Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na drugą część lata postanowiłem nie ryzykować i kupić jedne z lepszych butów wszech czasów:

DchoXlkXcAITgLF.jpg:large

Dawno nie miałem białych butów, a poza tym w tak przyjemnie chorej cenie, że kocham i uwielbiam :banderas: 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam rozmiar 45,5 i w sumie nie jest najgorzej. Są mega wygodne przede wszystkim.

Opublikowano

Rzepe to se możesz na podwieczorek opierdolić :cool:  Kalendziaki się wybornie spisują jak trzeba setki kilometrów nakurwiać z buta na jakimś wyjeździe, a to wyżej to chyba ma mieć walory estetyczne xd

• Haha 3
Opublikowano
Cytat

The Nike Cortez was first designed by Nike co-founder Bill Bowerman. Bowerman, an Olympic-class track coach, felt that athletes needed a comfortable and durable running shoe designed for distance training and road running.

Kałendżi xddddddddddddddddddddd

Opublikowano
8 godzin temu, Rozi napisał:

Kałendżi xddddddddddddddddddddd

Tak, ale ergonomia, wykonanie i materiały się zmieniły na przestrzeni lat i dziś to już nie jest ten sam but. To samo Air-Maxy, zostały pierwotnie stworzone jako obuwie sportowe, do biegania, a dziś chyba tylko masochistka by w nich biegał.

Opublikowano

No ja nie mówię, że nie są wygodne, ale Twój cytat mówi, że to but stworzony do biegania, może kiedyś się sprawdzał, dziś to pewnie but do joggingu 1-2 km. Swoją drogą, w moim rozmiarze 48,5 Cortezy wyglądałyby jak korkotrampki z powojennego mundialu.