Burth 2 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Jak w temacie. Jakie sa Wasze ulubione co sadzicie o innych, co polecacie co odradzacie. Ja ostatnio zaprzyjaznilem sie z Esprit maja fajne koszule, bluzy, teesy, spodni jeszcze tam nie kupowalem. W Zarze tez mozna czasami znalezc cos fajnego ale ostatnio bardzo biednie. Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Zara ma kiepska jakosc w miare, ale czasem mozna tam cos wygrzebac. Carlingsa lubie bardzo. Jest tam duzo emo lipnych ciuchow ale i duzo perelek, ew. pull and bear, ktory jest tansza wersja carlingsa. Aczkolwiek swojej ulubionej marki chyba nie mam. Wszystkie maja lepsze i gorsze ciuchy. Cytuj
mord00k 0 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 (edytowane) Supreme, Carharrt, Stussy, Nike, Vans. To moi faworyci. Ale poza tym lubię niewiele mniej dużo innych marek. Edytowane 1 września 2008 przez mord00k Cytuj
okens 541 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 (edytowane) Chmm w tej chwili Hilfiger, Ralph Lauren, LaCoste( jesli fundusz pozwala )... jednak musze zaznaczyc, ze w tym sezonie nie natrafilem na rzadna fajna koszulke polo z polosportu, za to kilka naprawde mocnych bluz... nie pokusilem sie jeszcze ze wzgledu na cene( bluza jest z bluzka w komplecie co calkowicie mi nie pasuje a wszystko stoii za 145 e). Inna rzecz nie podobaja mi sie ostatnimi czasy popularne loga zdobione w cherbach( cos a'la amerykanskich uczelni). Ze sportowych ciuchow bardzo cenie spobie rzeczy nikea i jordana.... sa po prostu kustoszowe, oraz czasami wu wear. Z gangsta szmat bardzo fajne rzeczy wychodza spod nici Ecco i Rocafella, czasami trafi ie cos Karlowi Kani( nie polecam paskow) Edytowane 1 września 2008 przez okens Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Lubię ubrania bez napisów. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Supreme, Carharrt, Stussy, Nike, Vans. To moi faworyci. Ale poza tym lubię niewiele mniej dużo innych marek. haha jaka szlachta zapomniałeś o bape i bbc ja nie mam ulubionej, mam rozne gusta, wiec ciezko mi sprecyzować. Cytuj
mord00k 0 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 (edytowane) E tam, wiesz między Bape czy BBC ,a np. Supreme jest dość spora różnica ;] Edytowane 1 września 2008 przez mord00k Cytuj
Burth 2 Opublikowano 1 września 2008 Autor Opublikowano 1 września 2008 Do swoich ulubionych brandow zapomniałem dorzucic Scotch & Soda, ciezko dostac i dosc drogie ale ciuch ma swietne Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Ciezko dostac S&S ?! Chyba zartujesz:) Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 W wwa widzialem tego sporo nawet. No i na allegro masa Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Turbokolor, Nike, Fallen niektóre rzeczy ma najs Cytuj
szeni 114 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Co do tego S&S to slyszalem, ze to najwieksze podje.by na swiecie. Najpierw te ubrania byly sprowadzane do Polski, potem jakos przejeto licencje i zaczeto je produkowac u nas. Kupujac ciuch S&S nigdy wiec nie wiesz, czy kupujesz oryginalny zachodni produkt, czy polski zamiennik o takiej samej nazwie. I prosze nie mowic, ze "to nie ma roznicy, przeciez i tak szyja je w Chinach" - roznica jest w jakosci. To wszystko, co napisalem powyzej, jest PODOBNO. CHYBA. Z tego co pamietam. Czytalem kiedys. Nie mam pewnosci 100% teraz, ale raczej jest cos trefnego w tym. Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Ja lubie ciuchy z Reserved, mam ich chyba najwiecej, House tez nie gardze. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Divers, Pull & Bear , New Yorker (Ale tylko koszulki kolszule lub bluzy nic innego), H&M, NIKE, i wszystko co przykuje moja uwage. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 Mam sporo polówek z reserved, ogólnie jest to jedyny sklep obok H&M, do którego lubię zaglądać w galeriach. Ale nie mam ulubionej firmy, jak by coś mi się spodobało, to nawet i ze smyka bym wziął. Cytuj
Gość Tashi Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 Adidas oldschool:)czyli moja luba koniczyna!buty?hmm...reebok freestyle, nike air force/dunk low. reszta ciuchów bez znaczenia...ważne, że fajnie wygląda:) a w Supreme w poznaniu Oldas zawsze wciśnie coś głupiego;P Cytuj
mj 13 Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 najki <3 t-sh to adio birdhouse enjoi. poloweczki to z abercrombie. pozdro forumek Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Ulubiona to Calvin Klein, Guess ma zaje.biste spodnie ktore sa bardzo dobrze szyte (reszta ich ciuchow jest gejowska), buty to roznie, byle by byly biale. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Calvin Klein,Diesel,Jack&Jones,Zara,Adidas Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Rockawear Ecko Mecca New Era Adidas Converse ( glownie dresy retro ) jako luzne ciuchy na codzien Jak gdzies musze wygladac schludnie to Diesel Ralph Lauren Tommy Hillfinger i Tommy Bahamas DKNY A jak musze wygladac jak na pogrzeb albo poprostu elegancko to tylko Armani eleganckie luzne garnitury w ktorych naprawde sie dobrze czuje ... Bielizna CK/Ecko Skarpetki CK do garniaka a na codzien Converse/Puma/Adidas ps Nike Ssie ;p Cytuj
orion50 632 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 nike - ale ostatnio wydają coraz chuyowsze rzeczy Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Mowi to fan AF1 :> Mowie o Nike AF1 to osobna marka synu Tak samo jak 23 AirJordan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi