Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To nie są ZX.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 721,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

To nie są ZX.

Przeczytaj jeszcze raz pierwszy post Yakubu.

Opublikowano

Ładne te buty, Kuba. 

Opublikowano

To nie są ZX.

Przeczytaj jeszcze raz pierwszy post Yakubu.

de67d3d6075b8cf7.jpg

Opublikowano

polo, białe skiety, te buty to jeszcze czapka wpier.dolka i kołczan prawilności i można iść na żużel

ewentualnie na stadion (znaczy się trybunę) łks-u

Opublikowano

Mi się podobają.

Opublikowano

suabe te nb, ja jakiś czas temu kupiłem tublary

adidas-tubular-white-01.jpg

ale dejm przez ich tworzywo troche za ciepło w girę w taki skwar jak ostatnio był

Opublikowano

No coś za coś, jak będzie powódź to przynajmniej ponton masz.

Opublikowano

K, wyglądają jak buty dla dzieci

Edytowane przez milan

Opublikowano

No takie śmieszne adidaski, ale pociesznie musi w nich tuptać.

Opublikowano

pewnie zaraz pan brewka wjedzie i bedzie wyzywał od kurev.

A każda mamusia na placu zabaw jest jego.

Opublikowano

Nie chcę być dla niego niemiły - ot, pierwsze skojarzenie z butami marki NB to "śmieszne adidaski" (aczkolwiek kolorystyka i rozmiar są tu wybitnie groteskowe). Nie rozumiem fenomenu, ale pewnie są wygodne i przy zakupie dodają kupon rabatowy na sprzęt elektroniczny z jabłkiem.

Edytowane przez noob_IRA

Opublikowano

Są wygodne i dobrze wyglądają do długich i krótkich spodni w sportowym ubiorze, ot co.

Opublikowano

Nie chcę być dla niego niemiły - ot, pierwsze skojarzenie z butami marki NB to "śmieszne adidaski" (aczkolwiek kolorystyka i rozmiar są tu wybitnie groteskowe). Nie rozumiem fenomenu, ale pewnie są wygodne i przy zakupie dodają kupon rabatowy na sprzęt elektroniczny z jabłkiem.

Przecież NB to zwykłe buty, zwykłe trampki, dostępne w różnych kolorach, w przystępnej cenie. Po co jakieś ideologie do nich dorabiać? 

Opublikowano

No niektórzy za bardzo kombinują akurat wtedy, gdy sytuacja tego nie wymaga.

Opublikowano

pewnie zaraz pan brewka wjedzie i bedzie wyzywał od kurev.

A każda mamusia na placu zabaw jest jego.

ty ku.rwo

uff ulżyło mi, jest okej Robert, wszystko się zgadza?

Opublikowano

normalnie 42 wkładka 27cm ale tutaj był plot twist bo 8UK=42 ale w NB wkładka jest 26,5cm więc musiałem wymienić na 42,5/8,5UK i teraz wkładka jest 27cm i jest super

Opublikowano

8.

:|