Opublikowano 12 sierpnia 20195 l chyba mój pierwszy zakup białych butów (no dobra, może za dzieciaka miałem jakieś), wymagało to ode mnie sporego przełamania, ale postanowiłem sobie że muszę mieć z jedne takie na lato. I cóż, jestem mega zadowolony, do jaśniejszych jeansów pasują idealnie, adidas continental
Opublikowano 12 września 20195 l Ludzie. Co możecie polecić z obuwia na okres jesienny, but bardziej do pracy (nie korpo, ale też nie u prywaciarza małego), niezbyt elegancki, niezbyt luzacki (taki w sam raz xd). Patrzę właśnie na te wszystkie januszowe półbuty i jest tragedia. Na okres ciepłych miesięcy znacznie łatwiej jest w tym względzie. Cena tak do 300 zł.
Opublikowano 12 września 20195 l Jak nie do korpo to tylko takie wchodzą w grę, niezbyt eleganckie, luzackie też nie bardzo, do tego utwardzany czubek i pięta.
Opublikowano 12 września 20195 l Godzinę temu, Wiolku napisał: Ludzie. Co możecie polecić z obuwia na okres jesienny, but bardziej do pracy (nie korpo, ale też nie u prywaciarza małego), niezbyt elegancki, niezbyt luzacki (taki w sam raz xd). Patrzę właśnie na te wszystkie januszowe półbuty i jest tragedia. Na okres ciepłych miesięcy znacznie łatwiej jest w tym względzie. Cena tak do 300 zł. Sztyblety
Opublikowano 12 września 20195 l Clark desert boots albo pochodne, ew. sztyblety, tak jak Pan Bartek napisał. E: chyba oryginalnych clarksów do 3 stów nie kupisz, choć może na promce się uda. Edytowane 12 września 20195 l przez Blaise
Opublikowano 14 września 20195 l Ja się bawię, nigdy nie wygrałem Np dzisiaj pięknie nie weszły supreme
Opublikowano 14 września 20195 l 5 godzin temu, Mastachi napisał: Ja się bawię, nigdy nie wygrałem Np dzisiaj pięknie nie weszły supreme Haha ja dziś spróbowałem pierwszy raz, myślałem że ktoś da jakieś rady jak usprawnić snaipowanie z apki na tel czy przez www próbowałeś? supreme trwało dziś z 90 sekund Obsidian 2 tyg temu z 25min, tych dziś musiało mało być na coś teraz polujesz? Edytowane 14 września 20195 l przez Fanek
Opublikowano 15 września 20195 l Pewnie na jakiegoś off-white będę się czaił i na pewno na undefeated am90. Ogólnie to się nie wczuwam, jak coś fajnego jest to próbuje. Sorry skłamałem, raz yeezy bredy trafiłem i poszły za 2k
Opublikowano 15 września 20195 l 19 minut temu, Mastachi napisał: Sorry skłamałem, raz yeezy bredy trafiłem i poszły za 2k To losowanie na nie było? za tydzień ma być na yeezy 350 v2 cloud white swoją drogą to gdzie je puściłeś? na grupie face czy allegro/olx , inne? btw Supreme wczoraj z apki czy przez ww próbowałeś? Edytowane 15 września 20195 l przez Fanek
Opublikowano 15 września 20195 l Supreme z apki. Wylosowałem zakup, ale nie pamiętam gdzie. A puściłem je na grupie fb tenisufki.eu
Opublikowano 1 października 20195 l Bardzo spoko na najbliższą jesień, też się rozglądam za jakimiś czarnymi klasycznymi i w oko wpadły mi te pepe jeansy
Opublikowano 2 października 20195 l Ja własnie myślę czy brać Oxfordy Doktora Martensa czy może te na jesień i nie mogę się zdecydować, musze się przejśc do sklepu i zobaczyć jak na nodze będą wyglądać
Opublikowano 2 października 20195 l Martens to nadal taka trwałość jak kiedyś? Pamiętam jak siostra takie nosiła w liceum jakieś 20 lat temu i ma je do dziś, w dodatku nie są jakoś zniszczone.
Opublikowano 2 października 20195 l Znajomi nie narzekają wiesz płacisz 600zł za buty raczej nie powinna to być chuyowa jakość.
Opublikowano 2 października 20195 l Nie wiem ale ostatnio przelatalem zime w szmatach K1X i pewniej czuje sie na podłożu gdy jest oblodzone. A jest czesto. Nie wiem jak taki Maus sobie radzi z lękiem wysokości. Zaś takie podobne mam zimowkmi i jeżdżę jak szmata na łyżwach ale budzik ładny Bartol.
Opublikowano 2 października 20195 l Ale to obuwie jesienne, martensy nie nadają się na zimę gdyż nie są ocieplane. Ja na zimę kupiłem dwa lata temu buty firmy native gdyż ciężko w sumie o fajne buty na zimę, które nie są z skóry Są mega ciepłe i nieprzemakalne korzystam jesienią i zimą, jedyny minus to własnie podeszwa, która się ślizga na śniegu ale ponoć w nowych modelach to naprawili.