Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie bardziej niz te co dal Sztajniec. Jak amsz zamiar dac jako wzor jakiec cudaczne badziewie z podeszwa ortopedyczna i kolazem kolorow prosto z kaluzy z rzyfowinami, to se daruj. Jasne buty z lyzwa i tyle.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 712,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano
Pomysl o tumanach kurzu w suche dni i wizerunku butow po tym starciu Sztajniec! Czym bedziesz scieraj wiecej mokra szmatka, tym wieksze bloto na butach sie zrobi...

Czemu go zastraszasz?

Opublikowano

Uswiadamiam mu mozliwe scenariusze przyszlosci, za zastraszanie mozna isc do wiezienia :( Tori masz iksboksa czy plejstejszyn, bo nie wiem czy mam cie lubic?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

poleccie jakies ladne biale buty na lato, moze byc adidas originals badz najki

Opublikowano

Te buty Służb Bezpieczeństwa wyglądają komicznie.

Opublikowano

za(pipi)iste biale buty ;)

Opublikowano

Buty Psyko pozytywne, jakaś odmiana od tego, co się w tym temacie pokazuje.

Na miejscu mj kupiłbym sobie coś w tym stylu.

Opublikowano

mocno średnia kolorystyka, ale dunk jako model jest spoko :D

dobre adidaski, słabe dunki.

całkiem, całkiem te sb'ki, mieso :D

Opublikowano

Spotkał się może ktoś w Polsce z Hummel Stadil High?? (poza allegro, bo tam po 350zł O_o) Zaje.biście mi się podobają.

123495691088694933hummelhighwhta.jpg12456680656615IMG_1661.JPG

http://www.sneakerblog.net/media/hummel_ko...on_fs09_007.jpg <- najfajniejsza wg mnie kolorystyka.

Ewentualnie coś podobnego z innych brandów? Wysokie z językiem do góry ^_^

ps. czekam na te białe tramposze (kilka stron wcześniej)

Edytowane przez Marcin$

Opublikowano

Lepiej kup sobie jakieś Najki/Adasie/Riboki/Pumy albo Supry ;]]

Edytowane przez Happymieso

Opublikowano

Happymieso masz może jakieś supry ? Bo moje po 3 miechach całe popękały :/

Opublikowano

Nie, a skąd brałeś Supry? Bo jak z Allegro to jest dość duże prawdopodobieństwo, że kupiłeś fejki . Supra to generalnie bardzo dobra firma, więc buty od nich na pewno nie rozpadły by się w tak krótkim czasie.

Opublikowano

Z andegrand.pl brałem ;) Rozpaść się nie rozpadły tylko ten "świecący lakier" na nich popękał :/

Opublikowano

Zależy jak kto trafi raczej. W trampkach lacoste guma mi sie zaczynała odklejać po 2 miechach, oddałem do reklamacji i po odbiorze założyłem na nogi. No i cóż, zje.bało się znowu.