Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Plugawy napisał:

Też tak myślałem, że na lato takie sobie. Będę musiał jakieś szmaciaki znaleźć fajne. Jednak czekam na opinie @_Be_

Czemu xD ja nie jestem targetem trampek a jakbym brał to klasyczne chucky taylory czarne

i-buty-converse-chuck-taylor-all-star.jpg

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Liczyłem na jakiś tekst, ze to buty jak dla debila albo coś w tym stylu xD też myślałem o czarnych Chuckach, są ok.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Zaprojektowal je Virgil Abloh, ktory zostal ostatnio projektantem meskiej kolekcji LV (Louis Vuitton). Zdaje sobie sprawe, ze nie kazdego jest stac na high fashion  :rofl:  :cool::lapka:

Opublikowano

Patrz za conversami na zalando, czasami w dobrej promce wpadają. Tych bigstarów nie bierz, imho straszna wiocha, wyjątkowo krzykliwa zrzyna z chucków.

Opublikowano

Jak jest z rozmiarówką adidas, rebook, Nike, puma? Bo z tego co widzę musiałbym o rozmiar większy niż zwykle zamówić. 

Opublikowano

8kkK1XD.jpg

Są tak brzydkie, że aż coś w sobie maja i, tbh, pierwsze "nowoczesne" maxy, które mi się podobają. Straszny szał (pipi) z nimi jest, bo wszędzie wykupione - udało mi się dorwać ostatnią parę we Wro :wub:

Opublikowano
W dniu 8.05.2018 o 08:41, Mroku napisał:

Wygladaja tragicznie te big stary. 

12 maja wychodza OFF WHITE x Converse za 130 euro.. Resell pewnie w granicach 500-700 euro. Chcialbym kupic dla siebie prywatna pare, ale za kazdym razem fail. 

34a75fb8141d60512431132e33182941.jpg

Off-White-x-Converse-Chuck-Taylor-All-St

............tylko klasyczne albo
converse-x-undefeated-poormans-weapon-1.

Edytowane przez BieŃ

Opublikowano

converse undefeated poorman weapon....drogo i juz chyba nie do dostania za normalna cene ;] 

Opublikowano

od rana chodza za mna trampki adidasa:

i-buty-meskie-sneakersy-adidas-originals

vs

buty-adidas-munchen-core-black-by9790-59

/

adidas-munchen-black-gum.jpg

te munchen kusza, ale raczej wybiore campusy bo z racji bialej podeszwy beda bardziej uniwersalne

Opublikowano

Muncheny piękne, sam posiadam.

Opublikowano

Busenitzy są ładne, Rozi za h.uja nie ma gustu ( choć Muncheny są śliczne). Qvstra, rzuć okiem jeszcze na Samby, Gazelle, Hamburgi ew. Speziale.

Opublikowano

Na stronie Adidasa bardzo duży wybór takich trampek, ale ceny kosmiczne.

Opublikowano

Jesteś 70 letnią niemką?

Opublikowano

No bo białe classic są ok 

835_01.jpg

Opublikowano

Miałem takie podobne białe Slazengery bodajże w 3 klasie podstawówki to się śmiali ze mnie je.bane bezguścia :smutas: 

Edytowane przez Dr1zzt