Skocz do zawartości

Rozmowy ogólne o modzie

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 73,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Panowie,   podsumowując cały kącik Szmaty z ostatniego roku wyglądacie wszyscy dokładnie tak:         Generalnie rzecz ujmując wyglądacie tak samo. Bezkształtna masa hopsiup manów, w czapeczka

• A ja tego 'hejtu' kompletnie nie rozumiem. Ja nie muszę być na siłę oryginalny. Chodzę w tym, w czym czuję się dobrze i co mi się podoba, a nie w tym co specjalnie odróżni mnie od kogokolwiek innego.

• Gość Mr. Blue
    Gość Mr. Blue

Ja bardzo lubię Bannego. Czasami jego fity są naprawdę oryginalne i można się trochę z nich nauczyć, ale gdy np. słyszę obowiązkowe podwinięte nogawki, skrócone spodnie to mną rzuca jak Kobuszewskim w

Opublikowano

Tak banny , ja wiem.......

Wyye(pipi)any fit to ma Dejwit Bekam. Patison wygląda jakby szedł na koncert Kata i ma czapkę z Tesco po 3.99zł

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Nie "wyje.bany fit", tylko "wyje.bane w fity" <ok>

Opublikowano

raczej ma wyyebane w fity xD

jak Ty pie.rdo.lisz...

Opublikowano
  • Autor

czy musze podwac cytaty z dupnych stron z wypowiedzia samego Patinsona, ze nie dba o swoj wyglad zewnetrzny itp, czy obejdzie sie bez tego, misku? :)

Opublikowano

Aaaa, że w tym sensie, sie znaczy.

Oczywiście banny, wystarczy spojrzeć na na pierwsze lepsze foto w google, żeby zobaczyć, że facet nie przywiązuje wagi do wyglądu. Ale pewnie w pudelku napisali inaczej

Opublikowano

czy musze podwac cytaty z dupnych stron z wypowiedzia samego Patinsona, ze nie dba o swoj wyglad zewnetrzny itp, czy obejdzie sie bez tego, misku? :)

dalej pierd0lish..

Opublikowano
  • Autor

temat na temat tego aktora to jakies nieporozumienie, znacyz sie, kazdy co innego pisze :P

Opublikowano
Pattison dostał nagrode za najlepiej ubranego anglika xD

To świadczy tylko zle o anglikach. Nie dość, że mają brzydkie kobiety to jeszcze nie potrafią sie ubierać.

Poza Bekhamem

Opublikowano

Na ogół Becks ubiera się za(pipi)iście, ale czasami wyskoczy z takim czymś, że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. A co do Pattinsona to wygląda jak przeciętny angol na ulicy, więc może dlatego go wybrali :ninja:

Opublikowano
  • Autor

to zobaczcie jak pattison ubieral sie w garniaki - glownie pod tym wzgledem patrza :PP

chodiz o foty z tego nyumeru,

robert-pattinson-gq-magazine-april-2009-03-550x788.jpg

ale trezty nie chce mi sie znaleźć..

ale i tak BECKS >>> Robert

Opublikowano

Zwróć uwagę, że na taką sesję do chociażby GQ , zylion stylistów ubiera go w najlepsze garniaki od Zegny itp. Więc to nie świadczy za bardzo o nim i jego guście.

Opublikowano
  • Autor

no tez racja

w takim razie zostal wybrany dlatego ,ze jako jeden z nielicznych nie dba o wyglad i ubiera sie casualowo xDD

chociaz mi, ubieranie sie na 'szaraka/menela' sie widzi :dance::sweat::sweat::sweat:

Opublikowano

Był styl na żyda, drwala, menela, co dalej?

Opublikowano

no tez racja

w takim razie zostal wybrany dlatego ,ze jako jeden z nielicznych nie dba o wyglad i ubiera sie casualowo xDD

chociaz mi, ubieranie sie na 'szaraka/menela' sie widzi :dance::sweat::sweat::sweat:

Tak, jego fryzura na żel, lakier i piankę, układana zapewne kilka razy dziennie po pare godzin świadczy, że facet nie dba o swoj wygląd.

Opublikowano
  • Autor

hmm, wlosy ukladane na to co powiedziales inaczej wygladaja - wiem, bo probowalem hahahah xDDD

Opublikowano

Posiada ktos opis opcji spodni ?

Wiem co to np regular fit albo boot cut, ale relaxed fit itp ?

Jakby ktos mial wyjasnienie wszystkich pojec bylbym wdzieczny..

Opublikowano

i widzisz? znowu pierredolish...