Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

.

Chyba zmęczony jestem.

Edytowane przez TheKolumb

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 721,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Mati ,widocznie mnie źle zrozumiales.

chodzilo mi o te lacosty, ktore sie podrabia teraz obficie i kazdy wieśniak je ma - takie biale z rzepem (lub czarne) 'polpantofle'

a jesli chodzi o te buty, to mialem okazje kupic po dobrej cenie (ciii) z allegro, wiec jesli nie spodobaja mi sie, bedą na retail ;)

Opublikowano

moj akurat wygladal ok, ale jak juz mowilem , czesto kupuje cos , a jak sie nei spodoba, to sprzedaje za wiecej.

RESELLING IS NOT A CRIME

Opublikowano

RESELLING IS NOT A CRIME

Już tłumaczę: odsprzedawanie nie jest przestępstwem.

Opublikowano

Myślałeś o karierze tłumacza? :rolleyes: Masz potencjał chłopie :thumbsup:

Opublikowano

moj akurat wygladal ok, ale jak juz mowilem , czesto kupuje cos , a jak sie nei spodoba, to sprzedaje za wiecej.

RESELLING IS NOT A CRIME

bede Ci musial podrzucic pare moich starych ciuchow, daje swoja cene, a wszystko powyzej tego jest Twoje,

Ja wyjde na 0, Ty sobie dorobisz, wszyscy beda szczesliwi..

Opublikowano

hehe, jasne ;-)

juz kumpel ze szkoly mnie wyłudził na wystawienie na allegro plaszcza, bede musial go zapakowac jeszcze i wyslac...

ale nie ma bata, wezme wiecej troche sobie, o :P

dziś doszły te lacoste... całkiem niezle, ale nie mierzylem nawet :P

Opublikowano

gdzie je kupiłeś?

a jesli chodzi o te buty, to mialem okazje kupic po dobrej cenie (ciii) z allegro, wiec jesli nie spodobaja mi sie, bedą na retail ;)

<ok>

Opublikowano

a jaki to model? nie chce mi się przeszukiwać wszystkich stron no nie...

Opublikowano

allegro + adicolor = 100% fake

o w dupe., nie w tym dziale posta napisalem, soreczka panowie.

Edytowane przez Mati

Opublikowano

Wie ktoś gdzie znajdę te oto Najki? (chce żeby byłe identyczne jak te na zdjęciu)

Za cholere nie moge ich znaleźć... Byłbym wdzięczny za linka do sklepu ;)

nike-air-classic-sb-obsidian-net-310704_411.jpg

Edytowane przez timo86

Opublikowano

Wątpię żeby ten model był dostępny gdziekolwiek w Polsce.

Opublikowano

Ja bym dokładnie przeczesał alledrogo.

Opublikowano

[*]

Opublikowano

boze

ale te adidasy vespa są fajne jedne

Opublikowano

Ja nie z tych. Jeśli takie buty kojarzą ci się z dresiarzami to współczuję spojrzenia na modę. Do jeansów buty, które kupiłem są idealne.

Edytowane przez Gooral