Opublikowano 1 stycznia 201015 l Mam te same od 2 miechów , solidne i wygodne. Skorzane buty za tą cenę są <ok>
Opublikowano 1 stycznia 201015 l buty pana po lewej ktokolwiek widział ktokolwiek wie ? na allegro znalazlem cosik http://allegro.pl/item858497642_trampki_adidas_nizza_lo_g01738_r_40_sarafis.html ale to chyba nie ten model konkretny
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Macie jakiś sklep internetowy gdzie mają asortyment Wojasa, Venezii, Kazara? Bo przymierzam się do butów ale nie chce mi się wydawać 360 zł na nie:/ A te co mi się podobają właśnie tyle kosztują
Opublikowano 7 stycznia 201015 l Fajne, HD daje rade. Sam bym tylko wybrał coś glanopodobnego (a tego w HD pełno), bo same glany mimo, że butki świetne - czy to na wesele czy na plażę - kojarzą mi się z brudasami, i o ile toleruje brudasów, o tyle stwierdzam, że takie osoby nie mają za grosz wyczucia mody, dobrego smaku i fajności.
Opublikowano 8 stycznia 201015 l ostatnio najlepsz ebuty jakie widzialem GRAVIS DYLAN LX oczywisicie jakeis limitki ku,rwa ((
Opublikowano 10 stycznia 201015 l Górne ujowe, dolne dają rade <ok> Skytopy II, cena też okej, w Polsce pewnie z 600zł oO Edytowane 10 stycznia 201015 l przez Czappi
Opublikowano 11 stycznia 201015 l http://www.starwars.com/vault/collecting/news20091208/ Coś dla geeków . Hype na mnie zadziałał i chyba w coś z tej kolekcji zainwestuję.
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Jak zobaczyłem tę kolekcję to poczułem w ustach smak starych chipsów star wars z tazo
Opublikowano 19 stycznia 201015 l Za(pipi)iste. Wciągnąłbym na wiosnę, ale nie wiem ile będą kosztować :confused: edit : Znalazłem w jakimś japońskim sklepie za niecałe 9000 jenów więc nie jest najgorzej, tylko nie wiem ile mi za przesyłkę doj.ebią. edit namber tu: foto powinno już działać Edytowane 21 stycznia 201015 l przez Gość
Opublikowano 21 stycznia 201015 l W innym kolorze byłyby git. Tak mam, że białych/na białej podeszwie butów nie zniesę.