Banny 2 656 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Troche za dużo w niektórych tematach offtopa się robi, to tu prponuje przenieść dyskusje na temat szerokosci ciuchów i wszytsko co was gryzie w tej niezrównanej modzie.. Zapraszam, Cytuj
szeni 114 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Trzeba tu przeniesc oryginalny temat z WKP. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 1 września 2008 Autor Opublikowano 1 września 2008 nie mam takiej mocy, Szeni Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 W większości rzeczy, jakie tu pokazujecie, nigdzie bym się nie pokazał. /thread. Cytuj
szeni 114 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Tez nie mam. Trzeba Ukyo poprosic. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 ja mam tak samo jak alienator przykro mi chłopaki Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Sorry ale GSR nie ma wladzy w Grupowcach ... tylko Admini wam zostaja Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 @ Alienator, Figlarz - Spoko, moze sie jeszcze nawrocicie;) Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 staram się jak mogę, ale to chyba nie dla mnie a zawsze chciałem być forumowym e-kozakiem Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 (edytowane) Nie placz, zaopiekujemy sie Toba :* A hejterska brac forumowa powie na temat mody nu rave ( w polszy bedzie z pooznieniem ~pol roku, powoli wchodzi;) ) Edytowane 2 września 2008 przez _Kamaz_ Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 bez sensu troche ten temac, nie sadzicie? Cytuj
szeni 114 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 W sumie to moglby zostac, taki ogolny temat sie przyda, a Grzehoo nie zgadza sie, zeby przeniesc ten stary z WKP. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 W większości rzeczy, jakie tu pokazujecie, nigdzie bym się nie pokazał. /thread. Czy te słowa wypowiedział koleś, który miał sprzączkę Zordona? O_O To żeś niezłego dżołka dowalił, rózowy wojowniku. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Ten nu-rave to jakaś padaka O_o Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 5 września 2008 Autor Opublikowano 5 września 2008 bez sensu troche ten temac, nie sadzicie? wydawalo mi sie, ze przydalby sie offtopicowy temat, bo troche za duzo spamuja w innych ; ] ja sie kiedys troche jak nu rave ubieralem xDD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 W sumie ja mam taką bluze w klimatach nu-rave, dokładnie taką samą jak Tashi:] w te magnetofony teraz mi wstyd. Cytuj
mord00k 0 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Nie placz, zaopiekujemy sie Toba :* A hejterska brac forumowa powie na temat mody nu rave ( w polszy bedzie z pooznieniem ~pol roku, powoli wchodzi;) ) Prze-ra-ża-ją-ce Strasznie to wygląda. Zupełnie bez gustu. Mam nadzieję ,że te pół roku się nie sprawdzi. Cytuj
hdx 86 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Czekajcie... to się czymś różni od tych jaskrawych dresów, które były modne w latach 90'? Bez jaj, to wygląda jak ciuchy dla lumpów. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Tragedia. Jakieś trzy lata temu spotykałem się z dziewczyną która zaczęła się tak ubierać w pewnym momencie naszej znajomości - w rezultacie jako kulturalny, ułożony młodzieniec wstydziłem się z nią gdziekolwiek pokazać więc dalsza część znajomości opierała się na tym że siedziałem w domu a ona późnym wieczorem przyjeżdżała (z przystanku jej nie odbierałem bo siupa). Po jakimś czasie dałem sobie spokój bo jej intelekt był takiej samej jakości jak jej gust co do szmat. Myślę że gdybym poznał młodą, kulturalną i ułożoną dziewczynę po czym zacząłbym się tak ubierać, też musiałbym kursować nocnymi autobusami a o spotkaniach na mieście zapomnieć. Tak samo jak nie rozumiem fenomenu noszenia kapelusików i innych takich, wczoraj na imprezie przyczaiłem coś takiego. Założyłem, pstryknąłem sobie fotkę i stwierdziłem że chyba to do mnie nie pasuje. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Nie placz, zaopiekujemy sie Toba :* A hejterska brac forumowa powie na temat mody nu rave ( w polszy bedzie z pooznieniem ~pol roku, powoli wchodzi;) ) Te gówniane bluzy są w hałsie, identyczne wzory. Na żywo są jeszcze paskudniejsze. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 7 września 2008 Autor Opublikowano 7 września 2008 jakie niby? ja nie widzialem o.o Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 w sumie jak widzę kolesia w takich szmatkach to aż mam ochotę go odjebać. Ja wiem że żyjemy w wolnym kraju ale aż krew zalewa, upadek męskości - fosforyzujące ciuszki + farbowane włosy na gumę czy czego tam emo (pipi) używają. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Ja mam zdanie ze z nurtami mody ida tylko osoby nie majace za grosz swojego wlasnego stylu. Jakis projektancik wymysli sobie i wylansuje nowa mode w stylu jaki widzimy na zalaczonym w poscie Toriego zdjeciu i juz chmara palantow podlapuje to. Oni nie wygladaja jak geje, oni wygladaja jak zwykle cioty, ale w rekawie maja argument ze "to jest teraz modne". I smutne zarazem ;( Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Ja mam zdanie ze z nurtami mody ida tylko osoby nie majace za grosz swojego wlasnego stylu. Jakis projektancik wymysli sobie i wylansuje nowa mode w stylu jaki widzimy na zalaczonym w poscie Toriego zdjeciu i juz chmara palantow podlapuje to. Oni nie wygladaja jak geje, oni wygladaja jak zwykle cioty, ale w rekawie maja argument ze "to jest teraz modne". I smutne zarazem ;( Ale Ty chyba nie odróżniasz mody od jakiś wieśniackich trendów. Myślisz ,że jacyś światowej sławy projektanci tworzą takie kasztany ? Ja się na tych tematach za bardzo nie znam , ale wystarczy w empiku wziąć do ręki GQ i zobaczyć co faktycznie jest "fashion". Myślisz ,że jakiś Valentino zaprojektował w tym sezonie arafatki i dlatego wszyscy w tym chodzą ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi