Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

bez tych grafik bylyby ok.Popros o real foty ;]

nie wiem czy lgt i czy w ogole takie podrabiaja ;]

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 722,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Jakies propozycje?

Opublikowano
no 1

nike-cortez-nylon-vintage-pack-2.jpg

byly na allegro keidys, a ja bez kasy ;(

O stary za(pipi)iste te buciki serio !

Opublikowano

Imo ohyda te buty :/ Źle mi się kojarzą. Moje sąsiadki z trzy lata temu chodziły w podobnych z targu, tyle, że bez łyżwy. Wtedy był szał na podobne twory.

Opublikowano

poka??

w reserved widzialem takie zamszowe (chyba) czarne badz tez wersja bezowa - ZAYEBISTE

tylko 159 zł to imo za duzo ;/////

Opublikowano

No jutro zrobie, tera nie chce mi się szukać aparatu.

Brązowe takie, ze sznurówkami. Byłem zdesperowany, nic innego na moją kuresko wielką nogę nie wchodziło.

Opublikowano
japonki se kupilem, fpyte sa.

Gej!

@Tori bardzo ladne.

1.jpg

te mi się podobają, ale na jesień

1.jpg

za to te na lato bym wziął.

Opublikowano

Jak mozna wyzywac kogos od gejow i pokazywac buty w takim kolorze?

Opublikowano

Zielony jak zielony, ale brazowy to kolor zarezerwowany dla pedalow i dendrofili.

Opublikowano

Pedalskie to jakieś różowe albo fioletowe buty, nie zielone czy brązowe. Bo zaraz dojdziemy do tego, że tylko białe i czarne nie są pedalskie.