Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 721,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Chyba prędzej bym założył sandały na skarpety niż buty Lacoste, Ralph Lauren, czy inne Dolce&Gabbana. Straszny festyn.

Racja. Dziś widziałem w pewnym lokalu typa w spodniach z wielkim napisem EMPORIO ARMANI. Oprócz spodni miał wielki, złoty zegarek. Strasznie ch.ujowo to wyglądało.

Takie firmowe ciuchy, kupuje się raczej z jakimś niewidocznym, małym logosem.

PS. Teraz widzę, że to cytat z kwietnia.

Opublikowano

no ale a propos cytatu to ja nei widze nic zlego w połączeniu sandałów ze skarpetami, ogolnie sandaly sa raczej srednie, nie ma znaczenia czy same czy ze skarpetami ;//

Opublikowano

Mam biale Dolce&Gabbanna i zjadaja te wszystkie tutaj

Chyba prędzej bym założył sandały na skarpety niż buty Lacoste, Ralph Lauren, czy inne Dolce&Gabbana. Straszny festyn.

Racja. Dziś widziałem w pewnym lokalu typa w spodniach z wielkim napisem EMPORIO ARMANI. Oprócz spodni miał wielki, złoty zegarek. Strasznie ch.ujowo to wyglądało.

Mam biale Dolce&Gabbanna i sa swietne. Maja czarny napis stylu buta i to miejsce tez jest czarne. Zjadaja te wszystkie tutaj bez popitki.

Opublikowano

Mam biale Dolce&Gabbanna i zjadaja te wszystkie tutaj

Mam biale Dolce&Gabbanna i sa swietne. Maja czarny napis stylu buta i to miejsce tez jest czarne. Zjadaja te wszystkie tutaj bez popitki.

Musisz kozacko wyglądać produkując majonez w takich butach.

Opublikowano

Te Dolce&Gabbana wygladaja slabo. Nigdy nie lubilem obuwia od nich. 

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

Brawo, specjalnie tak napisalem, zeby sprawdzic Was. 

Opublikowano

08f8bac7648250642f6c861ffae3e82b.jpg

buty-reebok-classic-ventilator-smb-v6802

które lepsze? nie pytam was które fajne tylko które lepsze?

Opublikowano

mam eclipsy w innym kolorze i sa to moje najwygodniejsze buty. mega lekkie i przewiewne. jesli szukasz buta na lato, to jest to super wybor

Opublikowano

Wyglądają jak jakieś szmaty, które nosiłby ten bambus z głupią żoną.

Ventilatory ok. Stronka Reeboka ma super opcję customizowania z niezłymi cenami i da się zrobić czarne. Spoks.

Opublikowano

No i niestety, Gazelle przyszły za duże, nie ma tego modelu na żadnej polskiej stronce, więc je oddaję i myślę nad:

32573.4.jpg

Takie normalne myślę, Kendrick nawet chodzi w nich.

Opublikowano

FIRST LOOK AT THE ADIDAS YEEZY BOOST 650

yeezy-boost-650.jpg

yeezy-650.jpg

KIM KARDASHIAN REVEALS NEW YEEZY BOOST 750 ON SNAPCHAT

Opublikowano

Współczuję tym chińczykom co te buty muszą robić. Dzień w dzień oglądać taki szajs na taśmie to pewnie uraz do końca życia pozostanie.