Skocz do zawartości

Rozmowy ogólne o modzie

Featured Replies

Opublikowano

Jak nie bluza i nie sweter, to nie wiem. Może bluzka jakaś z długim rękawem?

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 73,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Panowie,   podsumowując cały kącik Szmaty z ostatniego roku wyglądacie wszyscy dokładnie tak:         Generalnie rzecz ujmując wyglądacie tak samo. Bezkształtna masa hopsiup manów, w czapeczka

• A ja tego 'hejtu' kompletnie nie rozumiem. Ja nie muszę być na siłę oryginalny. Chodzę w tym, w czym czuję się dobrze i co mi się podoba, a nie w tym co specjalnie odróżni mnie od kogokolwiek innego.

• Gość Mr. Blue
    Gość Mr. Blue

Ja bardzo lubię Bannego. Czasami jego fity są naprawdę oryginalne i można się trochę z nich nauczyć, ale gdy np. słyszę obowiązkowe podwinięte nogawki, skrócone spodnie to mną rzuca jak Kobuszewskim w

Opublikowano
  • Autor

lul

koszula, niekoniecznie mocno elegancka, albo tee + cardigan

bluzy tez masz bez kapturow ;)

fajnie tez moglaby wygladac jakas zayebista kamizelka ;]

Opublikowano

Myślę, że taka bluza by pasowała całkiem nieźle.

487_1.jpg

Albo coś w tym stylu ;p

Opublikowano
  • Autor

no ogolnie bluza pod plaszcz tka srednio, w tych kolorach to juz w ogole.

hmm

koszula mysle idealne rozwiazanie ;]

Opublikowano

banny ja rozumiem, ze koszula i kardigan itd. mi chodzi o mega zimne dni. jak mam kurtke z jakimis pie.rdolonymi systemami, pod spod bluze z kapturem to jest mi cieplo.

no, ale zobacze jak bedzie z kasa.

Opublikowano
  • Autor

ogolnie plaszcze tez nie sa przewiewne i daja duzo ciepla , wiec nei martw sie ;)

najlepiejw wolnymc zasie idz do sklepu i sobie przymierz, sam zoabczysz :)

Opublikowano
  • Autor

hm/zara ostatnio widzialem

raczje nei rpzwidzialo mi sie ;)

chociaz, nie wiem :P

moz epcozekaj ejszcze :P

Opublikowano

Myślę, że taka bluza by pasowała całkiem nieźle.

487_1.jpg

Albo coś w tym stylu ;p

HAHA TEN MODEL TO MÓJ KUMPEL.

Opublikowano

Aja się tak zastanawiam nad fitem zimowym i nie wiem czy brać płaszcz czy skórzaną kurtkę

Opublikowano

zalezy co nosisz na codzien, koszule, bluzy swetry, longslavey? ja chodze caly czas w koszulach i marynarkach i preferuje do tego plaszcze

Opublikowano

No to chyba wymysliłem. Płaszcz pasuje do koszul, a skórka do wszystkiego, a że do pracy chodze w pod krawatem, a na piwko w bluzach to padlo na jakąs fajną skórkę.

Opublikowano

Szare i czarne. Bez ekscesów. U mnie na osiedlu nie tolerują pedalstwa ala Paris Hilton jak w pierwszym poście "Forumowego Versacze".

Opublikowano

Jaki kolor spodenek nosisz najszczęściej ?

Czarny z reguły

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nowa moda?To,że kolejny "zbuntowany aktor z Hollywood" ją zapuścił nie znaczy,że jest nowa.

Opublikowano

Mały zarost jeszcze ujdzie (choć dupeczki nie lubią jak je cos drapie :rolleyes: ), ale takie czegoś jak ma ten cały Pattinson, czy nie nie daj Boże Brad Pitt to bym w życiu sobie nie zrobił.

Opublikowano

Jaka moda? Nosi ten komu zarost pasuje. Jeden bedzie wyglądał jak bezdomny, drugi jak Dawid Bekham. No i raczej to nie jest moda tylko natura bycia facetem conie.

ale takie czegoś jak ma ten cały Pattinson, czy nie nie daj Boże Brad Pitt to bym w życiu sobie nie zrobił.

Ja bym sie nie obraził jakby mnie mylili z Bradem Pittem, a żadnego Patisona nie znam. Po zdjęciu widze, że ma lekkiego downa na twarzy i ukrywa go pod zarostem. No i ma kiepski fit.

Opublikowano

Nie jesteś na bieżąco z nowoczesnymi emo opowieściami o romantycznych wampirach, wstydź się :down:

Opublikowano

A! To ten debil z umalowanymi oczami co skakał po drzewach. To z brodą chyba jednak wygląda lepiej niż bez niej. ale fita dalej ma ujowego