Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kazdy kupuje to na co go stac, mnie stac na buty do 300zl ale jakby mnie bylo stac na takie za 500 i wiecej to bym i takie kupowal jakby byly jakies fajne, wiec mowienie ze kupowanie butow za 5paczek jest bez senu to glupota.

Opublikowano (edytowane)
kazdy kupuje to na co go stac, mnie stac na buty do 300zl ale jakby mnie bylo stac na takie za 500 i wiecej to bym i takie kupowal jakby byly jakies fajne, wiec mowienie ze kupowanie butow za 5paczek jest bez senu to glupota.

Nic dodac, nic ujac. Ale wdepniecie w gowno w butach za 700zł, bezcenne :D

Edytowane przez _Kamaz_
Opublikowano (edytowane)

Odmiennie powiem, że są całkiem ok, ale w innej kolorystyce czyli biało-czarne ;]

vans-half-cab-coffee.jpg

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

w tych wszystkich retro jordanach piękna jest tylko cała ta retro otoczka, jak w air maxach, bo ogólnie to są chu.jowo brzydkie. ale sprawiłbym sobie takie am w sumie

Opublikowano
To cena dosyć względna. I coraz bardziej mi się podobają.

gorzej moze byc z rozmiarem

Tam byl 42

Twoj? :D

Ja nie mam stopy jak Paris Hilton :lol: Poza tym i tak bym ich nie kupiła, są męskie. Nie każdemu się podobają i co za tym idzie, nie każdemu by pasowały.

Opublikowano
zaje,biste są

troche szkoda mi kasy, bo ponoc podeszwa szybko sie sypie ,

ale butki sa wpyte

z allegro brales?

5!

Tak na Allegro gdzieś tam wypatrzyłem je.

Podeszwa rzeczywiście trochę śmiesznawa jest ale wkońcu to buty na parkiet i na drogę po kamieniach nie za bardzo sie nadają.

A odnośnie retro-to różnie z tym jest.Młodzi kupują bo retro jest cool a starsi bo kiedyś cos takiego mieli/chcieli mieć. Przynajmniej teraz mnie bylo na nie stać 8)