Cegla 8 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Rizerwd ma akaurat jakosc bazarowa takze mysle, ze mozna to traktowac na rowni. Bazarowe moge miec tylko skarpetki i nic wiecej. Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Cegla napisał(a): Rizerwd ma akaurat jakosc bazarowa takze mysle, ze mozna to traktowac na rowni. Bazarowe moge miec tylko skarpetki i nic wiecej. W sumie racja - to są ciuchy na jeden, max dwa sezony, później się rozłażą - mówię o t-shirtach. Koszule trzymają fason dłużej. Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 i spodnie sie na jajach przecieraja jak szalone Cytuj
wielad 0 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Cegla napisał(a): i spodnie sie na jajach przecieraja jak szalone to nie pociaraj ich (jaj) tak czesto. Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 wielad napisał(a): Cegla napisał(a): i spodnie sie na jajach przecieraja jak szalone to nie pociaraj ich (jaj) tak czesto. Proste - przecierają się tam gdzie się najczęściej coś z nimi robi Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 MrSatan napisał(a): Apropo "firmowych" butów - odradzam zakupy w Deichmanie - rekord rozwalenia się to 3 miesiące. Poprzednie wytrzymały cały rok. Można powiedzieć że to typowo bazarowy sklep. Zalezy na co trafisz, bo np wszelkie adidasopodobne buty to juz z daleka smierdza tandeta, ale kupilem ponad rok temu skorzane , ktore maja to nieszczescie ze juz kilka razy zostaly zalane przez deszcz i trzymaja sie do dzisiaj - fakt, ze tanie nie byly, ale tez nie turbodrogie ;] Goodfella napisał(a): Poza tym gdzieś przeczytałem że to jak sie ubierasz świadczy o tym jaki masz do siebie szacunek, myśle że to prawda. zgadzam sie w zupelnosci i tym bardziej trzymam sie tego, ze kazdy powinien sie ubierac w to co mu sie podoba, a nie w to co jest "firmowe" jak mi sie spodoba ciuch w sklepie innym niz nike, czy chocby armani to mam nie kupic bo jest "niefirmowy" i tanszy? rozje.bie sie, trudno, kupie sobie nastepne pozdro Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Cegla napisał(a): Rizerwd ma akaurat jakosc bazarowa takze mysle, ze mozna to traktowac na rowni. Bazarowe moge miec tylko skarpetki i nic wiecej. Nosz ku.r.w.a wiekszosc tych croppow, re-reserved to wywodza sie z bazarow najwiekszych i pozniej ich stac na stoiska w galeriach. Jak firmowe to spodnie, buty zlewam, czasem lepsza polowke/koszulke/bluze kupie - ogolem to bazarek i heja. Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 MrSatan napisał(a): Apropo "firmowych" butów - odradzam zakupy w Deichmanie - rekord rozwalenia się to 3 miesiące. Poprzednie wytrzymały cały rok. Można powiedzieć że to typowo bazarowy sklep. Eee nie ma co narzekac na Deichmana.Kupiłem tam buty 3 lata temu i rozpadły mi sie ale uznali reklamacje no i ...do tej pory uznają reklamację a co pół roku nowe buty mam bo stare wykańczam;) Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 keyzee napisał(a): MrSatan napisał(a): Apropo "firmowych" butów - odradzam zakupy w Deichmanie - rekord rozwalenia się to 3 miesiące. Poprzednie wytrzymały cały rok. Można powiedzieć że to typowo bazarowy sklep. Eee nie ma co narzekac na Deichmana.Kupiłem tam buty 3 lata temu i rozpadły mi sie ale uznali reklamacje no i ...do tej pory uznają reklamację a co pół roku nowe buty mam bo stare wykańczam;) Do Deichmanna nic nie mam, no może poza polskim. U nas to zupełnie inna bajka. Dwa lata temu byłem w berlińskim dajszmacie i mieli dużo więcej butów i to znanych firm. Kupiłem wysokie nubukowe najki i nosiłem dwa lata, nic się z nimi nie stało, zmieniłem bo wyrosłem Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Od września '08 nie zmieniłem zdania o Deichmanie Może ja po prostu więcej chodze w butach Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Nie chodzilo mi o to że buty dobre mają.Po prostu za 100 można miec 6 par butów.Kupujesz jedne rozpadają Ci się dajesz do reklamacji i masz następne od ręki(ja tak przynajmniej miałem-spisali dane tylko) bo możesz sobie wybrac inne(w tej cenie).Ja zadowolony jestem z tego bo co sezon mam inne nowe buty.Inna kwestia ze buty stamtąd tylko do pracy używam i szkoda by mi było gdyby "moje wymarzone" butki rozpadły się po pół roku użytkowania. Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 (edytowane) W sumie zależy też kto ile ma par butów - jak się non-stop w jednych chodzi to nawet takie ze skóry jaka się przetrą. Edytowane 26 marca 2009 przez MrSatan Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 MrSatan napisał(a): Od września '08 nie zmieniłem zdania o Deichmanie Może ja po prostu więcej chodze w butach moze. Moje przygody w butami narazie wyglądają tak, ze buty HD rozwaliłem w 3 miesiace (pękła podeszwa) a buty z dajśmana (podobne do allstarów) mam od ponad pół roku (a chodze tylko w nich) i nic sie z nimi nie dzieje kij, ze to bazarowy sklep ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi