Cegla 8 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Rizerwd ma akaurat jakosc bazarowa takze mysle, ze mozna to traktowac na rowni. Bazarowe moge miec tylko skarpetki i nic wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Rizerwd ma akaurat jakosc bazarowa takze mysle, ze mozna to traktowac na rowni. Bazarowe moge miec tylko skarpetki i nic wiecej. W sumie racja - to są ciuchy na jeden, max dwa sezony, później się rozłażą - mówię o t-shirtach. Koszule trzymają fason dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cegla 8 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 i spodnie sie na jajach przecieraja jak szalone Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 i spodnie sie na jajach przecieraja jak szalone to nie pociaraj ich (jaj) tak czesto. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 i spodnie sie na jajach przecieraja jak szalone to nie pociaraj ich (jaj) tak czesto. Proste - przecierają się tam gdzie się najczęściej coś z nimi robi Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Apropo "firmowych" butów - odradzam zakupy w Deichmanie - rekord rozwalenia się to 3 miesiące. Poprzednie wytrzymały cały rok. Można powiedzieć że to typowo bazarowy sklep. Zalezy na co trafisz, bo np wszelkie adidasopodobne buty to juz z daleka smierdza tandeta, ale kupilem ponad rok temu skorzane , ktore maja to nieszczescie ze juz kilka razy zostaly zalane przez deszcz i trzymaja sie do dzisiaj - fakt, ze tanie nie byly, ale tez nie turbodrogie ;] Poza tym gdzieś przeczytałem że to jak sie ubierasz świadczy o tym jaki masz do siebie szacunek, myśle że to prawda. zgadzam sie w zupelnosci i tym bardziej trzymam sie tego, ze kazdy powinien sie ubierac w to co mu sie podoba, a nie w to co jest "firmowe" jak mi sie spodoba ciuch w sklepie innym niz nike, czy chocby armani to mam nie kupic bo jest "niefirmowy" i tanszy? rozje.bie sie, trudno, kupie sobie nastepne pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Rizerwd ma akaurat jakosc bazarowa takze mysle, ze mozna to traktowac na rowni. Bazarowe moge miec tylko skarpetki i nic wiecej. Nosz ku.r.w.a wiekszosc tych croppow, re-reserved to wywodza sie z bazarow najwiekszych i pozniej ich stac na stoiska w galeriach. Jak firmowe to spodnie, buty zlewam, czasem lepsza polowke/koszulke/bluze kupie - ogolem to bazarek i heja. Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Apropo "firmowych" butów - odradzam zakupy w Deichmanie - rekord rozwalenia się to 3 miesiące. Poprzednie wytrzymały cały rok. Można powiedzieć że to typowo bazarowy sklep. Eee nie ma co narzekac na Deichmana.Kupiłem tam buty 3 lata temu i rozpadły mi sie ale uznali reklamacje no i ...do tej pory uznają reklamację a co pół roku nowe buty mam bo stare wykańczam;) Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Apropo "firmowych" butów - odradzam zakupy w Deichmanie - rekord rozwalenia się to 3 miesiące. Poprzednie wytrzymały cały rok. Można powiedzieć że to typowo bazarowy sklep. Eee nie ma co narzekac na Deichmana.Kupiłem tam buty 3 lata temu i rozpadły mi sie ale uznali reklamacje no i ...do tej pory uznają reklamację a co pół roku nowe buty mam bo stare wykańczam;) Do Deichmanna nic nie mam, no może poza polskim. U nas to zupełnie inna bajka. Dwa lata temu byłem w berlińskim dajszmacie i mieli dużo więcej butów i to znanych firm. Kupiłem wysokie nubukowe najki i nosiłem dwa lata, nic się z nimi nie stało, zmieniłem bo wyrosłem Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Od września '08 nie zmieniłem zdania o Deichmanie Może ja po prostu więcej chodze w butach Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Nie chodzilo mi o to że buty dobre mają.Po prostu za 100 można miec 6 par butów.Kupujesz jedne rozpadają Ci się dajesz do reklamacji i masz następne od ręki(ja tak przynajmniej miałem-spisali dane tylko) bo możesz sobie wybrac inne(w tej cenie).Ja zadowolony jestem z tego bo co sezon mam inne nowe buty.Inna kwestia ze buty stamtąd tylko do pracy używam i szkoda by mi było gdyby "moje wymarzone" butki rozpadły się po pół roku użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 (edytowane) W sumie zależy też kto ile ma par butów - jak się non-stop w jednych chodzi to nawet takie ze skóry jaka się przetrą. Edytowane 26 Marca 2009 przez MrSatan Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Od września '08 nie zmieniłem zdania o Deichmanie Może ja po prostu więcej chodze w butach moze. Moje przygody w butami narazie wyglądają tak, ze buty HD rozwaliłem w 3 miesiace (pękła podeszwa) a buty z dajśmana (podobne do allstarów) mam od ponad pół roku (a chodze tylko w nich) i nic sie z nimi nie dzieje kij, ze to bazarowy sklep ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi