Banny 2 656 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 bardzo ładne, minus kaszkiet, buty brązowe świetne. skąd to ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wendiego 11 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Mi bardzo podoba się połączenie brązowy pasek+ białe spodnie, to są kreacje na wiosne/lato od Loro Piana. Niestety ceny ich ubrań nie są dla zwykłych śmiertelników... Chociaż można dostać podobne rzeczy w Massimo Dutti Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 w zarze/hm spokojnie bys ogarnal takie elementy Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 uporczywe noszenie szaliczków jest trochę zniewieściałe. Ilekroć gdy widzę jakiegoś typa z szaliczkiem rozpoznaję go jako studenta nauk humanistycznych lubiącego popić w towarzystwie,słuchający muzyki indie,electro,synth-pop pogadać na poziomie(mniejsza o to jaki to by był poziom), kartkujący tylko poczytne książki jak chociażby Palahniuk,Bukowski czy Terakowska delektując się i egzaltując filmy z ostatniej dekady. Do tego nie lubi przejmować się politykę bo wybór zazwyczaj jest zgodny z opinią ludzi dobrze wykształconych. Ogólnie mam takich ludzi dość,no ale ja odgórnie nie lubię identyfikować się z żadną opcją/organizacją/sektą niepotrzebne skreślić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Czy wkasywanie w spodnie zapinanej koszuli z krótkim rękawem, w momencie , kiedy ma się na sobie jeszcze wiosenną kurtałę jest wiejskie ? Nie pytam czy nie stylowe i modne tylko czy wiejskie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zależy jakie się ma spodnie i buty. Jeśli jeansy lub dresy i adidaski to jest wiejskie. Zresztą sama koszula z krótkim rekawem jest juz wiejska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 wszytsko zalezy od rzeczy jakie posiadasz... ale dlugi rekaw zawsze lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Jak masz fajny pasek, spodnie nie podciągnięte za wysoko i koszulę z długim rękawem ew. podwiniętym to ok. Tylko, że spodnie nie powinny być hip hopowe i mają opinać pitola. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Macie jakieś pomysły na fajne, niedrogie laczki na lato? Celowałbym w kolory piaskowe, żółte, beż i bez jakichś paskudztw typu łyżwa na 50% buta. Jutro będę w H&m, bershk'ce, Zarze to też luknę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzychu_419 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Macie jakieś pomysły na fajne, niedrogie laczki na lato? Celowałbym w kolory piaskowe, żółte, beż i bez jakichś paskudztw typu łyżwa na 50% buta. Jutro będę w H&m, bershk'ce, Zarze to też luknę. Looknij do House'a są fajne buciki w stylu casual/sport, ładne, wygodne, bez zbędnych bajerów i wodotrysków, z prawdziwej skóry, kolor jasny brąz/piasek/podpalany rudy, miejscami lekko poprzecierane, cena też miła 139zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Macie jakieś pomysły na fajne, niedrogie laczki na lato? Celowałbym w kolory piaskowe, żółte, beż i bez jakichś paskudztw typu łyżwa na 50% buta. Jutro będę w H&m, bershk'ce, Zarze to też luknę. Jak cos znajdziesz dbrego to daj znać. Będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Byłem i ogólnie polecam kolekcje na wiosnę/lato H&M. Duużo fajnych szmat za małe pieniądze i była jakaś akcja promocyjna, że za zakupy powyżej 80zł karta upominkowa o wartości 30zł gratis. Kupiłem fpisdu ciuchów ale słabo z butami, tylko jakieś paputki przedszkolne przygarnąłem... Espadryle na to mówią na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 http://www.complex.com/style/2011/07/50-mens-fashion-trends-that-never-should-have-happened#1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 czemu jak widzę jakiegoś hipstera w ray banach ( oczywiście podróby z allegro od chińczyków za 10 zł ) to czuję po prostu że ten koleś jest żenujący ? Te okulary są już tak popularne że to wstyd nosić . Oczywiście fryzurka ala bieber included http://1.bp.blogspot.com/_ynMSU4qto9g/TQxOmLtqNEI/AAAAAAAAACA/xk2oOxqEn7E/s1600/hipster-guy-hair-131.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Strzelam, ze jego kolezankom gimnazjalistkom sie to podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 versace dla h&m tutaj calosc http://hypebeast.com/2011/10/versace-for-hampm-mens-2011-fallwinter-collection-afurther-look/ ogolnie nie lubie versace.. jedynie kurtalka jest ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 bez spiny - serio byś to ubrał ? i wyszedł na ulicę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 na impreze tak.. ale na ulice mysle, ze tez. tylko,ze pewnie koszt kurtki bedzie ok 400 zl, a to duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) Trochę taka w stylu Mielno '90. Ale ogólnie to chu.jowa jak chu.j. Edytowane 22 Października 2011 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 No serio. Wygląda jak menelska kurtala. Sorry banny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 troche tak. pelno podobnych w lumpach. zreszta watpliwe, by w Torunskim h&m by mieli cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) Trochę taka w stylu Mielno '90. Ale ogólnie to chu.jowa jak chu.j. o zaje.bał Miałem podobne spostrzeżenie, ale nie potrafiłem wyrazić kiedy pierwszy raz spojrzałem na obrazek, natomiast Twój komentarz wybornie przedstawił moją reakcję. Co najmniej nie ogarniam, (pipi)a: Edytowane 22 Października 2011 przez famas_kg Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 to sa skrajnosci, wiadomo. nikt powaznie nie bedzie tak sie nosil. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Posiedz kwadrans w centrum Warszawy to zmienisz zdanie :F Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Z tej po prawej, gdyby nie ta broda to może jeszcze coś by było. Ale tak to nie, nie mój typ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi