Skocz do zawartości

Rozmowy ogólne o modzie

Banny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie co do cen mam sporo obaw. Niektóre ciuchy z damskiej kolekcji osiągneły podobno dosyć wysoki pułap. Ja biorę z 200-250zł ze sobą i chciałbym przynajmniej dwa ciuchy mieć ;] Narazie chyba ten sweter w serek i białą koszule, ale zobaczymy jak to będzie.

Opublikowano
Szalik na plażę :down:

Ta kolekcja to w każdym HMie w Polsce będzie czy tylko wybrane?

Podejrzewam, że będizie w trzech sklepach w kraju :)

Opublikowano

no 1 i 3 ujdzie. 3 bym powiedział że stylowy, zwłaszcza koszula. Tylko do pierwszego nie pasują mi zupełnie buty.

2 to padaka niezła. Tandetny wzorek, chyba liczą na fanów oldschoolowych gierek, bo takie mam pierwsze skojarzenie.

matthew-williamson-hm-2009-summer-6.jpg

Taki strój fajnie by wyglądał na imprezie stylizowanej na klimatu rave. Wcinamy kwasik i jazdaaa.

Gość _Be_
Opublikowano

matthew-williamson-hm-product-shots-16.jpg

Fajne 50zloty bym dał. Podoba mi się ta kolekcja, jest dużo lepiej niż CDG.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
matthew-williamson-hm-product-shots-16.jpg

Fajne 50zloty bym dał. Podoba mi się ta kolekcja, jest dużo lepiej niż CDG.

do tego katana jakieś białe adidasy i bedziesz jak

12931199.jpg

albo

10734463.jpg

nie no serio, po(pipi)ane te spodnie. dla brudasów z lat 80 ;/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę też przesadziłem z tym wszyscy.

Po prostu jak wczoraj łaziłem po centrum handlowym, to kilku kolesi miało właśnie szal do podkoszulki.

Do tego wiele sklepów na wystawie miało manekiny w szalach.

Trochę może za mocnych słów użyłem.

Po prostu jak wczoraj łaziłem po centrum handlowym, to kilku kolesi miało właśnie szal do podkoszulki.

Do tego wiele sklepów na wystawie miało manekiny w szalach.

Opublikowano

Powiedzcie mnie bo mnie to ciekawi, taki szal czuje sie bardziej jak cos w stylu apaszki, czy moze jest w nim cieplej niz bez? Z jednej strony podejrzewam ze gdyby bylo w nim goraco noszenie go mijaloby sie z celem, ale w jakis sposob jest chyba odczuwalny na szyi?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

zeby offtopa nie robic w temacie o versace

co jest dobre pod plaszcz na zime? chodzi mi o syt. kiedy czeka nas np. dluzszy spacer czy cos w tym stylu. bluza z kapturem odpada. sweter tez w moim przypadku. innego pomyslu chyba nie mam. bo nie wiem jak to by sie sprawdzalo w mega zimne dni.