Opublikowano 3 lipca 20195 l W dniu 2.07.2019 o 17:18, Wojtas1986 napisał: Szóste Tigery wjeżdżają Corwy ile rzucasz?
Opublikowano 7 lipca 20195 l takie tam trampki/trappery od Palladium kupiłem co by było na każdą pogodę i porę roku, bardzo wygodne i w kazarze czarne trampki, spore promocje są teraz
Opublikowano 7 lipca 20195 l Kazar ma dużo fajnych modeli, podobnych na próżno szukać gdzieś indziej. Szkoda, że dużej rozmiarówki nie mają.
Opublikowano 7 lipca 20195 l Ja już mam 5 par butów od Kazara wszelkiej maści - od trampek po półbuty i sztyblety, polecam, są dość drogie ale od czasu do czasu są przeceny takie jak teraz.
Opublikowano 12 lipca 20195 l Ja całkiem niedawno takie vansiki sobie kupiłem i jestem bardzo zadowolony.
Opublikowano 15 lipca 20195 l W dniu 21.06.2019 o 18:56, Lucek napisał: Ale wspaniałe letniaczki dziś wjechały Główny bohater filmu Shaolin Soccer miał podobne, tylko mocno przybrudzone.
Opublikowano 20 lipca 20195 l 2 godziny temu, Rozi napisał: Ale niewygodne jak diabeł. Nie te czasy ziomuś, technologia comfycush, wygodne jak moje buty do biegania. Ze 2x lżejsze od klasycznych i mieciutkie. Odkad wyszły, nie kupuje klasycznych. Minus tylko, ze podeszwa sie szybciej wyciera. Edytowane 20 lipca 20195 l przez Shen
Opublikowano 20 lipca 20195 l No ja je miałem jakieś 5 lat temu, wątpię, że przez tyle lat trampki dorównały wygodą do Cortezów, albo Adasiów z piankową podeszwą. W ogóle kupowałem je za jakieś 200 złotych, a teraz ponad 3 stówy kosztują, hajpik alternatywek zrobił swoje. Edytowane 20 lipca 20195 l przez Rozi
Opublikowano 22 lipca 20195 l Shen nosisz przy okazji Ery lub Authentiki? Bo ja kupiłem old schoole w tym samym rozmiarze co zawsze ery/authentic i no nie powiem, obcierają mnie srogo i sie zastanawiam jaki rozmiar wziąć żeby nie było takiej chuyni yebanej.
Opublikowano 22 lipca 20195 l @_Be_ mam jedne ery, ten sam rozmiar co old schoole, o ile old schoole moge nosic bez wiazania i leza idealnie, to ery jednak sa troche luzne. Edytowane 22 lipca 20195 l przez Shen
Opublikowano 30 lipca 20195 l ehh zaje.biste by były do spodenek na lato, ale chyba jeszcze mi brakuje trochę do max levelu silnie heteroseksualnego mężczyzny, żeby się na nie porwać
Opublikowano 30 lipca 20195 l ładne, gdzie można je kupić @maciucha a dobra widze na sklepie vansa ale rozmiarówka chuyowa Edytowane 30 lipca 20195 l przez _Be_
Opublikowano 30 lipca 20195 l 11 minut temu, _Be_ napisał: ładne, gdzie można je kupić @maciucha wyskoczyła mi reklama z sizeera Edytowane 30 lipca 20195 l przez maciucha
Opublikowano 30 lipca 20195 l 2 minuty temu, maciucha napisał: wyskoczyła mi reklama z sizeera Widze ale tam tez tylko 44