Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Moja siostra nawet by podobnych nie założyła, nawet jeśli bym jej zapłaciła. ; /

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 720,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano
visvimamericana01.jpg

co jak co, ale to tylko marzenie :>

Drętwe , nie mój styl. ;)

Opublikowano

Hybryda mokasyna, trampka i sznurowanego chuj wie czego.

Opublikowano

patrzac na niego od lewej do prawej pomyslalem :fajne..uuu nie... uu mega ujowe. przód maja fajny, srodek sredni, a z tylu wygladaja imo mega porazkowo, jakby ktos zlaczyl 3 rozne buty i zrobil na nie kupe :P nie podobaja mi sie sry :P

Edytowane przez wielad

Opublikowano

Podeszwę mają z adidosów z targu, góra to buciki od Armaniego. Wystrzałowy mix.

@ogqozo - zgrywasz się co nie ?

Opublikowano

Co do butów Ogqoza wiele gwiazd w nich chodzi, wbrew pozorom są naprawde wygodne. Vans miał fajna linie ich, sporo skaterów w nich chodziło. Nie są takie takie na maksa ujowe.

Co do butów Bannego, to albo jestem za głupi na takie coś albo one są mega chu'jowe.
Opublikowano

No ja mam Vansy właśnie, ale mi się poniszczyły trcohę przez zimę i szukam nowych.

Opublikowano
visvimamericana01.jpg

Spoko. To taki model nautico :> Bardziej mi pasują w kolorze niebieskim. Sam chce kupić.

Opublikowano

Własnie ta kratka ma taki charakter, i ja np. wiem dlaczego Ogqozo chce mieć w kratke i to nie jest kur'wa emo!

Opublikowano
visvimamericana01.jpg

Spoko. To taki model nautico :> Bardziej mi pasują w kolorze niebieskim. Sam chce kupić.

Akurat VISVIM jest za drogą marką, więc poszukam jakiś tanszych odpowiedników <biedak>

jednak moim zdaniem, boat shoes bedzie hitem ;)

taka sportowa elegancja haha :D

Edytowane przez banny

Opublikowano
Własnie ta kratka ma taki charakter, i ja np. wiem dlaczego Ogqozo chce mieć w kratke i to nie jest kur'wa emo!

No to elo, że nie emo ale i tak wyglądają przechu.jowo

Opublikowano

Akurat z one-slipami nie przepadam, ale jeśli już to tylką w tą kratkę.

Opublikowano
visvim-fbt-shaman.png

Jeśli o Visvim chodzi to najbardziej mi podchodzą Shaman'y FBT.

lol, generalnie wyglądają jak badziew o_O przypominają mi te chujowe kozaki co pare lat temu dupy nosiły - takie z futrem na wierzchu i dwoma dyndającymi kulkami (jaja Yeti...) ble ;/

Opublikowano

chyba wiem dlaczego szamany...bo wygladaja jakby je ktos zaj3bal bezdomnemu Indianinowi w stanach.

Opublikowano

Na drugim zdjęciu (prawe górne) wyglądają znośnie. Brać coś takiego tylko dlatego, że drogie i Visvim? Bo chyba podobać się nie mogą :wtf: