Opublikowano 25 stycznia 201015 l Tak banny , ja wiem....... Wyye(pipi)any fit to ma Dejwit Bekam. Patison wygląda jakby szedł na koncert Kata i ma czapkę z Tesco po 3.99zł Edytowane 25 stycznia 201015 l przez gekon
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Autor czy musze podwac cytaty z dupnych stron z wypowiedzia samego Patinsona, ze nie dba o swoj wyglad zewnetrzny itp, czy obejdzie sie bez tego, misku?
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Aaaa, że w tym sensie, sie znaczy. Oczywiście banny, wystarczy spojrzeć na na pierwsze lepsze foto w google, żeby zobaczyć, że facet nie przywiązuje wagi do wyglądu. Ale pewnie w pudelku napisali inaczej
Opublikowano 27 stycznia 201015 l czy musze podwac cytaty z dupnych stron z wypowiedzia samego Patinsona, ze nie dba o swoj wyglad zewnetrzny itp, czy obejdzie sie bez tego, misku? dalej pierd0lish..
Opublikowano 27 stycznia 201015 l Autor temat na temat tego aktora to jakies nieporozumienie, znacyz sie, kazdy co innego pisze
Opublikowano 31 stycznia 201015 l Pattison dostał nagrode za najlepiej ubranego anglika xD. Fity na żula są wporządku.
Opublikowano 31 stycznia 201015 l Pattison dostał nagrode za najlepiej ubranego anglika xD To świadczy tylko zle o anglikach. Nie dość, że mają brzydkie kobiety to jeszcze nie potrafią sie ubierać. Poza Bekhamem
Opublikowano 31 stycznia 201015 l Na ogół Becks ubiera się za(pipi)iście, ale czasami wyskoczy z takim czymś, że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. A co do Pattinsona to wygląda jak przeciętny angol na ulicy, więc może dlatego go wybrali
Opublikowano 31 stycznia 201015 l Autor to zobaczcie jak pattison ubieral sie w garniaki - glownie pod tym wzgledem patrza :PP chodiz o foty z tego nyumeru, ale trezty nie chce mi sie znaleźć.. ale i tak BECKS >>> Robert
Opublikowano 31 stycznia 201015 l Zwróć uwagę, że na taką sesję do chociażby GQ , zylion stylistów ubiera go w najlepsze garniaki od Zegny itp. Więc to nie świadczy za bardzo o nim i jego guście.
Opublikowano 31 stycznia 201015 l Autor no tez racja w takim razie zostal wybrany dlatego ,ze jako jeden z nielicznych nie dba o wyglad i ubiera sie casualowo xDD chociaz mi, ubieranie sie na 'szaraka/menela' sie widzi
Opublikowano 31 stycznia 201015 l no tez racja w takim razie zostal wybrany dlatego ,ze jako jeden z nielicznych nie dba o wyglad i ubiera sie casualowo xDD chociaz mi, ubieranie sie na 'szaraka/menela' sie widzi Tak, jego fryzura na żel, lakier i piankę, układana zapewne kilka razy dziennie po pare godzin świadczy, że facet nie dba o swoj wygląd.
Opublikowano 1 lutego 201015 l Autor hmm, wlosy ukladane na to co powiedziales inaczej wygladaja - wiem, bo probowalem hahahah xDDD
Opublikowano 1 lutego 201015 l Posiada ktos opis opcji spodni ? Wiem co to np regular fit albo boot cut, ale relaxed fit itp ? Jakby ktos mial wyjasnienie wszystkich pojec bylbym wdzieczny..
Opublikowano 2 lutego 201015 l Autor bym Ci pomogl ,ale kiedys napsiales, ze pi,erdole, wiec to p,ier,edole :foch: xD