Opublikowano 5 kwietnia 20169 l Janoski chu.jowe, ale Woveny mokasyny indiańskie spoko. Ech ci snikerhedzi.
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l ja wzialem na lato jordany eclipse i sa bardzo lekkie i przewiewne. tylko cos mnie prawy obciera pod kostka ;/
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l Ja pitole, faktycznie jak dla indianina. Nike Apacz. Ja myślę nad jakimiś Reebok Classic, albo nowymi Chuck Taylor, ale musiałbym je gdzieś najpierw przymierzyć, bo nie wiem, czy jak klaun bym nie wyglądał.
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l +, bo kolorem pasują do czepka Edytowane 18 kwietnia 20169 l przez columbo
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l czy białe air maxy to wieś? http://worldbox.pl/buty-nike-air-max-90-leather-pa-ostrich-pack-705012-111.html chciałbym takie ale sam nie wiem
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l jak to airmaxy, buty dla spóznionych modowo gimbusów powiedzial mlodzieniec, ktory nosi vansy. :v Edytowane 18 kwietnia 20169 l przez Gość
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Na allegro sa reeboki jogger w promo i zastanawiam sie czy nie wziac, ale sam nie wiem bo jak widze ta piankowa podeszwe to boje sie ze z czasem sie rozjedzie.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l 90 all white są OK na lato, ale weź se zwykłe a nie z tą niby strusią skórą czy co to jest. @Plugawy - musiałbyś ostro tyrać takie buty, pianka eva to wbrew pozorom dość wytrzymały materiał na podeszwę. Edytowane 18 kwietnia 20169 l przez messer88
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l jak to airmaxy, buty dla spóznionych modowo gimbusów to okej, bo ja za modą nie podążam, wręcz przeciwnie, wybieranie modnych rzeczy jest dla ludzi bez własnego gustu imo
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l jak to airmaxy, buty dla spóznionych modowo gimbusów to okej, bo ja za modą nie podążam, wręcz przeciwnie, wybieranie modnych rzeczy jest dla ludzi bez własnego gustu imo No taka prawda. Wiadomo, że nie można popadać w skrajność i ubierać się jak człowiek z lat 70, ale dzisiejsza moda, jeśli chodzi o obuwie to Roshe Runy, Fluxy i Vansy, czyli straszna słabizna.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Ja postawię na klasykę, którą już kiedyś miałem, a mianowicie: Sali nie zapomnij wynająć przy okazji.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Wiadomo, że nie można popadać w skrajność i ubierać się jak człowiek z lat 70 Nie widzę w tym nic złego.