Opublikowano 22 października 20186 l W dniu 19.10.2018 o 15:26, krupek napisał: Ja się czaiłem na Timberalndy jak była promocja na Zalando. Za długo myślałem i promocję ch.uj strzelił, cena wzrosła o 2 stówy. dziś wskoczył timberland na zalando lounge
Opublikowano 22 października 20186 l Niestety, bez butów promki, ale dzięki, będę śledził, nie wiedziałem o takiej stronie nawet.
Opublikowano 11 listopada 20186 l Kupował ktoś buty marki River Island?Potrzebuję rady co do rozmiaru. Sam jedną parę zamówiłem z pół roku temu, ale mój rozmiar czyli 44 był za duży o jeden i musiałem odesłać do UK co tanie nie było. Ten model wpadł mi w oko tylko nie chcę wtopić znowu z rozmiarem https://www.riverisland.com/p/brown-leather-lace-up-boots-310037 W zalando nie mają tego modelu. Znalazłem go tylko w ich oficjalnym sklepie.
Opublikowano 12 listopada 20186 l Rozmiarówki w obrębie jednej marki są raczej niezmienne. Kup takie, jakie ci spasowały ostatnim razem.
Opublikowano 22 listopada 20186 l Gdzie te buty pleyki mozna dostac? No jaram sie strasznie. Poza tym moje kolory.
Opublikowano 22 listopada 20186 l 2 godziny temu, MEVEK napisał: Gdzie te buty pleyki mozna dostac? Jakie buty pleyki?
Opublikowano 22 listopada 20186 l 4 godziny temu, MEVEK napisał: Gdzie te buty pleyki mozna dostac? na ebaju za grube $, zależy o które Ci chodzi bo było chyba kilka takich projektów nike z ps
Opublikowano 23 listopada 20186 l 12 godzin temu, messer88 napisał: na ebaju za grube $, zależy o które Ci chodzi bo było chyba kilka takich projektów nike z ps O te w barwach psx'a.
Opublikowano 26 listopada 20186 l Kurła, nic na zimę nie ma, Vansy MTE wyprzedane, ehhhhh. Takie coś znalazłem, ale nie wiem jeszcze.
Opublikowano 26 listopada 20186 l One wyglądają jak najki z dajśmana. To już lepiej Air Force zimowe. Też szukam czegoś fajnego na zimę i nic w moim rozmiarze nie ma. Jak już są to po 600 zł, bo Timberalnd, czy coś. Generalnie, mógłbym dać tyle za buty, ale porządne i pewne, a nie jakaś masówka na jeden sezon. Jeszcze polecam zimową kolekcję Etnies, całkiem ciekawe modele.
Opublikowano 26 listopada 20186 l Ja mam te z zeszłego roku i to są jedne z najlepszych butów zimowych jakie ever miałem. Polecam.
Opublikowano 5 grudnia 20186 l Panowie jakieś "nieoczywiste" marki butów zimowych/trekkingowych polecicie? Tak do 400 zł, raczej bliżej 300 xd. O Wojasach naczytałem się złych opinii, North Face'y miałem i generalnie byłem bardzo zadowolony, ale po ok. 1,5 roku zaczęły się pojawiać pierwsze odklejenia przy podeszwie, Adidas Terrex to było wielkie nieporozumienie. Timberland kusi, ale z budżetem teraz średnio. Najważniejszą cechą jest trwałość i nieprzemakalność, w góry chodzę max kilka razy w roku, więc nie muszą być pod tym kątem jakieś pro, mrozów wielkich już nie ma, więc grzania też nie oczekuję. inb4 kup gumowce.
Opublikowano 6 grudnia 20186 l Wziąłem takie Timberlandy. Jak będą się rozwalać, albo będą niewygodne to nigdy więcej drogich butów.