Opublikowano 5 października 200915 l zbyt pedalskie czy ok ? ja nie mogę. jakbym zobaczył typa w takich butach + spodnie rurki to bym podszedł i się spytał czy go dupa od ruchania nie boli gejowe strasznie/
Opublikowano 5 października 200915 l Ile takie bucie kosztują? Jaki to model? W sumie fajne ale kolor inny bym brał.
Opublikowano 7 października 200915 l Ostatnio chodziłem w Etnies Volt: A od poniedziałku śmigam w: <ok>
Opublikowano 9 października 200915 l To jest rok, w którym zjadł pierwszego kota. Są w sam raz dla sejtenów
Opublikowano 9 października 200915 l http://xml.riverisland.com/flash/content.php Wchodzicie w Men>footwear>boots i drugie buty. Od lewej. Te z dwoma paskami. Jak oceniacie? Edytowane 9 października 200915 l przez Hrubaz
Opublikowano 9 października 200915 l Fakt, nie mają nazwy szatanowego zespołu , no i nie są ze sztruksu tylko ze skóry ;/ Przepraszam
Opublikowano 9 października 200915 l Faktycznie dziwne, takie halówki z eleganckiego materiału. Chociaż faktycznie ok. W ogóle Ecco mają fajne buty. Edytowane 9 października 200915 l przez Pan Pieczarka