Ölschmitz 1 543 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 stac cie na henriego lloyda, versace i lacoste, ale na hugo bossa juz nie? Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Spokojnie. Tutaj chodzi o Versace z allegro. Podrabiane oczywiście. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 a juz czulem jakas grubsza afere. z drugiej strony hugo boss tez sprzedaje swoje rzeczy na allegro w okazyjnych cenach. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Roz.p.ierdala mnie hasło, że ktoś ubiera na forum dla konsolomaniaków ubiera się u Versaczego. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Roz.p.ierdala mnie hasło, że ktoś ubiera na forum dla konsolomaniaków ubiera się u Versaczego. U VERSACZE matole!11one Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 u Wersaczego powinno być :wtf: Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Bartezoo, skumaj Killaz Group- Manewry. EOT. Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 takie jak wasze oczywiscie. mozna tutaj dostac warna? Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 niemiecka, a że teraz jest euro to poiem clinic. mam clinicki jedynki i caly czas sie dobrze trzymaja. naturalnie powycierane na kolanach, nie to co teraz dla pedałow robią Cytuj
[InSaNe] 2 502 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Spokojnie. Tutaj chodzi o Versace z allegro. Podrabiane oczywiście. To, że ty tak robisz, nie znaczy, że inni też. Wolę kupić 1 rzecz za np. 4 setki i krótkie rękawy u Henriego Lloyda za np. 150zl, niz kupować 4 gówniane rzeczy gdzie indziej. Na Hugo Bossa mnie niestety nie stać, bo w porównaniu do reszty firm, które wymieniłem różnica w cenie jest kolosalna, za to jakość pierwszorzędna. Nie chcę tutaj fermentu siać i żeby to zabrzmiało jak jakieś "wywyższanie się", ale polecam 3 razy się zastanowić, zanim żółć zaleje mózg, żeby pisać takie dyrdymały To, że nie wszyscy mogą sobie pozwolić np. na ciuchy od Diesla, czy Versacego, nie znaczy, że nie ma ludzi, dla których zakupy w tego typu sklepach to chleb powszedni i nie trzeba od razu w nich rzucać kamieniami albo gadać "złodziej". Takie to typowo polskie Pozdro. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Bartezoo, skumaj Killaz Group- Manewry. EOT. Gówna nie słucham Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Gówna nie słucham Nie poznałem jeszcze człowieka, który by nasłuchiwał dźwięków z gówna. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Spokojnie. Tutaj chodzi o Versace z allegro. Podrabiane oczywiście. To, że ty tak robisz, nie znaczy, że inni też. Wolę kupić 1 rzecz za np. 4 setki i krótkie rękawy u Henriego Lloyda za np. 150zl, niz kupować 4 gówniane rzeczy gdzie indziej. Na Hugo Bossa mnie niestety nie stać, bo w porównaniu do reszty firm, które wymieniłem różnica w cenie jest kolosalna, za to jakość pierwszorzędna. Nie chcę tutaj fermentu siać i żeby to zabrzmiało jak jakieś "wywyższanie się", ale polecam 3 razy się zastanowić, zanim żółć zaleje mózg, żeby pisać takie dyrdymały To, że nie wszyscy mogą sobie pozwolić np. na ciuchy od Diesla, czy Versacego, nie znaczy, że nie ma ludzi, dla których zakupy w tego typu sklepach to chleb powszedni i nie trzeba od razu w nich rzucać kamieniami albo gadać "złodziej". Takie to typowo polskie Pozdro. Ale pi.erdolisz. Przecież gdyby cię było stać na Versaczego to tym bardziej i na Hugo Bossa, który jest marką ciut tańszą, bo nie stoi za nimi żaden jeden znany designer. To nie jest haute couture. No, już możesz iść. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 To nie jest haute couture. No, a versace to też pret-a-porter. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Moje życie to pret a porter Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 takie jak wasze oczywiscie. mozna tutaj dostac warna? Wszędzie można dostać warna. GSR czyha. Cytuj
[InSaNe] 2 502 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Widać, że masz małe pojęcie o ciuchach z wyzszej półki Buziaczki Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Widać, że masz małe pojęcie o ciuchach z wyzszej półki Buziaczki Tak. Ja mam małe to prawda, wcale nie twierdzę, że się nam na ciuchach z wyższej półki. Aczkolwiek nie opowiadam bzdur na forum dla konsolomaniaków, że Wersacze jest tańsze od Hugo Bossa. Oczywiście możesz to łatwo udowodnić wklejając jakieś zdjęcia tej pierwszej firmy, ale obaj wiemy, że tego nie zrobisz. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 poka zdjęcia bo nikt ci nie wierzy insane Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 W kąciku samochodziarzy nikt nie prosił o zdjęcie jego nowiutkiej "A-czwórki". Łukasz, zazdrośniku! Cytuj
mj 13 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 lukasza zazdrosc zzera ze tamten koles ma na versacze zwieracze a on nie Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 lukasza zazdrosc zzera ze tamten koles ma na versacze zwieracze a on nie Nie prawda. Gdyby mnie było stac na marki z najwyższej półki to chciałbym się ubierać np. w D&G a nie u Wersacza. Ci ludzie są genialnie ubrani: Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 a mowia, ze prawdziwych cyganow juz nie ma Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi