Gość Grzehoo Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Widziałem dzisiaj w autobusie modną gimnazjalistkę. Miała na sobie płaszcz Toriego, te duże okulary Łukasza z Warszawy i dziwne buty, podobne do mokasynów. Zbyt pięknie to nie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) ...jedyne co mi mowi podwinieta nogawka, to, ze wlasciciel spodni ma rower bez tej blachy co chroni lancuch... Edytowane 5 Marca 2009 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 moze to dziwne ale mi sie kojarzy z bywalcami protektora z brzesek chyba, oni tam tak nosza, i obowiazkowo biala skarpeta dluga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 ROTFL. Jeżdżę tam od 5 lat i nie widziałam żadnego kolesia, który ma podwinięte spodnie O.O Latem noszą krótkie spodenki, a do tego białe skarpetki, ale nie wiem co Ci w białych skarpetkach przeszkadza. Podniecasz się, bo naoglądałeś się głupich filmików o vixie ? Czemu robisz takiego debila z siebie na tym forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 a czemu Ty taka sie stajesz agresywna? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Bo Wieladowi po groźnemu trzeba wszystko tłumaczyć, inaczej nie zrozumie. Co udowodnił w niejednym temacie na forum. ;f EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) gratuluje doboru klubow, i juz prostuje, nie wiesniackie brzeski ale jeszcze bardziej wisniacka laboca, podobno tam tak robili i ze to niby cos tam mialo znaczyc. i naucz sie czytac, napisalem "chyba" nie bylem pewien, poprostu ktos kiedy tak powiedzial i mi sie skojarzylo co nei znaczy ze tak jest. wyraznie napisane"kojarzy mi sie". edit: a czy ja napisalem ze mi cos w bialych skarpetkach przeszkadza? widac te wixy na brzeskach mozg ci zeżarły. Edytowane 5 Marca 2009 przez wielad Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 I to mówi facet, który ubiera się jak typowy metrosexualista. Jak nie jesteś pewien, to nie wypowiadaj się na temat. Nie byłeś - nie widziałeś = nie komentuj. A jeśli w całym swoim życiu opierasz się na tym, co mówią inni, to gratuluje. EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 wlasnie po to sie wypowiadam na ten temat zeby dowiedziec sie czy to prawda, kiedys zaslyszalem taka opinie i chcialem sie dowiedziec wiecej, moze to prawda moze nie. fakt eot bo to nie ma sensu ciagnac tematu podwijanych nogawek na wixach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość el becetol Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 (edytowane) Co to jest ten protektor brzeski? Edit: Ok google juz mi odpowiedziało dając oficjalna strone klubu. Żeby było na temat - moda klubowa, z oficjalnej strony Protektora Brzeskiego: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Latem noszą krótkie spodenki "krótkie spodenki" Jest beka. Edytowane 11 Marca 2009 przez el becetol Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Dobrze, że Ci kolesie nie zostali na basach dłużej niż 10 minut z powodu małego zainteresowania. ; ] Ale widzę elbecetol, że kluby to Ty znasz tylko ze zdjęć, skoro śmieszą Cię takie rozbieranki. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Omg, protector, serio nie macie gdzie jezdzic? :| "siewka, jedziemy na protka jutro, mam fajne kółka" A wracajac do tematu, jestem ciekawe co przyniesie wiosna, obstawiam, ze wysyp hipsterow :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 co masz na mysli jako 'hipster' ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Gugluj, moj kolego:) Dzis na 99% Ci podesle ten pliczek Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 <jara sie> Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 A wracajac do tematu, jestem ciekawe co przyniesie wiosna, obstawiam, ze wysyp hipsterow :-) I jeszcze więcej tego badziewia ? by google "hipster" xD Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 No ogolnie to mod jest zaje.bisty, postow nie kasuje i warnow nie daje. Tylko sie forum za bardzo nie zajmuje, bo nie ma kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 o co Ci chodzi? jest tu miło i wesoło, na co nam mod i warny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 "Rozmowy ogolne o modzie" xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 O, albo taki spam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ta kolekcja Williamsona dla HM to tylko damska jest? Czy 23 kwietnia będzie coś dla mężczyzn ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 W połowie maja dla mężczyzn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 dajta więcej info Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Homo&Metro Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi