Opublikowano 14 września 200816 l prawda jest to ze gdybysmy sie znow spotkali, znowu mialbym ladniejsze buciki.
Opublikowano 14 września 200816 l No niewątpliwie, nie są to sofiksy nike w oczo(pipi)nych kolorach z designem ala wczesne lata osiemdziesiąte, więc nie da rady przy ich pomocy wyrażać swojego bogatego wnętrza i odmienności Zwykłe buty, tyle że ładne.
Opublikowano 14 września 200816 l zamówione : ) pewnie reklamuja je: "jak mama nie zdazy zawiazac to zawsze mozesz zalepic!"
Opublikowano 19 września 200816 l Białe buty do niczego nie pasują. Ja rozumiem, White Power, biała duma i te sprawy, ale bez przesady.
Opublikowano 19 września 200816 l e tam, jasna gora biale buty i jest git. Tylko oczywiscie nie takie wielkie trepy jak te wyzej
Opublikowano 19 września 200816 l Białe buty pasują tylko do czegoś białego u góry (koszula, tshirt,bluza), to czarny jest uniwersalem, którego można zakładać do wszystkiego.
Opublikowano 20 września 200816 l Kolezanka mojej dziewczyny nosi identyczne. Buty idealne dla lasek IMO
Opublikowano 20 września 200816 l W stylu Pollocka. Mozna zgrywac wielkiego znawce sztuki w towarzystwie.
Opublikowano 20 września 200816 l faktycznie takie lepsze, męskie. Ciekawe czy są wersje dla osób, wykonywujących inne rodzaje prac fizycznych
Opublikowano 20 września 200816 l Te wygladaja jak dla przedszkolakow. Kiedys dzieci w takich chodzily.
Opublikowano 20 września 200816 l jak uwazacie ?? nie koniecznie w tej kolorystyce Edytowane 20 września 200816 l przez Alec
Opublikowano 21 września 200816 l sam nie wiem.. conversy to dla mnei tylko trampkopodobne wyroby, takie 'adasie' mi sie nei widza raczej.