Opublikowano 30 lipca 200915 l Nie bardziej niz te co dal Sztajniec. Jak amsz zamiar dac jako wzor jakiec cudaczne badziewie z podeszwa ortopedyczna i kolazem kolorow prosto z kaluzy z rzyfowinami, to se daruj. Jasne buty z lyzwa i tyle.
Opublikowano 30 lipca 200915 l Pomysl o tumanach kurzu w suche dni i wizerunku butow po tym starciu Sztajniec! Czym bedziesz scieraj wiecej mokra szmatka, tym wieksze bloto na butach sie zrobi... Czemu go zastraszasz?
Opublikowano 30 lipca 200915 l Uswiadamiam mu mozliwe scenariusze przyszlosci, za zastraszanie mozna isc do wiezienia Tori masz iksboksa czy plejstejszyn, bo nie wiem czy mam cie lubic? Edytowane 30 lipca 200915 l przez Gość
Opublikowano 30 lipca 200915 l poleccie jakies ladne biale buty na lato, moze byc adidas originals badz najki
Opublikowano 31 lipca 200915 l Buty Psyko pozytywne, jakaś odmiana od tego, co się w tym temacie pokazuje. Na miejscu mj kupiłbym sobie coś w tym stylu.
Opublikowano 31 lipca 200915 l takie cudo sobie zamówiłem Edytowane 31 lipca 200915 l przez kamilpolpak
Opublikowano 31 lipca 200915 l mocno średnia kolorystyka, ale dunk jako model jest spoko dobre adidaski, słabe dunki. całkiem, całkiem te sb'ki, mieso
Opublikowano 31 lipca 200915 l http://www.allegro.pl/item695462177_reebok..._wyprzedaz.html takie cus zakupilem
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l Spotkał się może ktoś w Polsce z Hummel Stadil High?? (poza allegro, bo tam po 350zł O_o) Zaje.biście mi się podobają. http://www.sneakerblog.net/media/hummel_ko...on_fs09_007.jpg <- najfajniejsza wg mnie kolorystyka. Ewentualnie coś podobnego z innych brandów? Wysokie z językiem do góry ^_^ ps. czekam na te białe tramposze (kilka stron wcześniej) Edytowane 3 sierpnia 200915 l przez Marcin$
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l Lepiej kup sobie jakieś Najki/Adasie/Riboki/Pumy albo Supry ;]] Edytowane 3 sierpnia 200915 l przez Happymieso
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l Happymieso masz może jakieś supry ? Bo moje po 3 miechach całe popękały
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l Nie, a skąd brałeś Supry? Bo jak z Allegro to jest dość duże prawdopodobieństwo, że kupiłeś fejki . Supra to generalnie bardzo dobra firma, więc buty od nich na pewno nie rozpadły by się w tak krótkim czasie.
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l Z andegrand.pl brałem Rozpaść się nie rozpadły tylko ten "świecący lakier" na nich popękał
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l niektórym się szybko rozpadają, a innym trzymają idealnie nawet rok. podzielone są opinie.
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l Zależy jak kto trafi raczej. W trampkach lacoste guma mi sie zaczynała odklejać po 2 miechach, oddałem do reklamacji i po odbiorze założyłem na nogi. No i cóż, zje.bało się znowu.