Opublikowano 28 września 20159 l nie no po prostu jerome i mroku reprezentują gust zachodnioeuropejskich dorobkiewiczów a reszta użytkowników przedstawia swoje, polskie, cebulackie zdanie, wybieraj oczywiście bez obrazy dla jerome i mroku Edytowane 28 września 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 28 września 20159 l nie no po prostu jerome i mroku reprezentują gust zachodnioeuropejskich dorobkiewiczów a reszta użytkowników przedstawia swoje, polskie, cebulackie zdanie, wybieraj oczywiście bez obrazy dla jerome i mroku Dla mnie to jest ta sama osoba.
Opublikowano 3 października 20159 l Ale co, trafiłeś gdzieś na zdjęcie twojej starej czy o co chodzi? xDDDDDDD
Opublikowano 3 października 20159 l Lucjusz ale to Jordany łykają Infraredy bez popity, Mówie jak jest!
Opublikowano 3 października 20159 l Jsy tylko retro, a nie jakieś ujowe hybrydy. Infrared to chyba najfajniejsze, klasyczne cw 90, no może poza laser blue.
Opublikowano 3 października 20159 l Infrared to chyba najfajniejsze, klasyczne cw 90, no może poza laser blue.
Opublikowano 22 października 20159 l buty dla żuroma i mroka w gimnazjum na pewno bedą wam zazdrościć
Opublikowano 22 października 20159 l Kupiłem se nowe laczki, bo stare już się poniszczyły. Komfort: 8/10 Cena i dostępność: 5/10 (tylko jedna sztuka w tym rozmiarze była; 22 zł) Design: 9/10 Ogólna ocena: 9/10.
Opublikowano 22 października 20159 l nie zwrocilbym uwagi na to, gdybys nie napisal. maczales paluchy w tej akcji marketingowej.
Opublikowano 23 października 20159 l Eleganckie kapcie, też muszę sobie podobne nabyć, bo już obecne klapiszcza mi się rozwalają.
Opublikowano 1 listopada 20159 l Lucku chujowe sa. Chetnie odkupie, mamy ten sam numer buta if yano what I mean.
Opublikowano 19 listopada 20159 l http://worldbox.pl/buty-asics-gel-respector-shadow-pack-h5w3l-9090.html?utm_source=Facebook&utm_medium=Post&utm_campaign=Buty%20Asics%20Gel-Respector%20%22Shadow%20Pack%22%20%28H5W3L-9090%29 Więcej fotek: http://www.endclothing.com/us/latest-products/japanese-brands/asics-gel-respector-shadow-h5w3l-9090.html Piękne, tylko ta cena...
Opublikowano 19 listopada 20159 l Jest teraz wyprzedaż na Asicsy na runcolors. Można znaleźć coś ciekawego (mimo, ze ja nie znalazłem )
Opublikowano 20 listopada 20159 l Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo znalazlem buty 10/10 dla mnie. Kozak na maxa i juz jestem happy. Bierem te Maxy niech sobie nosza turasy do dresikow. Ja wjezdzam po swojemu czyli Yamamoto, Kanye i Adidas w colabo. I cena super, bo nie jest to limitowana edycja, wiec nie ma juz cen z kosmosu. Okolo 250 funi. Fuck yesss, zakochalem sie w tych butach Edytowane 20 listopada 20159 l przez Jerome
Opublikowano 20 listopada 20159 l Dziwią mnie osoby, które im bardziej chuyowe rzeczy mają tym bardziej się nimi jarają
Opublikowano 20 listopada 20159 l A kim ty jestes by oceniac co jest ujowe. Wypowiedziec sie mozna, ale twoj wpis jest taki jakby wszyscy tak mysleli, a ci powiem ze tak nie jest. Kto sie zna i doznal jakis ciuchow od projektantow ten zrozumie ta klase. A ty piszesz jak specjalista, a zapewne po wylaczeniu kompa wsiadasz na traktor i jedziesz na pole. Ale jest tu kilka osob ktore maja jakies tam pojecie, wiec czekam i zobacze co one napisza. Oczywiscie zdania nie zmienie, bo dla mnie bomba, a to najwazniejsze.