Opublikowano 2 grudnia 20159 l Najważniejsze to być sobą Maciek, nie przejmuj się tym co pomyślą inni.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l ale miałem dzisiaj sytuacje (problemy pierwszego świata) mieliście tak kiedyś że chcieliście sobie kupić buty, macie bardzo wygodne buty w bardzo dobrej cenie, ale za to brzydkie tak bardzo, że wstydzilibyście sie wynieść w nich śmieci w nocy do śmietnika? co dopiero założyć na miasto? http://1but.pl/asics-gelkayano_20-t3n2n2101-94495miałem dzisiaj na nogach ostatnia para 160zł, mocno sie zastanawiałem, że to tylko kolor, buty super wygodne i woogle, ale ten kolor mnie jednak odrzucił czemu te buty do biegania muszą wyglądać jak te muchy na gunwnach?
Opublikowano 6 grudnia 20159 l No biegówki, które się jako tako nadają do chodzenia to chyba tylko jakieś Freeruny od Nike, czy coś w ten deseń. I to też raczej do spodni dresowych, czy krótkich spodenek do notariusza.
Opublikowano 8 grudnia 20159 l Kanye West sie wzial za 'projektowanie' korków... http://www.thesportbible.com/articles/kanye-west-designs-football-boots-for-adidas żerom, czy zamierzasz zostać piłkarzem?
Opublikowano 9 grudnia 20159 l Figlarz moja gra w piłkę skończyła się w 2008 roku jak rozwaliłem sobie kolano
Opublikowano 10 grudnia 20159 l Wyleczcie swojego guza mózgu, bo ja chociaż w fife moge pograć teraz, a wam cieżko jak widze. Albo idźcie się posprzeczać która konsolka lepsza do wojenek. Ameby Edytowane 10 grudnia 20159 l przez Jerome
Opublikowano 10 grudnia 20159 l Wyleczcie swojego guza mózgu, bo ja chociaż w fife moge pograć teraz, a wam cieżko jak widze. Albo idźcie się posprzeczać która konsolka lepsza do wojenek. Ameby Wyluzuj, nie wszyscy wiedzą że piszesz dla jaj.
Opublikowano 10 grudnia 20159 l Ejj no, ale te koreczki od kanjego wyglądają lepiej niż 97% butów do piłki, które można dostać w normalnym sklepie sportowym
Opublikowano 10 grudnia 20159 l Wygladaja jak buty od garniaka pseudo modnego plejasa z doczepionymi korkami.
Opublikowano 10 grudnia 20159 l Buty dla ciot, wiadomo, że jak jesteś kozak, to musisz mieć KOLOROWE korki.
Opublikowano 10 grudnia 20159 l Te korki od kańego wyglądają jak jakieś szmaciaki. Profesjonalne obuwie sportowe używają raczej bardziej zaawansowanych materiałów. No ale tylko czekać aż jakiś murzyn wyskoczy w tym na miasto.
Opublikowano 26 grudnia 20159 l Jeszcze zbiera do skarbonki. Mial nadzieje na sale, ale Kanye lubi zdzierac z baranow i nie dalo rady w tym roku. Poczekaj jeszcze tak do lutego. Edytowane 26 grudnia 20159 l przez Gość
Opublikowano 27 grudnia 20159 l Pol godziny temu zamowilem sobie Adidas Tubular Runner Primeknit Core Black. Z kodem znizkowym zaplacilem niecale 115 euro, normalnie kosztuja 140. Obym dostal te buty przed nowym rokiem, ale pewnie dopiero po nowym roku..