Opublikowano 12 kwietnia 20196 l 14 minut temu, krupek napisał: Za ciemne, a Ty przecież lubisz kolorowe buty. No i pytanie, czy nie będą za ciężkie do siedzenia 7h na dupie.
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l https://www.kubotastore.pl/p/KKPG01/klapki-kubota-premium-glow-gold/KKPG01-35 ew bardziej kolorowe
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l o, mam te brazowe najkacze z pierwszego blantmaniego spojlera. bardzo sobie je chwale, ale glownie do dresiku ze zwezana nogawka, bo narzucic na to szerokie jeansy to az mnie susiak boli.
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Ja mam tak Dwie pary do biegania Jedne lekko sportowe biale do kosciola i na dziewczyny Lakerki na wydarzenia specjalne Zamszowe eleganckie Bardzo cieple na mrozne dni Klapki biale z decathlonu na basen Klapki biale everlasta do swirowania na plazy Buty jak ze smietnika na rozne ryby i inne zajecia niewymagajace doskonalego szalowego looko Pozdrawiam tak trzeba zyc, szafa pelna jak jakis je,bany jay zi Biale sie szybko brudza? Chyba jak sie po polu w nich chodzi. No i slabo swiadczy takie stwierdzenie o doroslym facecie ze kupuje ciemne buty zeby moc chodzic w uje,banych butach
Opublikowano 14 kwietnia 20196 l Dostałem z roboty bony do sizeera, bieda straszna, więc wziąłem pierwsze w życiu conversy
Opublikowano 14 kwietnia 20196 l Conversy bardzo fajne butki, ale kiedyś kupiłem z ciekawości trampki Lee i jakość wykonania ta sama, bardzo wysoki poziom, a cenowo chyba 1/3 tego.
Opublikowano 14 kwietnia 20196 l też chcę takie laczki czarne na lato, są właśnie jakieś tańsze alternatywy od conversów? Edytowane 14 kwietnia 20196 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 14 kwietnia 20196 l https://www.deichmann.com/PL/pl/shop/meskie/meskie-buty-meskie/buty-meskie-trampki/00006001661260/tenisówki*męskie.prod?s=2&_=1555254872720&positionInList=76&fromCategoryDetail=true
Opublikowano 14 kwietnia 20196 l Big Star chyba wychodzą taniej, a jakość nienajgorsza. Obczaj firmy znane z robienia spodni jeansowych - często mają linie obuwia, z trampkami w niezłych cenach. Converse ma właściwie monopol na trampki, więc żadna inna firma nawet nie próbuje konkurować i często ich produkty drzemią gdzieś na tyłach stron w dobrych cenach.
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Jada juz do mnie. Dwa lata temu kupilem podobne K1X i teraz całą zime w nich przechodzilem. Zero pęknięc, odklejen itd. Solidna marka.
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l No taka zima w sumie ze prawie jej nie bylo. Raz założyłem chyba zimowki. Inna sprawa ze w takich pewniej sie czuje jak jest szklanka na drodze. W trepach jeżdżę jak pizdolina.
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Też nie wyjąłem zimowych, tylko jak jechałem w góry. Edytowane 16 kwietnia 20196 l przez milan
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Godzinę temu, Rozi napisał: Chodziłeś w zimę w szmacianych butach? w Polsce od dawna nie ma prawdziwych zim, snieg w Gdyni byl chyba 3 dni, a tak to p(pipi)lem w vansach caly czas. Kupilem buty zimowe z 5 lat temu i dalej wygladaja jak nowe bo je ubieram kilka razy na sezon xd
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Ostatnie kilka zim chodzilem w vansach i krotkich skarpetkach, ewentualnie zakladalem jordany 1 mid jak spadl snieg. w zeszlym roku w koncu kupilem zimowe buty i skarpety do polowy lydki i teraz zastanawiam sie dlaczego tak dlugo zwlekalem z zakupem. W koncu zima podczas ktorej chorowalem tylko raz, a nie jak wczesniej srednio dwa razy w miesiacu.
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l W grudniu kupiłem wreszcie propa buty na śnieg, które okazały się zbawieniem na białą apokalipsę u Masorza i nieco lżejsze, ale wciąż nieprzyjemne warunki w Rzeszowie. Południe kraju umie w zimę.
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l poludnie kraju to juz prawie Jakuck. ja sobie popylalem sporo w catterpillarkach jak bylo zimniej i mokro. kupilem gdzies w jakims outlecie, cos strasznie w nich nie banglalo, zagiecie na palcach obcieralo max, dalem do rozbicia szewcowi i juz sa calkiem si do noszenia:)
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l 23 godziny temu, II KoBik II napisał: Jada juz do mnie. Dwa lata temu kupilem podobne K1X i teraz całą zime w nich przechodzilem. Zero pęknięc, odklejen itd. Solidna marka. Marka, model?
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l Szmaciaki GOTY. W 2017 na lato za fajne pieniądze brałem między innymi te, a wczoraj je wyprałem i nadal jak nóweczki. Szmaciaki posiadają dużą zaletę, że prawie w ogóle nie widać po nich śladów noszenia. @sprite Masz je jeszcze?