Opublikowano 30 lipca 200915 l No zimówki robią zaje biste. Mam trekkingi do chodzenia po górach, których używam na codzień do chodzenia zimą - niestety nie są zbyt dobrze ocieplane (chociaż na nasze temperatury to i tak starcza spokojnie), ale są za to wygodne i niesamowicie lekkie.
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Quiksilver. Jestem absolutnym fanatykiem tej marki, moim zdaniem naprawdę zaje.biste ciuchy, a przy tym bardzo różnorodne i świetne jakościowo. Koszulki, bluzy, swetry, buty, zegarki, paski, skarpetki, okulary przeciwsłoneczne, torby, portfele, spodenki kąpielowe, pianki, kapoki. Nawet bokserki z Quiksilvera uważam za najwygodniejsze, jakie kiedykolwiek nosiłem. I jeszcze Levi's jeśli chodzi o jeansy. Lubię też klasyczne buty Reeboka. Edytowane 26 sierpnia 200915 l przez Hejas
Opublikowano 11 września 200915 l Quiksilver. Jestem absolutnym fanatykiem tej marki, moim zdaniem naprawdę zaje.biste ciuchy, a przy tym bardzo różnorodne i świetne jakościowo. Koszulki, bluzy, swetry, buty, zegarki, paski, skarpetki, okulary przeciwsłoneczne, torby, portfele, spodenki kąpielowe, pianki, kapoki. Nawet bokserki z Quiksilvera uważam za najwygodniejsze, jakie kiedykolwiek nosiłem. I jeszcze Levi's jeśli chodzi o jeansy. Lubię też klasyczne buty Reeboka. Quiksilver to trzodowa marka dla wszystkich pseudo lans surferów, których starzy (pipi)ą na hel żeby popływali sobie na desce z latawcem bo mają ich już dość w domu. Połowa ich designów nie różni się niczym od wietnamskich ubrań z targowiska. Marka pokroju DC, w której zapierdala teraz pół polski uważającej się za "modnych luzaków na czasie".
Opublikowano 11 września 200915 l Podbijam DC i Quiksilver ssie pałe a ceny mają z kosmosu. Vans for life!
Opublikowano 11 września 200915 l najśmieszniejsze są "buty-chleb" od DC DC COURT aka tytusy Edytowane 11 września 200915 l przez superment
Opublikowano 13 września 200915 l Przepraszam chłopaki, gdybym wiedział, że Was nie stać, nie wspominałbym o Quiksilverze. :* A tak na serio to chyba jakiś problem z mentalnością naszego narodu. Jak ktoś nosi ciuchy z Quiksilvera, to od razu jest lansującym się pseudo-surfurem? Jak ktoś się ubiera w Lacoste to udaje bogacza "z klasą"? Jak ktoś pije w Starbucksie to chce należeć do elity? Jak ktoś ma iPoda... itd. A może to poprostu zwyczajne marki, które można lubić lub nie i nie wiąże się z nimi żadna filozofia? ;p Edytowane 13 września 200915 l przez Hejas
Opublikowano 14 września 200915 l Przepraszam chłopaki, gdybym wiedział, że Was nie stać, nie wspominałbym o Quiksilverze. :* A tak na serio to chyba jakiś problem z mentalnością naszego narodu. Jak ktoś nosi ciuchy z Quiksilvera, to od razu jest lansującym się pseudo-surfurem? Jak ktoś się ubiera w Lacoste to udaje bogacza "z klasą"? Jak ktoś pije w Starbucksie to chce należeć do elity? Jak ktoś ma iPoda... itd. A może to poprostu zwyczajne marki, które można lubić lub nie i nie wiąże się z nimi żadna filozofia? ;p QS ma po prostu ciuchy które zachaczają o bazarową trzodę a do tego są drogie jak komputery w vobisie
Opublikowano 16 września 200915 l superment - kiedy ostatnio byłeś w Quiksilverze? (ew. na bazarze ) Rozumiem, że przez bazarową trzodę rozumiesz te odważniejsze, kolorowe designy? Jasne, są w Quiksilverze ciuchy, których sam bym nie włożył (wiąże się to ze sporą różnorodnością), ale przynajmniej ZAWSZE znajdzie się tam coś naprawdę ciekawego i oryginalnego, w przeciwieństwie do większości sklepów, które przynajmniej w kategorii męskiej odzieży wałkują ciągle to samo. Jakościowo też nigdy nie miałem absolutnie żadnych zastrzeżeń. Po latach użytkowania wszystkie moje ciuchy z QS wyglądają naprawdę jak nowe.
Opublikowano 16 września 200915 l Jak spodnie to Wrangler, Levi's, Lee, ewentualnie Mustang. T-shirty etc. Abercrombie, Levi's, Aeropostale. Buty to Nike lub jakies fajne Adasie Nic mi wiecej do szcześcia nie trzeba
Opublikowano 14 maja 201014 l Nike , Reebok , Adidas Święta Trójca każdego dresa :tongue: Dresy nie lubią Reebok`a uwierz BTW. Moje ulubione: - Jordan Brand; - Nike; - Adidas; - Hugo Boss; - D&G; - Scotch & Soda - najbardziej z całej 4you Group; Powiem jedynie, że lubię wszystko co stylowe (fajnym ciuchem z lumpa też nie pogardzę). Styl D&G czy HB odpowiada mi najbardziej a, że sytuacja finansowa pozwala mi na takie "drobiazgi" to czemu nie ? Edytowane 14 maja 201014 l przez butch.stein
Opublikowano 16 maja 201014 l Altamont i eS. Mimo, że jakoś szczególnie nie jaram się tą marką obuwia ale butów mam od nich najwięcej . A no i Ninety Eight ma za(pipi)iste koszulki ale to fruit of loom.
Opublikowano 16 maja 201014 l Altamont i eS. Mimo, że jakoś szczególnie nie jaram się tą marką obuwia ale butów mam od nich najwięcej . A no i Ninety Eight ma za(pipi)iste koszulki ale to fruit of loom. <ok>
Opublikowano 16 maja 201014 l Może nie tyle marka, co sklep, który sprzedaje rzeczy różnych marek, co nie zmienia faktu że większość ciuchów stamtąd jest ok, czyli Peek & Cloppenburg
Opublikowano 20 maja 201014 l marzenia: comme des garcons dior apc burberry ralph lauren przyziemne: szmateXXX h&m zara .... emerica/vans/etc Edytowane 20 maja 201014 l przez banny
Opublikowano 22 maja 201014 l emerica,volcom,vans,quicksilver,billabong,antihero(koszulki),criminal damage,etnies,converse,dc,fallen,element Staram sie tam ubierac ale zdarza sie ze wskoczy mi jakis smog albo fishbone Edytowane 22 maja 201014 l przez BieŃ