Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Be_
Opublikowano
5 minut temu, Plugawy napisał:

Też tak myślałem, że na lato takie sobie. Będę musiał jakieś szmaciaki znaleźć fajne. Jednak czekam na opinie @_Be_

Czemu xD ja nie jestem targetem trampek a jakbym brał to klasyczne chucky taylory czarne

i-buty-converse-chuck-taylor-all-star.jpg

Opublikowano

Zaprojektowal je Virgil Abloh, ktory zostal ostatnio projektantem meskiej kolekcji LV (Louis Vuitton). Zdaje sobie sprawe, ze nie kazdego jest stac na high fashion  :rofl:  :cool::lapka:

Opublikowano

Patrz za conversami na zalando, czasami w dobrej promce wpadają. Tych bigstarów nie bierz, imho straszna wiocha, wyjątkowo krzykliwa zrzyna z chucków.

Gość Xehanort
Opublikowano

Jak jest z rozmiarówką adidas, rebook, Nike, puma? Bo z tego co widzę musiałbym o rozmiar większy niż zwykle zamówić. 

Opublikowano

8kkK1XD.jpg

Są tak brzydkie, że aż coś w sobie maja i, tbh, pierwsze "nowoczesne" maxy, które mi się podobają. Straszny szał (pipi) z nimi jest, bo wszędzie wykupione - udało mi się dorwać ostatnią parę we Wro :wub:

• Plusik 2
  • WTF 1
  • Smutny 1
  • Minusik 3
Opublikowano (edytowane)
W dniu 8.05.2018 o 08:41, Mroku napisał:

Wygladaja tragicznie te big stary. 

12 maja wychodza OFF WHITE x Converse za 130 euro.. Resell pewnie w granicach 500-700 euro. Chcialbym kupic dla siebie prywatna pare, ale za kazdym razem fail. 

34a75fb8141d60512431132e33182941.jpg

Off-White-x-Converse-Chuck-Taylor-All-St

............tylko klasyczne albo
converse-x-undefeated-poormans-weapon-1.

Edytowane przez BieŃ
Opublikowano

od rana chodza za mna trampki adidasa:

i-buty-meskie-sneakersy-adidas-originals

vs

buty-adidas-munchen-core-black-by9790-59

/

adidas-munchen-black-gum.jpg

te munchen kusza, ale raczej wybiore campusy bo z racji bialej podeszwy beda bardziej uniwersalne

Opublikowano

Busenitzy są ładne, Rozi za h.uja nie ma gustu ( choć Muncheny są śliczne). Qvstra, rzuć okiem jeszcze na Samby, Gazelle, Hamburgi ew. Speziale.