Kania 66 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Nie wiem które. http://www.allegro.pl/item706988635_puma_d..._oryg_gwar.html http://www.allegro.pl/item706814534_buty_n..._lato_2009.html http://www.allegro.pl/item707000147_puma_s...ortowe_hit.html Mam podobne pumki, ale bardziej skłaniam się ku ostatnim. Nie podobają mi się te z serii ferrari, ze względu na ten obciachowy znaczek. Najeczki średniawe, więc te ostatnie chyba będą najlepsze, jeżeli wybierasz z tych trzech par. * gekon- w intersporcie. Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 No właśnie ty miałaś podobne ale z tymi świecidełkami a ja chcę całe czarne. I chyba właśnie się skuszę na te ostatnie, bo mi też najbardziej się podobają. Cytuj
Kania 66 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 No te ostatnie są dosyć fajne. A moje buty się dobrze trzymają, żadne świecidełko nie odpadło, a dosyć często w nich chadzam. I ciągle dobrze stoją w sklepach, nie spadają poniżej 400 stówek. Bierz pumki, będziesz miała na dłużej- sprawdzone info :] Cytuj
Tori 12 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Już mam- Nike capri, kupione w promocji za niewielką kasę. * wiesz, za 120 zł szkoda było ich nie wziąć. Zaje.biste, gdyby zamiast różu był czarny, szary, albo jakiś kremowo-podobny, to bym szukał rozmiaru dla siebie. Ogólnie często w sklepach widzę, że niekiedy buty dla kobiet są fajniejsze krojem, niż masa innych męskich. Niestety obecność jakiś cekinek, różu, czy innych świecidełek wyklucza kupno Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 tori nike capri sa w roznych kolorach, szukaj na allegro, sa tez meskie rozmiary bo to unisex. ja sie czaje na puma suede, szukam jakies fajnej wersji kolorystycznej. te sa fajne Cytuj
mj 13 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 (edytowane) Już mam- Nike capri, kupione w promocji za niewielką kasę. * wiesz, za 120 zł szkoda było ich nie wziąć. Zaje.biste, gdyby zamiast różu był czarny, szary, albo jakiś kremowo-podobny, to bym szukał rozmiaru dla siebie. Ogólnie często w sklepach widzę, że niekiedy buty dla kobiet są fajniejsze krojem, niż masa innych męskich. Niestety obecność jakiś cekinek, różu, czy innych świecidełek wyklucza kupno sa w innych kolorach. edit : poleccie jakies fajne biale buty, w stylu tych najki. Edytowane 22 sierpnia 2009 przez mj Cytuj
Tori 12 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Dzięki, przymierzyłem w sportowym i teraz poszukam na allegro Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 tori nike capri sa w roznych kolorach, szukaj na allegro, sa tez meskie rozmiary bo to unisex. ja sie czaje na puma suede, szukam jakies fajnej wersji kolorystycznej. te sa fajne nie są najgorsze, ale w ogóle trudno jakieś ciekawego znaleźć niestety Cytuj
Sig 395 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 tori nike capri sa w roznych kolorach, szukaj na allegro, sa tez meskie rozmiary bo to unisex. ja sie czaje na puma suede, szukam jakies fajnej wersji kolorystycznej. te sa fajne całkiem wporzo Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Poszukuje jakis fajnych adidasow,sneakers'ow na wysokim podbiciu aby zyskac ze 2-3 cm (nie pytajcie po co:)) moze znacie jaies konkretny przyklad bo szukałem w sklepach ale tam straszna bida a na necie ciezko to wyczuc. Cytuj
mj 13 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 kup takie jak mial king w tekkenie Cytuj
Qra 160 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 af1 mają grubą podeszwę, chyba wszystkie nike z air mają Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Poszukuje jakis fajnych adidasow,sneakers'ow na wysokim podbiciu aby zyskac ze 2-3 cm (nie pytajcie po co:)) moze znacie jaies konkretny przyklad bo szukałem w sklepach ale tam straszna bida a na necie ciezko to wyczuc. byle jakie air max'y, air force'y, blazery, to z nike, z adidaska nie kojarze nic takiego, z reszty też niekoniecznie Cytuj
mj 13 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 http://www.135sport.pl/do/item/378342031/NIKERENZO sobie zakupie chyba, ta lyzwa nie (pipi)'ie tak po oczach w rzeczywistosci jak na zdjeciach Cytuj
mj 13 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 w najku sa. widzialem i mi sie podobaly. biore pod uwage jeszcze fins'stary midy albo dunki klasyczne. Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 w najku sa. widzialem i mi sie podobaly. biore pod uwage jeszcze fins'stary midy albo dunki klasyczne. Osobiście brałbym dunki (przez klasyczne rozumiesz low?), potem te pierwsze, finstary w ostateczności. Cytuj
Gość Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Te RENZO to zamszowe Twilighty. Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Te RENZO to zamszowe Twilighty. W ogóle to jest taka trójca w Nike modeli które pomijając kolorystykę wyglądają prawie identycznie IMO: Twilighty: Renzo: i Skeet: Osobiście nie widze sensu w takim czymś, no ale widocznie jestem za głupi na to, panowie z Nike wiedzą lepiej. Cytuj
mj 13 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 twilighty mam. roznia sie wersjami kolorystycznymi przedewszystkim biore jednak capri normalne sznurowane chodzilo mi o dunk low oczywiscie, ale takie mialem wiec raczej nie Cytuj
Gość Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Ja mam czarno biale twilighy, ale cale ze skory z czerwonymi napisami, IMO zaje.biste. Teraz tyko na jesien jakies wysokie najeczki... Cytuj
mortis 2 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 co sadzicie o tych dunkach? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi