Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 718 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

prawda jest to ze gdybysmy sie znow spotkali, znowu mialbym ladniejsze buciki.

Opublikowano

Fajne.

Opublikowano

No niewątpliwie, nie są to sofiksy nike w oczo(pipi)nych kolorach z designem ala wczesne lata osiemdziesiąte, więc nie da rady przy ich pomocy wyrażać swojego bogatego wnętrza i odmienności :)

Zwykłe buty, tyle że ładne.

Opublikowano

Gdyby nie ten rzep to bym je wziął

Opublikowano
zamówione : )

DSC_0205.JPG

pewnie reklamuja je:

"jak mama nie zdazy zawiazac to zawsze mozesz zalepic!"

Opublikowano

Białe buty do niczego nie pasują. Ja rozumiem, White Power, biała duma i te sprawy, ale bez przesady.

Opublikowano

e tam, jasna gora biale buty i jest git. Tylko oczywiscie nie takie wielkie trepy jak te wyzej

zdjcie040oh3.jpg

Opublikowano

Białe buty pasują tylko do czegoś białego u góry (koszula, tshirt,bluza), to czarny jest uniwersalem, którego można zakładać do wszystkiego.

Opublikowano

faktycznie

_Nike_Air_Force_One_1___Classic_(_Nike_Air_Force_One_Shoes_Custom_Nike_Air_Force_ONE1)_.jpg

takie lepsze, męskie.

Opublikowano

W stylu Pollocka. Mozna zgrywac wielkiego znawce sztuki w towarzystwie.

Opublikowano
faktycznie

_Nike_Air_Force_One_1___Classic_(_Nike_Air_Force_One_Shoes_Custom_Nike_Air_Force_ONE1)_.jpg

takie lepsze, męskie.

Ciekawe czy są wersje dla osób, wykonywujących inne rodzaje prac fizycznych ^^

Opublikowano

Teraz to nawet buty dla malarzy pokojowych robią. Szalone czasy.

Opublikowano

200932418.jpg

jak uwazacie ??

nie koniecznie w tej kolorystyce :)

Edytowane przez Alec

Opublikowano

sam nie wiem..

conversy to dla mnei tylko trampkopodobne wyroby, takie 'adasie' mi sie nei widza raczej.

Opublikowano

Mi się podobają.