Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Emeryci się rzucą, buty za 2 renty,  a starczą na połowę życia

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 721,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Janoski chu.jowe, ale Woveny mokasyny indiańskie spoko. Ech ci snikerhedzi.

Opublikowano

ja wzialem na lato jordany eclipse i sa bardzo lekkie i przewiewne. tylko cos mnie prawy obciera pod kostka ;/

Opublikowano

Ja pitole, faktycznie jak dla indianina.

Nike Apacz.

Ja myślę nad jakimiś Reebok Classic, albo nowymi Chuck Taylor, ale musiałbym je gdzieś najpierw przymierzyć, bo nie wiem, czy jak klaun bym nie wyglądał.

Opublikowano

Ja postawię na klasykę, którą już kiedyś miałem, a mianowicie:

4f17eb52d6a940a97cca0045d9bdb8b7.jpg

Opublikowano

o, jaki to model? bo takie chyba bym musial sobie kupic.

Opublikowano

Adidas Busenitz Pro.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak to airmaxy, buty dla spóznionych modowo gimbusów

Opublikowano

powiedzial mlodzieniec, ktory nosi vansy. :v

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Na allegro sa reeboki jogger w promo i zastanawiam sie czy nie wziac, ale sam nie wiem bo jak widze ta piankowa podeszwe to boje sie ze z czasem sie rozjedzie.

Opublikowano

90 all white są OK na lato, ale weź se zwykłe a nie z tą niby strusią skórą czy co to jest. 

@Plugawy - musiałbyś ostro tyrać takie buty, pianka eva to wbrew pozorom dość wytrzymały materiał na podeszwę. 

Edytowane przez messer88

Opublikowano

to okej, bo ja za modą nie podążam, wręcz przeciwnie, wybieranie modnych rzeczy jest dla ludzi bez własnego gustu imo

Opublikowano

xddd

Opublikowano

to okej, bo ja za modą nie podążam, wręcz przeciwnie, wybieranie modnych rzeczy jest dla ludzi bez własnego gustu imo

No taka prawda. Wiadomo, że nie można popadać w skrajność i ubierać się jak człowiek z lat 70, ale dzisiejsza moda, jeśli chodzi o obuwie to Roshe Runy, Fluxy i Vansy, czyli straszna słabizna.

Opublikowano

Ja postawię na klasykę, którą już kiedyś miałem, a mianowicie:

4f17eb52d6a940a97cca0045d9bdb8b7.jpg

Sali nie zapomnij wynająć przy okazji.

Opublikowano

Wiadomo, że nie można popadać w skrajność i ubierać się jak człowiek z lat 70

Nie widzę w tym nic złego.