Opublikowano 9 października 200915 l Ha. No właśnie miały być normalne. Czyli ładne ale nie rzucające się w oczy. I są w (pipi) wytrzymałe. Poprzednie eccosy mam od 2 lat i po wypastowaniu wyglądają jak nowe [tylko wkładki wymieniłem].
Opublikowano 10 października 200915 l Diesel, jesienna kolekcja. Bardzo mi się podobają, jednak jest pewien mankament- 190 Euro. Edytowane 10 października 200915 l przez Tori
Opublikowano 11 października 200915 l fajne tylko inne sznurówky dzis wymacałem, zakochałem sie w runnerach Adasia serii ZX ale to po zimie dopiero : > a tutaj najlepszy chyba
Opublikowano 12 października 200915 l Te pierwsze dobre dla dziewczyny na jogging Jesteś z Born to Fit a tak grzeszysz. Przecież buty do biegania charakteryzują się paskudnym wyglądem, nigdy w żadnym jeszcze katalogu i sklepie nie widziałem butów do joggingu, które wyglądałyby "znośnie", a co dopiero ładne. Gdybym miał szansę założyć takie buty do biegania, jak wkleił banny, to byłbym najszczęśliwszym biegaczem na swojej wsi. Kilka przykładów tego, o czym piszę:
Opublikowano 12 października 200915 l Te pierwsze dobre dla dziewczyny na jogging Jesteś z Born to Fit a tak grzeszysz. Przecież buty do biegania charakteryzują się paskudnym wyglądem, nigdy w żadnym jeszcze katalogu i sklepie nie widziałem butów do joggingu, które wyglądałyby "znośnie", a co dopiero ładne. Gdybym miał szansę założyć takie buty do biegania, jak wkleił banny, to byłbym najszczęśliwszym biegaczem na swojej wsi. Kilka przykładów tego, o czym piszę: jizz... Ty tak na powaznie? Nawet zażartować już nie można.... A ładne buty do biegania mozna znaleźć, pzdr
Opublikowano 12 października 200915 l ładne buty do biegania nike free 5.0 (chyba tak sie zwa:) ) a zapomnialem dodac RETRO RUNNERY pozdro
Opublikowano 12 października 200915 l Nie widzę niczego złego w tych biegówkach, w dodatku są wygodne i solidne.
Opublikowano 12 października 200915 l fajne tylko inne sznurówky swietne. szczegolnie z tymi rozowymi wstawkami. tip: to nie jest meskie obuwie Edytowane 12 października 200915 l przez Forebode
Opublikowano 14 października 200915 l no te moje przypałowe? hehe jeszcze żółtki ano i przymierzałem se czarne timberlandy (zajevbiste)
Opublikowano 14 października 200915 l Diesel, jesienna kolekcja. Bardzo mi się podobają, jednak jest pewien mankament- 190 Euro. tak patrząc przez pryzmat dzisiejszej pogody, to jeśli chodzi o buty jesienne to lepszym wyborem są gumaki.
Opublikowano 14 października 200915 l Pieczara, co to za buty te do biegania i gdzie je mozna dostać?