Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

kłamiesz, nie masz takich pięknych włosów

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 722,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

18 sierpnia beda dostepne na stronie Adidas. 19 roznych Adidas NMD x XR1. Cena od 120 do 180 euro- zalezy od modelu.

adidas-nmd-august-18-2016-releases-768x5

adidas-nmd-xr1-BB1967-768x539.jpg

Sprobuje je zdobyc, ale bedzie strasznie ciezko przy takich premierach, bo duzo osob na nie czeka..

Opublikowano

18 sierpnia beda dostepne na stronie Adidas. 19 roznych Adidas NMD x XR1. Cena od 120 do 180 euro- zalezy od modelu.

adidas-nmd-august-18-2016-releases-768x5

adidas-nmd-xr1-BB1967-768x539.jpg

Sprobuje je zdobyc, ale bedzie strasznie ciezko przy takich premierach, bo duzo osob na nie czeka..

Styropian i bandaż na pewno najwyższej jakości. 

Opublikowano

Ok, czekam na zniżkę w CCC i biere za 20 zyla

Opublikowano

Forumku doradź jakieś fajne buty na upalne dni. Tylko żebym nie wyglądał w nich jak gimnazjalista.

13874799_10154471707988086_1655633480_n.

Noszę takie i polecam gorąco. Lekkie i bardzo wygodne.

Tylko trzeba uważać żeby nie zmoczyć

.

Opublikowano

Zaje.bałeś papieżowi?

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Xdd

Opublikowano

Na twoim miejscu wziąłbym Volkswageny.

Opublikowano

Klasyk. Nosić zamiennie z pumami Ferrari.

Jestem ciekaw, ilu właścicieli Porsche czy Ferrari chodzi w butach, czapeczkach czy koszulkach Dacii lub Daewoo. Albo pod krawatami z logo Skoda Auto.

skoda.jpg

Opublikowano

W sumie razi mnie ten napis Porsche ale buty ogólnie mi się podobają. Mroku, są takie same tylko bez tego napisu?

Opublikowano

Dlaczego?

Opublikowano

Pewnie myślał, że maniurki będą mu na pindola siadać i strzelam, że żadna się nie skusiła :/

Opublikowano

O wiele lepsze od Kanye Westa styropianow.

A w sumie to ja sie tez pochwale jakie sobie limitki kuma chan super stary zakupilem z Nigo kolabo. Nigo jest producentem Bape i Bathing Ape moze ktos slyszal? Bardzo lubie jego brand.

adff168e0c2f49cbb50ed3fa86be17cf.jpg

Opublikowano

Zgadzam sie. 

Kazdy ma inny gust, mi sie akurat podoba obuwie Kany'ego i tyle. Adidas z roku na rok zaskakuje i niszczy konkurencje. Technologia BOOST, to chyba najlepsza rzecz jaka Adidas stworzylo. Najwygodniejsze modele w jakich w zyciu chodzilem. 

Jesli wszystko pojdzie po mysli, to pod koniec nastepnego tygodnia pokaze Wam niespodzianke jaka kupilem. 

Opublikowano

A w sumie to ja sie tez pochwale jakie sobie limitki kuma chan super stary zakupilem z Nigo kolabo. Nigo jest producentem Bape i Bathing Ape moze ktos slyszal? Bardzo lubie jego brand.

Rownie (pipi)owe co kanie[emoji2]
Opublikowano

To kup sobie cos Bape, a nie takie paskudy.