Gość lukasz Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Właśnie co do cen mam sporo obaw. Niektóre ciuchy z damskiej kolekcji osiągneły podobno dosyć wysoki pułap. Ja biorę z 200-250zł ze sobą i chciałbym przynajmniej dwa ciuchy mieć ;] Narazie chyba ten sweter w serek i białą koszule, ale zobaczymy jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość el becetol Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 eee...? Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Szalik na plażę Ta kolekcja to w każdym HMie w Polsce będzie czy tylko wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nesteroth 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 (edytowane) banny te różowe to mojej dziewczynie się spodobają na pewno, nie za gejowate trochę? jo sa obrazki reszta na http://hypebeast.com/2009/04/matthew-willi...mer-collection/ 1 i 3 niszczą i to niby będzie w HM? chyba się wybiorę. Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez Nesteroth Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Napisałem 'prawe' czyli spodnie niebieskie mi pasuja =] Zapewne tylkow wkieszych miastach w hm'ach ciekawe gdzie w trojmiescie dadza. Licze na galerie bałtycka ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 No wiadomka, te prawe niebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Szalik na plażę Ta kolekcja to w każdym HMie w Polsce będzie czy tylko wybrane? Podejrzewam, że będizie w trzech sklepach w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ten trzeci garniak fajowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 banny te różowe to mojej dziewczynie się spodobają na pewno, nie za gejowate trochę? 1 i 3 niszczą i to niby będzie w HM? chyba się wybiorę. bardzo szybko się rozejdą, tak jak kolekcja CDG dla H&M Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 no 1 i 3 ujdzie. 3 bym powiedział że stylowy, zwłaszcza koszula. Tylko do pierwszego nie pasują mi zupełnie buty. 2 to padaka niezła. Tandetny wzorek, chyba liczą na fanów oldschoolowych gierek, bo takie mam pierwsze skojarzenie. Taki strój fajnie by wyglądał na imprezie stylizowanej na klimatu rave. Wcinamy kwasik i jazdaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Fajne 50zloty bym dał. Podoba mi się ta kolekcja, jest dużo lepiej niż CDG. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Raczej moge tylko pomarzyc, jesli to co pisze Łukasz to prawda - taki natłok ludu pewnie będzie, że japi,er,dole,ku,rwa ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Podoba mi się ta kolekcja, jest dużo lepiej niż CDG. wg. mnie Comme des Garcons dużo lepsze rzeczy zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Fajne 50zloty bym dał. Podoba mi się ta kolekcja, jest dużo lepiej niż CDG. do tego katana jakieś białe adidasy i bedziesz jak albo nie no serio, po(pipi)ane te spodnie. dla brudasów z lat 80 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Fajne 50zloty bym dał. Podoba mi się ta kolekcja, jest dużo lepiej niż CDG. dla brudasów z lat 80 ;/ i o to chodzi <szatan> Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jaki letni fit zarzucić, żebym na karaibach wyglądał jak nowy bond? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nie ma innej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Te szale są teraz w UK bardzo modne. Koleś w klapkach, podkoszulce i szalu. Standard. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 ...nie zaobserwowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yasio da rial madafaka 0 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Moze w Londynie jest juz ta moda a na prowincji jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 ...Oxford ciężko nazwać prowincją, a ilość młodych ludzi sprawia, że wszelkie trendy dość czybko się tu pojawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Trochę też przesadziłem z tym wszyscy. Po prostu jak wczoraj łaziłem po centrum handlowym, to kilku kolesi miało właśnie szal do podkoszulki. Do tego wiele sklepów na wystawie miało manekiny w szalach. Trochę może za mocnych słów użyłem. Po prostu jak wczoraj łaziłem po centrum handlowym, to kilku kolesi miało właśnie szal do podkoszulki. Do tego wiele sklepów na wystawie miało manekiny w szalach. Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Powiedzcie mnie bo mnie to ciekawi, taki szal czuje sie bardziej jak cos w stylu apaszki, czy moze jest w nim cieplej niz bez? Z jednej strony podejrzewam ze gdyby bylo w nim goraco noszenie go mijaloby sie z celem, ale w jakis sposob jest chyba odczuwalny na szyi? Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Pewnie chodzi o przyjemny w dotyku materiał. Do tego ciekawy wzór/kolor, który się komponuje z resztą ubrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 zeby offtopa nie robic w temacie o versace co jest dobre pod plaszcz na zime? chodzi mi o syt. kiedy czeka nas np. dluzszy spacer czy cos w tym stylu. bluza z kapturem odpada. sweter tez w moim przypadku. innego pomyslu chyba nie mam. bo nie wiem jak to by sie sprawdzalo w mega zimne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi