Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś wie kiedy będzie można je kupići gdzie? (Vlone x Nike Air Force 1 ASAP Bari). I BTW. jakieś Jordany ciekawe do ok. 450zł?

vw9stapdrivalvlygnh4.jpg

Edytowane przez JLBuraku

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Może gdyby też uje/bać farbą, to by zyskały na urodzie.

Opublikowano

Przypomniały mi się lata '90.

Opublikowano

Ktoś wie kiedy będzie można je kupići gdzie? (Vlone x Nike Air Force 1 ASAP Bari). I BTW. jakieś Jordany ciekawe do ok. 450zł?

vw9stapdrivalvlygnh4.jpg

Zapomnij. To jest limitka.. Na ebayu ktos kupil je za 90 tysiecy dolarow. Ostatnio bylo o tym glosno.

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

Nie bądź już taki skromny, przyznaj się od razu, że to ty.

Opublikowano

ZUROM ALTER DETECTED.

Opublikowano

A ja myślałem, że to mroku to alter dżeroma;/ Jedyne co mi nie pasowało to to, że był zbyt pyskaty i nieco bardziej żenujący. 

Opublikowano

mroku jak tam salon adidasa w szklarskiej porębie, całą kolekcję goodyear wykupiłeś? To było jeszcze przed kanye, no ale też produkt związany z asfaltem.

Opublikowano

ZUROM ALTER DETECTED.

raczej nie, jerome kibicuje liverpoolowi, ten JLBuraku chelsea. no chyba, że to zasłona dymna.

Opublikowano

to nie Raikoh, na 99.9%.

Opublikowano

Może przerzut. W sumie czelskiej wszyscy kibicują od zawsze od 2004 r.  8)

Opublikowano

Nie wszyscy, ja im kibicuję od przyjścia Conte.

Opublikowano

Up. Fajne co to za firma? Stomil?

Edytowane przez Absolem

Opublikowano

Cortezy fajniejsze. Dawać jeszcze jakieś, bo też coś chce kupić. Pewnie na jakieś Reeboki Classic postawię.

Edytowane przez krupek