Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 722 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

ehhh a tak bardzo mi sie podobaly ;//

Opublikowano

nie no po prostu jerome i mroku reprezentują gust zachodnioeuropejskich dorobkiewiczów a reszta użytkowników przedstawia swoje, polskie, cebulackie zdanie, wybieraj

oczywiście bez obrazy dla jerome i mroku

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

nie no po prostu jerome i mroku reprezentują gust zachodnioeuropejskich dorobkiewiczów a reszta użytkowników przedstawia swoje, polskie, cebulackie zdanie, wybieraj

oczywiście bez obrazy dla jerome i mroku

Dla mnie to jest ta sama osoba.

Opublikowano

1150.jpg

Infraredy sobie w końcu kupiłem. 320 w worldboksie ^_^

Opublikowano

puke-gif.gif?gs=a

Przepraszam za odruch wymiotny, nie moglem.

Opublikowano

Ale co, trafiłeś gdzieś na zdjęcie twojej starej czy o co chodzi?

large_9527.jpg

xDDDDDDD

Opublikowano

Jsy tylko retro, a nie jakieś ujowe hybrydy. Infrared to chyba najfajniejsze, klasyczne cw 90, no może poza laser blue.  

Opublikowano

Infrared to chyba najfajniejsze, klasyczne cw 90, no może poza laser blue.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

buty dla żuroma i mroka

78775.jpg

Nike-Air-Mag-Back-To-Future-Shoes-Mens-N

w gimnazjum na pewno bedą wam zazdrościć 

Opublikowano

Kupiłem se nowe laczki, bo stare już się poniszczyły.

VYK2jE2.jpg

Komfort: 8/10

Cena i dostępność: 5/10 (tylko jedna sztuka w tym rozmiarze była; 22 zł)

Design: 9/10

Ogólna ocena: 9/10.

Opublikowano

sprytny product placement lenovo

Opublikowano

nie zwrocilbym uwagi na to, gdybys nie napisal. maczales paluchy w tej akcji marketingowej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lucku chujowe sa.

Chetnie odkupie, mamy ten sam numer buta if yano what I mean.  :ohstop: 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie się prezentują, ale ta cena grubo przesadzona.

Opublikowano

obuwie ortopedyczne swojemi prawami rządzi

się

Opublikowano

Jest teraz wyprzedaż na Asicsy na runcolors. Można znaleźć coś ciekawego (mimo, ze ja nie znalazłem :()

Opublikowano

Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo znalazlem buty 10/10 dla mnie. Kozak na maxa i juz jestem happy. Bierem te :)

j5HLEOT.jpg?1

IMG_9343.JPG

y-3-qasa-high-all-black.jpg

Maxy niech sobie nosza turasy do dresikow. Ja wjezdzam po swojemu czyli Yamamoto, Kanye i Adidas w colabo. I cena super, bo nie jest to limitowana edycja, wiec nie ma juz cen z kosmosu. Okolo 250 funi. Fuck yesss, zakochalem sie w tych butach :)

Edytowane przez Jerome

Opublikowano

Dziwią mnie osoby, które im bardziej chuyowe rzeczy mają tym bardziej się nimi jarają

Opublikowano

A kim ty jestes by oceniac co jest ujowe. Wypowiedziec sie mozna, ale twoj wpis jest taki jakby wszyscy tak mysleli, a ci powiem ze tak nie jest. Kto sie zna i doznal jakis ciuchow od projektantow ten zrozumie ta klase. A ty piszesz jak specjalista, a zapewne po wylaczeniu kompa wsiadasz na traktor i jedziesz na pole.

Ale jest tu kilka osob ktore maja jakies tam pojecie, wiec czekam i zobacze co one napisza. Oczywiscie zdania nie zmienie, bo dla mnie bomba, a to najwazniejsze.