Opublikowano 12 maja 200915 l No te Es'ki zaje.biaszcze, chyba sobie takie sprawię Edytowane 12 maja 200915 l przez szaden
Opublikowano 13 maja 200915 l Czy trampki są dobrymi butami na lato? Spotkałem się z opiniami, że od tej gumy stopa śmierdzi.
Opublikowano 13 maja 200915 l Zdrowo gadasz, pedalskie i tyle. Te białe powyżej w miarę ok, ale IMO z deka babskie. Raz chyba nie widziałeś pedalskich butów, dwa pokaż jakie ty uważasz za nie-pedalskie. Trzy dlaczego zdrowo? Bo jest nietolerancyjny i wypowiada się jak typowy polski bezmózgowiec? Czy trampki są dobrymi butami na lato? Spotkałem się z opiniami, że od tej gumy stopa śmierdzi. Od trampków Conversa nie śmierdzi. Edytowane 13 maja 200915 l przez _Be_
Opublikowano 13 maja 200915 l No właśnie nad Conversami myślałem. Wprawdzie dwie stówki trzeba rzygnąć, ale raczej szybko się nie rozlecą.
Opublikowano 13 maja 200915 l Na allegro widziałem po 100PLN. No i do tego są praktycznie niezniszczalne. Ciekawostką jest to, że podobno Johnny Knoxville przez 3 serie Jackass'a miał jedną parę Chuck'ów Taylor'ów, ale nie wiem ile w tym prawdy. Edytowane 13 maja 200915 l przez _Be_
Opublikowano 13 maja 200915 l Zdrowo gadasz, pedalskie i tyle. Te białe powyżej w miarę ok, ale IMO z deka babskie. Raz chyba nie widziałeś pedalskich butów, dwa pokaże jakie ty uważasz za nie-pedalskie. Trzy dlaczego zdrowo? Bo jest nietolerancyjny i wypowiada się jak typowy polskich bezmózgowiec? Czy trampki są dobrymi butami na lato? Spotkałem się z opiniami, że od tej gumy stopa śmierdzi. Od trampków Conversa nie śmierdzi. a co ja model? (pipi).kowato tak się pokazywać na forum. Pąpka siądzie.
Opublikowano 13 maja 200915 l ja powiedziałem Ci, żebyś pokazał jakieś modele butów, które nie są pedalskie a nie, że ty masz się pokazywać.
Opublikowano 13 maja 200915 l chyba te wezmę, prawie zdecydowany jestem To prowokacja ? Niech ktoś da kapitana obwiusa ^_^
Opublikowano 13 maja 200915 l chyba te wezmę, prawie zdecydowany jestem o do krotkich spodenek w sam raz.
Opublikowano 14 maja 200915 l Są 2 modele fajniejsze, ale nie znalazłem ich nigdzie do kupienia. Chociaż w sklepie timberlanda nie sprawdzałem jeszcze.
Opublikowano 14 maja 200915 l kiedyś widziałem świetny fit takie buty lniane spodnie i lniana marynarka naprawdę nieźle się to prezentowało.
Opublikowano 14 maja 200915 l chyba te wezmę, prawie zdecydowany jestem gratuluje wyobraźni i odwagi, serio. Moje: - mam jeszcze drugie takie ale wkładane, bez sznurowadeł znaczy. i najnowszy nabytek: specszial dedikejszon for Bartezoo Edytowane 14 maja 200915 l przez ChevChelios
Opublikowano 14 maja 200915 l Ot normalne buty, moze nie do konca w moim stylu ale na pewno lepsze niz te wszyskie skejty zapodawane strone wczesniej
Opublikowano 14 maja 200915 l Buty takie mają być, normalne. Poje.banych nie noszę :] Bartezoo thx ;* misiu te mi się podobają, ale na jesień za to te na lato bym wziął. genialne, pokaz bezguścia i totalnego beztalencia. A co na sobie? żółty sweterek i spodnie beż?
Opublikowano 14 maja 200915 l Buty takie mają być, normalne. Poje.banych nie noszę :] Bartezoo thx ;* misiu te mi się podobają, ale na jesień za to te na lato bym wziął. genialne, pokaz bezguścia i totalnego beztalencia. A co na sobie? żółty sweterek i spodnie beż? Obstawiam, że jesteś zbyt zamknięty dlatego dyskusji nie zamierzam prowadzić.
Opublikowano 14 maja 200915 l Nie, normalny. Nie lubię i nigdy tego nie robiłem aby wskakiwać z tłumu jak ufo.