Opublikowano 8 maja 20186 l 5 minut temu, Plugawy napisał: Też tak myślałem, że na lato takie sobie. Będę musiał jakieś szmaciaki znaleźć fajne. Jednak czekam na opinie @_Be_ Czemu xD ja nie jestem targetem trampek a jakbym brał to klasyczne chucky taylory czarne
Opublikowano 8 maja 20186 l Liczyłem na jakiś tekst, ze to buty jak dla debila albo coś w tym stylu xD też myślałem o czarnych Chuckach, są ok. Edytowane 8 maja 20186 l przez Plugawy
Opublikowano 8 maja 20186 l Zaprojektowal je Virgil Abloh, ktory zostal ostatnio projektantem meskiej kolekcji LV (Louis Vuitton). Zdaje sobie sprawe, ze nie kazdego jest stac na high fashion
Opublikowano 8 maja 20186 l Patrz za conversami na zalando, czasami w dobrej promce wpadają. Tych bigstarów nie bierz, imho straszna wiocha, wyjątkowo krzykliwa zrzyna z chucków.
Opublikowano 8 maja 20186 l Tylko i wyłącznie tramposzczały conversy all stary chucki taylory za kostkę czy jak je tam zwał
Opublikowano 10 maja 20186 l Jak jest z rozmiarówką adidas, rebook, Nike, puma? Bo z tego co widzę musiałbym o rozmiar większy niż zwykle zamówić.
Opublikowano 12 maja 20186 l Są tak brzydkie, że aż coś w sobie maja i, tbh, pierwsze "nowoczesne" maxy, które mi się podobają. Straszny szał (pipi) z nimi jest, bo wszędzie wykupione - udało mi się dorwać ostatnią parę we Wro
Opublikowano 14 maja 20186 l W dniu 8.05.2018 o 08:41, Mroku napisał: Wygladaja tragicznie te big stary. 12 maja wychodza OFF WHITE x Converse za 130 euro.. Resell pewnie w granicach 500-700 euro. Chcialbym kupic dla siebie prywatna pare, ale za kazdym razem fail. ............tylko klasyczne albo Edytowane 14 maja 20186 l przez BieŃ
Opublikowano 15 maja 20186 l converse undefeated poorman weapon....drogo i juz chyba nie do dostania za normalna cene ;]
Opublikowano 16 maja 20186 l od rana chodza za mna trampki adidasa: vs / te munchen kusza, ale raczej wybiore campusy bo z racji bialej podeszwy beda bardziej uniwersalne
Opublikowano 17 maja 20186 l Busenitzy są ładne, Rozi za h.uja nie ma gustu ( choć Muncheny są śliczne). Qvstra, rzuć okiem jeszcze na Samby, Gazelle, Hamburgi ew. Speziale.
Opublikowano 17 maja 20186 l Na stronie Adidasa bardzo duży wybór takich trampek, ale ceny kosmiczne.
Opublikowano 17 maja 20186 l zainspirował mnie mój dziadek p(pipi)jąc w takich białych klasykach po działce.
Opublikowano 17 maja 20186 l Miałem takie podobne białe Slazengery bodajże w 3 klasie podstawówki to się śmiali ze mnie je.bane bezguścia Edytowane 17 maja 20186 l przez Dr1zzt