Skocz do zawartości

Twoja ulubiona marka

Featured Replies

Opublikowano

No zimówki robią zaje biste. Mam trekkingi do chodzenia po górach, których używam na codzień do chodzenia zimą - niestety nie są zbyt dobrze ocieplane (chociaż na nasze temperatury to i tak starcza spokojnie), ale są za to wygodne i niesamowicie lekkie.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 198
  • Wyświetleń 31,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak spodnie to Wrangler, Levi's, Lee, ewentualnie Mustang. T-shirty etc. Abercrombie, Levi's, Aeropostale. Buty to Nike lub jakies fajne Adasie Nic mi wiecej do szcześcia nie trzeba

Opublikowano

Quiksilver.

Jestem absolutnym fanatykiem tej marki, moim zdaniem naprawdę zaje.biste ciuchy, a przy tym bardzo różnorodne i świetne jakościowo. Koszulki, bluzy, swetry, buty, zegarki, paski, skarpetki, okulary przeciwsłoneczne, torby, portfele, spodenki kąpielowe, pianki, kapoki. Nawet bokserki z Quiksilvera uważam za najwygodniejsze, jakie kiedykolwiek nosiłem.

I jeszcze Levi's jeśli chodzi o jeansy.

Lubię też klasyczne buty Reeboka.

Edytowane przez Hejas

Opublikowano

Zawsze się zastanawiałem, czemu Quiksilver a nie Quicksilver?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Quiksilver.

Jestem absolutnym fanatykiem tej marki, moim zdaniem naprawdę zaje.biste ciuchy, a przy tym bardzo różnorodne i świetne jakościowo. Koszulki, bluzy, swetry, buty, zegarki, paski, skarpetki, okulary przeciwsłoneczne, torby, portfele, spodenki kąpielowe, pianki, kapoki. Nawet bokserki z Quiksilvera uważam za najwygodniejsze, jakie kiedykolwiek nosiłem.

I jeszcze Levi's jeśli chodzi o jeansy.

Lubię też klasyczne buty Reeboka.

Quiksilver to trzodowa marka dla wszystkich pseudo lans surferów, których starzy (pipi)ą na hel żeby popływali sobie na desce z latawcem bo mają ich już dość w domu. Połowa ich designów nie różni się niczym od wietnamskich ubrań z targowiska.

Marka pokroju DC, w której zapierdala teraz pół polski uważającej się za "modnych luzaków na czasie".

Opublikowano

Podbijam DC i Quiksilver ssie pałe a ceny mają z kosmosu. Vans for life!

Opublikowano

Przepraszam chłopaki, gdybym wiedział, że Was nie stać, nie wspominałbym o Quiksilverze. :*

A tak na serio to chyba jakiś problem z mentalnością naszego narodu. Jak ktoś nosi ciuchy z Quiksilvera, to od razu jest lansującym się pseudo-surfurem? Jak ktoś się ubiera w Lacoste to udaje bogacza "z klasą"? Jak ktoś pije w Starbucksie to chce należeć do elity? Jak ktoś ma iPoda... itd. A może to poprostu zwyczajne marki, które można lubić lub nie i nie wiąże się z nimi żadna filozofia? ;p

Edytowane przez Hejas

Opublikowano

Przepraszam chłopaki, gdybym wiedział, że Was nie stać, nie wspominałbym o Quiksilverze. :*

A tak na serio to chyba jakiś problem z mentalnością naszego narodu. Jak ktoś nosi ciuchy z Quiksilvera, to od razu jest lansującym się pseudo-surfurem? Jak ktoś się ubiera w Lacoste to udaje bogacza "z klasą"? Jak ktoś pije w Starbucksie to chce należeć do elity? Jak ktoś ma iPoda... itd. A może to poprostu zwyczajne marki, które można lubić lub nie i nie wiąże się z nimi żadna filozofia? ;p

QS ma po prostu ciuchy które zachaczają o bazarową trzodę a do tego są drogie jak komputery w vobisie

Opublikowano

ale t-shirt`y mają fajne

Opublikowano

superment - kiedy ostatnio byłeś w Quiksilverze? (ew. na bazarze ;))

Rozumiem, że przez bazarową trzodę rozumiesz te odważniejsze, kolorowe designy?

Jasne, są w Quiksilverze ciuchy, których sam bym nie włożył (wiąże się to ze sporą różnorodnością), ale przynajmniej ZAWSZE znajdzie się tam coś naprawdę ciekawego i oryginalnego, w przeciwieństwie do większości sklepów, które przynajmniej w kategorii męskiej odzieży wałkują ciągle to samo.

Jakościowo też nigdy nie miałem absolutnie żadnych zastrzeżeń. Po latach użytkowania wszystkie moje ciuchy z QS wyglądają naprawdę jak nowe.

Opublikowano

Jak spodnie to Wrangler, Levi's, Lee, ewentualnie Mustang. T-shirty etc. Abercrombie, Levi's, Aeropostale.

Buty to Nike lub jakies fajne Adasie ;)

Nic mi wiecej do szcześcia nie trzeba :rolleyes:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nike , Reebok , Adidas

Święta Trójca każdego dresa :tongue:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Nike , Reebok , Adidas

Święta Trójca każdego dresa :tongue:

Dresy nie lubią Reebok`a uwierz :)

BTW. Moje ulubione:

- Jordan Brand;

- Nike;

- Adidas;

- Hugo Boss;

- D&G;

- Scotch & Soda - najbardziej z całej 4you Group;

Powiem jedynie, że lubię wszystko co stylowe (fajnym ciuchem z lumpa też nie pogardzę). Styl D&G czy HB odpowiada mi najbardziej a, że sytuacja finansowa pozwala mi na takie "drobiazgi" to czemu nie ? :P

Edytowane przez butch.stein

Opublikowano

Altamont i eS. Mimo, że jakoś szczególnie nie jaram się tą marką obuwia ale butów mam od nich najwięcej ;). A no i Ninety Eight ma za(pipi)iste koszulki ale to fruit of loom.

Opublikowano

Altamont i eS. Mimo, że jakoś szczególnie nie jaram się tą marką obuwia ale butów mam od nich najwięcej ;). A no i Ninety Eight ma za(pipi)iste koszulki ale to fruit of loom.

<ok>

Opublikowano

Może nie tyle marka, co sklep, który sprzedaje rzeczy różnych marek, co nie zmienia faktu że większość ciuchów stamtąd jest ok, czyli

Peek & Cloppenburg

Opublikowano

marzenia:

comme des garcons

dior

apc

burberry

ralph lauren

przyziemne:

szmateXXX

h&m

zara

....

emerica/vans/etc

Edytowane przez banny

Opublikowano

emerica,volcom,vans,quicksilver,billabong,antihero(koszulki),criminal damage,etnies,converse,dc,fallen,element

Staram sie tam ubierac ale zdarza sie ze wskoczy mi jakis smog albo fishbone :turned:

Edytowane przez BieŃ