Opublikowano 24 września 200816 l i co masz coś do mnie? Oby jeszcze polo i wytarte spodnie- zamiast tego wełniane dresy i koszula ze smokiem na plecach xDDD o sobie mówisz? priceless
Opublikowano 24 września 200816 l i co masz coś do mnie? Oby jeszcze polo i wytarte spodnie- zamiast tego wełniane dresy i koszula ze smokiem na plecach xDDD o sobie mówisz? priceless hehe czyzby nowy Fragi? bedzie straszyl kumplami i ustawial sie na solowki z ludzmi z foruma?
Opublikowano 25 września 200816 l beskitu, to tylko ubrania, a spinacie się jakby wam co najmniej matki pomordowali, jeśli ktoś złe słówko chociażby szepnie.
Opublikowano 25 września 200816 l Bo się przyjęło, że człowiek poniekąd przez ubiór wyraża siebie. Jakbym zobaczył takiego RajneraGT na ulicy to bym (pipi)ł daleko!
Opublikowano 25 września 200816 l polećcie jakieś pantofle, najlepiej brązowe, albo czarne, tylko nie takie pod garnitur, lecz bardziej wygodne i na co dzień, żeby pasowały pod sportową marynarkę i do dżinsów. Wiecie, tak żeby się przylansować w klubie, w restauracji i żeby też się wygodnie chodziło. Nigdy w takich nie chodziłem, to i rozeznania nie mam.
Opublikowano 25 września 200816 l polećcie jakieś pantofle, najlepiej brązowe, albo czarne, tylko nie takie pod garnitur, lecz bardziej wygodne i na co dzień, żeby pasowały pod sportową marynarkę i do dżinsów. Wiecie, tak żeby się przylansować w klubie, w restauracji i żeby też się wygodnie chodziło. Nigdy w takich nie chodziłem, to i rozeznania nie mam. tu nie ma co polecac, wystarczy isc do sklepu z tego typu butami i nie rozgladac sie za swiecacymi 'lakierkami' tylko butami o podobnym kroju, ale zrobionym ze skory (przewaznie). Co za roznica jakiej firmy to bedzie i tak nikt tego nie zauwazy. ew. dla przykladu moze byc cos takiego: http://www.shoes.com/Shop/ProductDetails.aspx?p=EC1110545 http://www.shoes.com/Shopping/ProductDetai...&pg=5061554 http://www.shoes.com/Shopping/ProductDetai...&pg=5071975 - tego kroju tez sa niczego sobie, ale raczej inny wzor/kolor. Ogolnie chodzilo mi o inne, ale nie moglem ich znalezc w necie... Edytowane 25 września 200816 l przez Forebode
Opublikowano 25 września 200816 l polećcie jakieś pantofle, najlepiej brązowe, albo czarne, tylko nie takie pod garnitur, lecz bardziej wygodne i na co dzień, żeby pasowały pod sportową marynarkę i do dżinsów. Wiecie, tak żeby się przylansować w klubie, w restauracji i żeby też się wygodnie chodziło. Nigdy w takich nie chodziłem, to i rozeznania nie mam. tu nie ma co polecac, wystarczy isc do sklepu z tego typu butami i nie rozgladac sie za swiecacymi 'lakierkami' tylko butami o podobnym kroju, ale zrobionym ze skory (przewaznie). Co za roznica jakiej firmy to bedzie i tak nikt tego nie zauwazy. w sumie racja. Chciałem żebyście mieli świadomość, że kupuje sobie takie buty.
Opublikowano 25 września 200816 l Jesli chodzi o firmy w ogole robiace takie buty to w usa jest to najczesciej (z tych popularniejszych i nie za drogich) Kenneth Cole i Stacy Adams, ale nie wiem czy w Polsce macie to samo.
Opublikowano 25 września 200816 l Forebode - chu.jowizna te buty Manor - przejdź po sklepach z butami, wiesz, gino rossi, wojas, albo chociaż ccc. Powinieneś znaleźć coś, sam swego czasu szukałem podobnych
Opublikowano 25 września 200816 l najfajniejszy but sporotowy ever [chodiz mi o model, kolorystyk jest za duzo hehe] nike air max 1 :love: Edytowane 25 września 200816 l przez banny
Opublikowano 25 września 200816 l Okropne przykro mi Banny na tym forum nie ma ślepego kultu AF1. Z najków to SB od Paul'a Rodrigueza Najbardziej lubię.
Opublikowano 25 września 200816 l pokaz cos godnego uwagi w takim razie. nie chce mi sie w necie szukać
Opublikowano 25 września 200816 l oh, to są najwspanialsze runnery an swiecie - super wygodne i lekkie ale no nei przekonam Was widze te sbki dobre, chociaż za bardzo skate
Opublikowano 25 września 200816 l No skejt, skejt, ale w sumie teraz jakieś do biegania bym se kupił, ale brak sianka ;<
Opublikowano 26 września 200816 l Okropne przykro mi Banny na tym forum nie ma ślepego kultu AF1. Z najków to SB od Paul'a Rodrigueza Najbardziej lubię. imo zbyt przybajerzone ja lubie prosty wyglada butow najlepiej bez zbednych ozdobnikow. musial bym je zobaczyc w realu. ps: w sumie te biale sa tylko ok. Edytowane 26 września 200816 l przez wielad
Opublikowano 26 września 200816 l Te Bartka buty z czerwonym są niezłe. Ale pewnie kosztują ze 350zł więc niech się nimi wypchają, chamy z najki.
Opublikowano 26 września 200816 l Okropne przykro mi Banny na tym forum nie ma ślepego kultu AF1. Z tym, ze Banny pokazal Air maxy, a nie Air force'y. Z maxow podoba mi sie tylko safari pack: