Opublikowano 15 stycznia 201312 l Jeansy są dla robotników. ps. Gdzie polecacie zakup flanelowej koszuli i tego uchwytu na dlugopisy do kieszonki na piersi?
Opublikowano 15 stycznia 201312 l Jeansy są dla robotników. ps. Gdzie polecacie zakup flanelowej koszuli i tego uchwytu na dlugopisy do kieszonki na piersi? a potargała Ci się już?
Opublikowano 15 stycznia 201312 l Jeansy są dla robotników. ps. Gdzie polecacie zakup flanelowej koszuli i tego uchwytu na dlugopisy do kieszonki na piersi? a potargała Ci się już? kobiety w klubie walczyly o mnie i sie rozerwala. :>
Opublikowano 15 stycznia 201312 l Waldek ty masz 30 lat i masz ból du.py o to że licealiści chodzą ubrani w tysiąc kolorów i czapeczki i wszyscy wyglądają tak samo a ty w swoim garniturze w dyskotece wyglądasz stylowo ale kogo to obchodzi w ogóle , ubierasz się żeby podobać się sobie a nie dla ludzi (chyba)
Opublikowano 15 stycznia 201312 l Waldek ty masz 30 lat i masz ból du.py o to że licealiści chodzą ubrani w tysiąc kolorów i czapeczki i wszyscy wyglądają tak samo a ty w swoim garniturze w dyskotece wyglądasz stylowo ale kogo to obchodzi w ogóle , ubierasz się żeby podobać się sobie a nie dla ludzi (chyba) mam bardziej ból doopy że licealiści, gimnazjaliści, studenci i 30-latkowie + wyglądają tak samo. nie, nie chodzę w garniturze na dyskoteki. Nie chodzę również w nim codziennie do pracy. Ubieram się tak żeby podobać sobie oraz innym. Stosownie do okoliczności. Z gustem. Elo. Edytowane 15 stycznia 201312 l przez waldusthecyc
Opublikowano 19 stycznia 201312 l Mam 30 lat i noszę koszulki z zespołami, bojówki i ciężkie buty. Daniel Krejg może mi obciągnąć po same kule. ...eh...czas iść spać.
Opublikowano 19 stycznia 201312 l Aż musiałeś edytować, żeby walnąć tak idealną ripostę..? ...czy po prostu wyczaiłeś w guglach jak powinno się pisać "rzygać"..?
Opublikowano 20 stycznia 201312 l Waldek ty masz 30 lat i masz ból du.py o to że licealiści chodzą ubrani w tysiąc kolorów i czapeczki i wszyscy wyglądają tak samo a ty w swoim garniturze w dyskotece wyglądasz stylowo ale kogo to obchodzi w ogóle , ubierasz się żeby podobać się sobie a nie dla ludzi (chyba) mam bardziej ból doopy że licealiści, gimnazjaliści, studenci i 30-latkowie + wyglądają tak samo. nie, nie chodzę w garniturze na dyskoteki. Nie chodzę również w nim codziennie do pracy. Ubieram się tak żeby podobać sobie oraz innym. Stosownie do okoliczności. Z gustem. Elo. elo elo
Opublikowano 20 stycznia 201312 l Aż musiałeś edytować, żeby walnąć tak idealną ripostę..? ...czy po prostu wyczaiłeś w guglach jak powinno się pisać "rzygać"..? ...gorzej..., nie wiedzialem czy... razem czy osobno...
Opublikowano 28 stycznia 201312 l Dziś widziałem typa w butach emu. W najbliższym czasie już nic nie będzie w stanie mnie zaskoczyć w kwestii mody...
Opublikowano 8 marca 201312 l Widziałem dziś murzyna w czapce z daszkiem na której była ta ogromna naklejka na cały daszek, a na tej naklejce była mniejsza...z innej czapki. Ostro mnie śmiech łamał, ale z kamienną twarzą sprzedałem mu czipsy.
Opublikowano 11 marca 201312 l ostatnio w telewizji śniadaniowej było o kolesiach kolekcjonujących buty i byli pacjenci co mają po 100-200 par, a z czego sporo nienoszonych . często zaczynali od fascynacji NBA, a potem jakoś tak poszło. Niektóre mają jeszcze metki, pudełka, etc. W sumie można się czepiać, ale kurcze pozytywne hobby. kolekcjonowali główne takie sportowe buty którymi się zwykle zachwycacie.
Opublikowano 11 marca 201312 l no, sneakersy, a ci ziomale to 'sneakerheadzi' sam bym kolekcjonował, bo uwielbiam buty, ale trzeba na to masę hajsu, a jednak mam inne priorytety niż 200 par butów
Opublikowano 11 marca 201312 l Lepiej jest kolekcjonować gierki. Przynajmniej są z nimi jakieś większe wspomnienia z okresu jak się je przechodziło albo zarywało przy nich noce z kumplami. A jakie można mieć wspomnienia z butami, w których się nawet nie chodziło? Albo gdzie te buty stawiać? Robić z salonu sklep obuwniczy?
Opublikowano 11 marca 201312 l wiesz co - jak ktoś lubi, to czemu nie? Ktoś Ci powie, że lepiej kolekcjonować stawonogi, bo żyją w terrarium i można je podziwiać a gierki są dla dzieci.
Opublikowano 12 marca 201312 l NIe no fajnie, że ktoś ma pasję i nie mówię, że to źle, że to akurat buty. Ale chodzi o to, że bardziej racjonalne wydaje mi się kolekcjonowanie czegoś, co się przydaje, czegoś co można wykorzystać, coś z tym robić. No chyba , że koleś w tych butach chodzi i każda para jest na inną okazję albo nastrój, w co wątpię. Stawonogi to bardzo ciekawa kolekcja. Przynajmniej można coś przy nich robić.