mj 13 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 te buty jak z festynu. nie podobaja mi sie. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 te pol eleganckie pol sportowe buty co zapodal bany sa boskie. mozecie zlokalizowac cos takiego na necie? cos w tym stylu znaczy sie, zeby nie kosztowaly majatku. nie wiem jak w ogole szukac tego typu obuwia. Cytuj
Mario_90 3 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 http://www.allegro.pl/item574416325_nike_f..._megasport.html Ja takie planuje kupić Posiada ktoś? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 te pol eleganckie pol sportowe buty co zapodal bany sa boskie. mozecie zlokalizowac cos takiego na necie? cos w tym stylu znaczy sie, zeby nie kosztowaly majatku. nie wiem jak w ogole szukac tego typu obuwia. IMO puma ma zayebisty odpowiednik to sie chyba nazywalo puma decker skorzane wersje sa super mozna znalezc w outletach pumy PS : I NIE BANY, TYLKO BANNY Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 (edytowane) Te bym chętnie pokarał, ale szukałem już parę razy i du.pa, nigdzie znaleźć nie mogę. E: Gdzie można kupić(znaczy w necie, na Allegro nie chcę) najacze Dunki/Terminatory/Jordany, (no w każdym razie takie wyższe buty jak te na obrazku wyżej)? Ew. polećcie jakieś fajne wyższe bucisze. Edytowane 8 marca 2009 przez Khadgar Cytuj
wielad 0 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 super adasie konduktory do tego skora bez zamszu, waskie a nie szerokie jak te do dechy, naprawde mi sie podobaja. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 E: Gdzie można kupić(znaczy w necie, na Allegro nie chcę) najacze Dunki/Terminatory/Jordany, (no w każdym razie takie wyższe buty jak te na obrazku wyżej)? Ew. polećcie jakieś fajne wyższe bucisze. Polskie strony? Na polskich dostaniesz glownie SB'ki i Blazery (swoja droga sa za(pipi)iste, mozesz sobie obczaic, i te wysokie i niskie). sparsktreet.pl miniramp.pl skateshop.kamuflage.pl http://www.city-shop.pl/ tutaj masz takze dunk, erforsyi i pare Adidasow http://www.warszawskanike.pl/sklep/ Allegro nie jest takie zle, czasem mozna trafic na okazje, ale ciezko znalezc jakis dobry model. Jak masz konto na PFS, to mozesz napisac do Kondziora, on za naprawde przyzwoita cene sprowadza mase modeli butow, polecam. Aha, te SB'ki na maksa wygodne, polecam szczerze, tak samo AJ1 doszly kumplowi (te Hankockowe), w chu'j dobre, fajnie sie prezentuja. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 jak konto na pfs zdobyć? pamiętam że banny jakieś badziewie miał mi przysłać do tego, ale mnie olał, podły Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Zaproszenie musisz miec ;] Banny z tego co wiem to rozdal juz dawno zaproszenia, bo sam go o nie pytalem. Pamietam, ze Jasio da Rial Maderfakier mi przeslal, ale mowil, ze to juz ostatnie (chyba?). Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 A co to w ogóle jest ten PFS? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 tenisufki.eu co do zaproszen, ja neistety nie mam, pisalem do admina, ale ten mnie olal , wiec sorry przecie wie4cie, ze jakbym mial, to bym dal Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 BTW, calkiem fajne Jordany na lato Tyle, ze nie bede juz mial na nie kasy, wiec pewnie jakies blazery/sb low sie zaopatrze ;] Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Dobre. Nawet bym w sumie chętnie kupił, tyle że mid/high musiałaby być. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 (edytowane) ja sie na takie czaje na lato raczej kupię Edytowane 9 marca 2009 przez Qra Cytuj
Qra 160 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Trampek z krokodylkiem. właśnie tak Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 chociaż trampków nie lubię, to ten nie jest zły Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 tez mi sie podoba jak sie nazywa ten model? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Kolor trochę ni w ch.uj ni w oko. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Wlasnie ten kolor mnie urzekl :nerd: Kwestia gustu ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi