piete cala czarna i nie ma czarnego paseczka wzdluz podeszwy. Edytowane 30 sierpnia 20159 l przez Najtmer
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l po butach poznasz człowieka, nie tyle co jaka marka ale syf na nich. Gardzę. Edytowane 30 sierpnia 20159 l przez KoBik
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l po butach poznasz człowieka, nie tyle co jaka marka ale syf na nich. Gardzę. trudno, lata mi to kolo fiuta. buty sabotazowo-ogrodnicze, a nie jakies wylizane miejskie slizgacze dla korposzczura.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Całkiem Ci się ta metka wytarła? Nazwy tam nie ma ale jest kod SKU po którym znajdziesz buta, w formacie XXXXXX-XXX.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l *gasp*, jest, znalazlem! THX!! Yakubu- zgadza sie, capri fak, nieosiagalne. slabo troche ze modele tak szybko znikaja z rynku. Edytowane 30 sierpnia 20159 l przez Najtmer
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l po butach poznasz człowieka, nie tyle co jaka marka ale syf na nich. Gardzę. Typowy koks z sebiksowymi przekonaniami, tylko prawilne najeczki wypastowane na leksusowy Whitest White mają rozmach na parafii. Błagam, nie bij. Żartowałem.
Opublikowano 1 września 20159 l Szukałem dość długo całych czarnych butów i nagle wpadła promocja na Jordan I, za 280 to dobra cena, mam nadzieję, że szybko się nie rozlecą.
Opublikowano 1 września 20159 l Szukałem dość długo całych czarnych butów i nagle wpadła promocja na Jordan I, za 280 to dobra cena, mam nadzieję, że szybko się nie rozlecą. Cena bardzo dobra, niestety nie moj kolor. Gdzie dokladnie kupiles i sa jeszcze jakies inne kolory ?
Opublikowano 1 września 20159 l Sklepkoszykarza.pl, mają sporo kolorów. Same dzieciece rozmiary w tych cenach
Opublikowano 1 września 20159 l No przeciez napisal, ze zamowil buty na stronie sklepkoszykarza.pl tylko ze ja nie widze duzych rozmiarow w tych cenach
Opublikowano 1 września 20159 l no wlasnie dopytuje bo tez nie widze, ogladalem je dzisiaj w foot lockerze za 499 to troche duzo c'nie
Opublikowano 1 września 20159 l http://sklepkoszykarza.pl/?md=products&id_p=56647&name=buty-air-jordan-1-mid&
Opublikowano 2 września 20159 l Nie wiem co powiedzieć, czekam na zdanie mądrzejszych,. ale ponoć te wzorki i szlaczki na butach już nie są modne