Opublikowano 23 maja 20177 l polo, białe skiety, te buty to jeszcze czapka wpier.dolka i kołczan prawilności i można iść na żużel ewentualnie na stadion (znaczy się trybunę) łks-u
Opublikowano 25 maja 20177 l suabe te nb, ja jakiś czas temu kupiłem tublary ale dejm przez ich tworzywo troche za ciepło w girę w taki skwar jak ostatnio był
Opublikowano 25 maja 20177 l pewnie zaraz pan brewka wjedzie i bedzie wyzywał od kurev. A każda mamusia na placu zabaw jest jego.
Opublikowano 25 maja 20177 l Nie chcę być dla niego niemiły - ot, pierwsze skojarzenie z butami marki NB to "śmieszne adidaski" (aczkolwiek kolorystyka i rozmiar są tu wybitnie groteskowe). Nie rozumiem fenomenu, ale pewnie są wygodne i przy zakupie dodają kupon rabatowy na sprzęt elektroniczny z jabłkiem. Edytowane 25 maja 20177 l przez noob_IRA
Opublikowano 25 maja 20177 l Są wygodne i dobrze wyglądają do długich i krótkich spodni w sportowym ubiorze, ot co.
Opublikowano 25 maja 20177 l Nie chcę być dla niego niemiły - ot, pierwsze skojarzenie z butami marki NB to "śmieszne adidaski" (aczkolwiek kolorystyka i rozmiar są tu wybitnie groteskowe). Nie rozumiem fenomenu, ale pewnie są wygodne i przy zakupie dodają kupon rabatowy na sprzęt elektroniczny z jabłkiem. Przecież NB to zwykłe buty, zwykłe trampki, dostępne w różnych kolorach, w przystępnej cenie. Po co jakieś ideologie do nich dorabiać?
Opublikowano 25 maja 20177 l No niektórzy za bardzo kombinują akurat wtedy, gdy sytuacja tego nie wymaga.
Opublikowano 25 maja 20177 l pewnie zaraz pan brewka wjedzie i bedzie wyzywał od kurev. A każda mamusia na placu zabaw jest jego. ty ku.rwo uff ulżyło mi, jest okej Robert, wszystko się zgadza?
Opublikowano 25 maja 20177 l normalnie 42 wkładka 27cm ale tutaj był plot twist bo 8UK=42 ale w NB wkładka jest 26,5cm więc musiałem wymienić na 42,5/8,5UK i teraz wkładka jest 27cm i jest super