Opublikowano 27 września 200915 l Jak nie bluza i nie sweter, to nie wiem. Może bluzka jakaś z długim rękawem?
Opublikowano 27 września 200915 l Autor lul koszula, niekoniecznie mocno elegancka, albo tee + cardigan bluzy tez masz bez kapturow fajnie tez moglaby wygladac jakas zayebista kamizelka ;]
Opublikowano 27 września 200915 l Myślę, że taka bluza by pasowała całkiem nieźle. Albo coś w tym stylu ;p
Opublikowano 27 września 200915 l Autor no ogolnie bluza pod plaszcz tka srednio, w tych kolorach to juz w ogole. hmm koszula mysle idealne rozwiazanie ;]
Opublikowano 27 września 200915 l banny ja rozumiem, ze koszula i kardigan itd. mi chodzi o mega zimne dni. jak mam kurtke z jakimis pie.rdolonymi systemami, pod spod bluze z kapturem to jest mi cieplo. no, ale zobacze jak bedzie z kasa.
Opublikowano 27 września 200915 l Autor ogolnie plaszcze tez nie sa przewiewne i daja duzo ciepla , wiec nei martw sie najlepiejw wolnymc zasie idz do sklepu i sobie przymierz, sam zoabczysz
Opublikowano 27 września 200915 l Autor hm/zara ostatnio widzialem raczje nei rpzwidzialo mi sie chociaz, nie wiem moz epcozekaj ejszcze
Opublikowano 28 września 200915 l Myślę, że taka bluza by pasowała całkiem nieźle. Albo coś w tym stylu ;p HAHA TEN MODEL TO MÓJ KUMPEL.
Opublikowano 28 września 200915 l Aja się tak zastanawiam nad fitem zimowym i nie wiem czy brać płaszcz czy skórzaną kurtkę
Opublikowano 28 września 200915 l zalezy co nosisz na codzien, koszule, bluzy swetry, longslavey? ja chodze caly czas w koszulach i marynarkach i preferuje do tego plaszcze
Opublikowano 28 września 200915 l No to chyba wymysliłem. Płaszcz pasuje do koszul, a skórka do wszystkiego, a że do pracy chodze w pod krawatem, a na piwko w bluzach to padlo na jakąs fajną skórkę.
Opublikowano 28 września 200915 l Szare i czarne. Bez ekscesów. U mnie na osiedlu nie tolerują pedalstwa ala Paris Hilton jak w pierwszym poście "Forumowego Versacze".
Opublikowano 24 października 200915 l http://www.youtube.com/watch?v=xWV4TIb776Q&feature=fvst Oddam wszystko za którąś z tych koszulek
Opublikowano 25 października 200915 l Autor ku'rwa ja tez raz na alelgro widzialem jedna, ale byla damska :S
Opublikowano 26 października 200915 l http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=justice+dance+t-shirt&_sacat=See-All-Categories To ja poproszę lewą nerkę banny'ego, a kapell siostrę odda.
Opublikowano 24 stycznia 201015 l Co sądzicie o nowej modzie na zarost? Pattison też się już do niej przekonał Myślę, że jest <ok>
Opublikowano 24 stycznia 201015 l Nowa moda?To,że kolejny "zbuntowany aktor z Hollywood" ją zapuścił nie znaczy,że jest nowa.
Opublikowano 24 stycznia 201015 l Mały zarost jeszcze ujdzie (choć dupeczki nie lubią jak je cos drapie ), ale takie czegoś jak ma ten cały Pattinson, czy nie nie daj Boże Brad Pitt to bym w życiu sobie nie zrobił.
Opublikowano 24 stycznia 201015 l Jaka moda? Nosi ten komu zarost pasuje. Jeden bedzie wyglądał jak bezdomny, drugi jak Dawid Bekham. No i raczej to nie jest moda tylko natura bycia facetem conie. ale takie czegoś jak ma ten cały Pattinson, czy nie nie daj Boże Brad Pitt to bym w życiu sobie nie zrobił. Ja bym sie nie obraził jakby mnie mylili z Bradem Pittem, a żadnego Patisona nie znam. Po zdjęciu widze, że ma lekkiego downa na twarzy i ukrywa go pod zarostem. No i ma kiepski fit.
Opublikowano 24 stycznia 201015 l Nie jesteś na bieżąco z nowoczesnymi emo opowieściami o romantycznych wampirach, wstydź się
Opublikowano 24 stycznia 201015 l A! To ten debil z umalowanymi oczami co skakał po drzewach. To z brodą chyba jednak wygląda lepiej niż bez niej. ale fita dalej ma ujowego