Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yeezy,Yeezy,Yeezy just jumped over Jumpman ^^ 

W tym miesiacu najprawdopodobniej kupuje 350's Pirate Black/ Oxford Tan, oczywiscie oryginaly. Poszukam jeszcze, cos fajnego.

Wygladaja super, juz dawno temu sie na nie napalilem, nie wytrzymam:

adidas-oxford-tan-yeezy-boost-350-releas

A gdzie dostaniesz? Pisz na pw, bo ja tez na pirate black napalony.

Opublikowano

Zdjęcia miałeś wkleić, czy jeszcze je musisz trochę rozchodzić?

Opublikowano

A gdzie dostaniesz? Pisz na pw, bo ja tez na pirate black napalony.

Szukam wlasnie tak do 400 euro, ciezko znalezc bo sporo jest replik w podobnych cenach. Najlepiej byloby poczekac na nastepny restock, ale ludzie rzucaja sie na nie. Nie zamierzam stac pare dni pod sklepem :) 

Opublikowano

Mroq pisze "repliki" jak Jerome. To bardzo zastanawiajace, ze tylko te 2 osoby z forum tak pisza. Czy administracja tego nie widzi? Ile jeszcze bedziemy zmuszeni tolerowac alteryzm (mozna w tym wypadku mylic z autyzmem)?

Opublikowano

O matko noszenie butów Lacoste, Armani, czy inny Hilfiger to żenua, wsiuny z kietami na karku takie noszą. Pomijam już fakt, że są obrzydliwe. Szukasz eleganckich butów, czy na co dzień?

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Sporo drechów chodzi w jakichś armianiach z bazaru, ale w oryginałach to raczej mała ilość.

Szukam jakichś buciorów eleganckich, no ale bez przesady. Przeglądałem trochę "eleganckich" butów w galerii, ale niektóre chyba są zbyt poważne:/ Zresztą w galeriach buty pochodzą głównie z chin, a ja chciałem coś extra:/

Edytowane przez grzybiarz