Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, krupek napisał:

Za ciemne, a Ty przecież lubisz kolorowe buty. No i pytanie, czy nie będą za ciężkie do siedzenia 7h na dupie.

i-klapki-armani-jeans-935598-cc569-00010

:obama:

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 721,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

o, mam te brazowe najkacze z pierwszego blantmaniego spojlera.

bardzo sobie je chwale, ale glownie do dresiku ze zwezana nogawka, bo narzucic na to szerokie jeansy to az mnie susiak boli.

Opublikowano

Ja mam tak

Dwie pary do biegania

Jedne lekko sportowe biale do kosciola i na dziewczyny

Lakerki na wydarzenia specjalne

Zamszowe eleganckie

Bardzo cieple na mrozne dni

Klapki biale z decathlonu na basen

Klapki biale everlasta do swirowania na plazy

Buty jak ze smietnika na rozne ryby i inne zajecia niewymagajace doskonalego szalowego looko

Pozdrawiam tak trzeba zyc, szafa pelna jak jakis je,bany jay zi

Biale sie szybko brudza? Chyba jak sie po polu w nich chodzi. 

No i slabo swiadczy takie stwierdzenie o doroslym facecie ze kupuje ciemne buty zeby moc chodzic w uje,banych butach

Opublikowano

Dostałem z roboty bony do sizeera, bieda straszna, więc wziąłem pierwsze w życiu conversy

BA6Lpu3.jpg

Opublikowano

Conversy bardzo fajne butki, ale kiedyś kupiłem z ciekawości trampki Lee i jakość wykonania ta sama, bardzo wysoki poziom, a cenowo chyba 1/3 tego. 

Opublikowano

Z własnej kieszeni dałem 1,59zł, inaczej bym nie wziął raczej.

Opublikowano

też chcę takie laczki czarne na lato, są właśnie jakieś tańsze alternatywy od conversów? 

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Big Star chyba wychodzą taniej, a jakość nienajgorsza. Obczaj firmy znane z robienia spodni jeansowych - często mają linie obuwia, z trampkami w niezłych cenach. Converse ma właściwie monopol na trampki, więc żadna inna firma nawet nie próbuje konkurować i często ich produkty drzemią gdzieś na tyłach stron w dobrych cenach. 

Opublikowano

Co ten  Damian taki w(pipi)iony na shena?

Opublikowano

full_84246.1059308.k1x-roy-x-knit-light- 

Jada juz do mnie. Dwa lata temu kupilem podobne K1X i teraz całą zime w nich przechodzilem. Zero pęknięc, odklejen itd. Solidna marka. 

Opublikowano

Chodziłeś w zimę w szmacianych butach?

Opublikowano

No taka zima w sumie ze prawie jej nie bylo. Raz założyłem chyba zimowki. Inna sprawa ze w takich pewniej sie czuje jak jest szklanka na drodze. 

W trepach jeżdżę jak pizdolina. 

Opublikowano

Też nie wyjąłem zimowych, tylko jak jechałem w góry.

Edytowane przez milan

Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał:

Chodziłeś w zimę w szmacianych butach?

w Polsce od dawna nie ma prawdziwych zim, snieg w Gdyni byl chyba 3 dni, a tak to p(pipi)lem w vansach caly czas. Kupilem buty zimowe z 5 lat temu i dalej wygladaja jak nowe bo je ubieram kilka razy na sezon xd

Opublikowano

Ostatnie kilka zim chodzilem w vansach i krotkich skarpetkach, ewentualnie zakladalem jordany 1 mid  jak spadl snieg. w zeszlym roku w koncu kupilem zimowe buty i skarpety do polowy lydki i teraz zastanawiam sie dlaczego tak dlugo zwlekalem z zakupem. W koncu zima podczas ktorej chorowalem tylko raz, a nie jak wczesniej srednio dwa razy w miesiacu.

Opublikowano

no kurtki na mrozy tez do tej zimy nie mialem xD 

Opublikowano

W grudniu kupiłem wreszcie propa buty na śnieg, które okazały się zbawieniem na białą apokalipsę u Masorza i nieco lżejsze, ale wciąż nieprzyjemne warunki w Rzeszowie. Południe kraju umie w zimę. 

Opublikowano

poludnie kraju to juz prawie Jakuck.

ja sobie popylalem sporo w catterpillarkach jak bylo zimniej i mokro. kupilem gdzies w jakims outlecie, cos strasznie w nich nie banglalo, zagiecie na palcach obcieralo max, dalem do rozbicia szewcowi i juz sa calkiem si do noszenia:)

Opublikowano
23 godziny temu, II KoBik II napisał:

full_84246.1059308.k1x-roy-x-knit-light- 

Jada juz do mnie. Dwa lata temu kupilem podobne K1X i teraz całą zime w nich przechodzilem. Zero pęknięc, odklejen itd. Solidna marka. 

Marka, model?

Opublikowano

Szmaciaki GOTY. W 2017 na lato za fajne pieniądze brałem między innymi te, a wczoraj je wyprałem i nadal jak nóweczki. Szmaciaki posiadają dużą zaletę, że prawie w ogóle nie widać po nich śladów noszenia.

P6.jpg

@sprite Masz je jeszcze? :usmiech: