Opublikowano 14 maja 20168 l Kupione i muszę przyznać,że bardzo wygodne. Za te 170zł to całkiem udany zakup.
Opublikowano 14 maja 20168 l Chyba prędzej bym założył sandały na skarpety niż buty Lacoste, Ralph Lauren, czy inne Dolce&Gabbana. Straszny festyn.Racja. Dziś widziałem w pewnym lokalu typa w spodniach z wielkim napisem EMPORIO ARMANI. Oprócz spodni miał wielki, złoty zegarek. Strasznie ch.ujowo to wyglądało. Takie firmowe ciuchy, kupuje się raczej z jakimś niewidocznym, małym logosem. PS. Teraz widzę, że to cytat z kwietnia.
Opublikowano 14 maja 20168 l no ale a propos cytatu to ja nei widze nic zlego w połączeniu sandałów ze skarpetami, ogolnie sandaly sa raczej srednie, nie ma znaczenia czy same czy ze skarpetami ;//
Opublikowano 14 maja 20168 l Mam biale Dolce&Gabbanna i zjadaja te wszystkie tutaj Chyba prędzej bym założył sandały na skarpety niż buty Lacoste, Ralph Lauren, czy inne Dolce&Gabbana. Straszny festyn.Racja. Dziś widziałem w pewnym lokalu typa w spodniach z wielkim napisem EMPORIO ARMANI. Oprócz spodni miał wielki, złoty zegarek. Strasznie ch.ujowo to wyglądało. Takie firmowe ciuchy, kupuje się raczej z jakimś niewidocznym, małym logosem. PS. Teraz widzę, że to cytat z kwietnia. Mam biale Dolce&Gabbanna i sa swietne. Maja czarny napis stylu buta i to miejsce tez jest czarne. Zjadaja te wszystkie tutaj bez popitki.
Opublikowano 15 maja 20168 l Mam biale Dolce&Gabbanna i zjadaja te wszystkie tutaj Chyba prędzej bym założył sandały na skarpety niż buty Lacoste, Ralph Lauren, czy inne Dolce&Gabbana. Straszny festyn.Racja. Dziś widziałem w pewnym lokalu typa w spodniach z wielkim napisem EMPORIO ARMANI. Oprócz spodni miał wielki, złoty zegarek. Strasznie ch.ujowo to wyglądało.Takie firmowe ciuchy, kupuje się raczej z jakimś niewidocznym, małym logosem. PS. Teraz widzę, że to cytat z kwietnia. Mam biale Dolce&Gabbanna i sa swietne. Maja czarny napis stylu buta i to miejsce tez jest czarne. Zjadaja te wszystkie tutaj bez popitki. Musisz kozacko wyglądać produkując majonez w takich butach.
Opublikowano 15 maja 20168 l Te Dolce&Gabbana wygladaja slabo. Nigdy nie lubilem obuwia od nich. Edytowane 15 maja 20168 l przez Mroku
Opublikowano 20 maja 20168 l mam eclipsy w innym kolorze i sa to moje najwygodniejsze buty. mega lekkie i przewiewne. jesli szukasz buta na lato, to jest to super wybor
Opublikowano 20 maja 20168 l Wyglądają jak jakieś szmaty, które nosiłby ten bambus z głupią żoną. Ventilatory ok. Stronka Reeboka ma super opcję customizowania z niezłymi cenami i da się zrobić czarne. Spoks.
Opublikowano 20 maja 20168 l No i niestety, Gazelle przyszły za duże, nie ma tego modelu na żadnej polskiej stronce, więc je oddaję i myślę nad: Takie normalne myślę, Kendrick nawet chodzi w nich.
Opublikowano 21 maja 20168 l FIRST LOOK AT THE ADIDAS YEEZY BOOST 650 KIM KARDASHIAN REVEALS NEW YEEZY BOOST 750 ON SNAPCHAT
Opublikowano 21 maja 20168 l Współczuję tym chińczykom co te buty muszą robić. Dzień w dzień oglądać taki szajs na taśmie to pewnie uraz do końca życia pozostanie.