Skocz do zawartości

Rozmowy ogólne o modzie

Banny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy torba na ramię = pedał?

Też miałem taki dylemat.

W ostateczności kupiłem taką torbę bo z plecakiem chodząc do roboty głupio się czułem. A taka torba całkiem wygodna i dość pojemna. Jest taki ich wybór, że spokojnie da sie kupić coś nie pedalskiego.

Gość _Milan_
Opublikowano

ja też kiedyś mowiłem plecak musi byc, torba dla pedałów, później dorosłem i stwierdziłem że jak mam wszedzie łazić z plecakiem to będe wyglądał jak debil albo (pipi)y ktoś kto uwielbia nawet latem chodzic w  traperach, kurtkach i plecakach mimo ze góry s a oddalone o 500 km. Niewygodne strasznie sie to zrobiło, wiec kupiłem torbe na ramie, szarą bez różowych wstawek.

I żyje, i jest wygodnie, chociaz wiekszy burdel sie robi jak powsadzasz wszystkie rzeczy do niej.

Ale z drugiej strony od czasu załozenia torby bardziej patrze na meskie tyłeczki ;/....

Opublikowano

Właśnie milan. Dobrze, że zwróciłeś uwagę na tych alpinusów, którzy przez cały rok w środku miasta chodzą w traperach, plecakach campusa i odblaskowych kurtkach termoizolacyjnych. Zwykle są zarośnięci, spoceni i mają brzydkie małe dziewczyny. Nigdy ich nie zrozumiem. Wybaczam, jeśli ubierają się tak nieświadomie albo z braku kasy. No ale jeśli kreują się na action-manów  świadomie i uważają, że tylko w takim stroju przebrną przez wielkomiejską puszczę no to fail na całej linii.

• Plusik 1
Gość Orzeszek
Opublikowano

napewno nie z braku kasy, te buty i kurtki całkiem sporo kosztują. jeszcze lubie jak ludziki wchodzą do metra (warszawa) w strojach narciarskich DC czy innego Spider-a z systemem recco. bo warszawa ma zagrożenie lawinowe. a tak serio właśnie planuje wymienić plecak na coś, nie wiem na co jeszcze, torba odpada, ma służyć jako miejsce gdzie wrzucam duzo rzeczy od ipada po klucze,buty, fartuszek, po duże ortezy kolanowe, niestety chyba jestem skazany na plecak :/

Opublikowano (edytowane)

Właśnie milan. Dobrze, że zwróciłeś uwagę na tych alpinusów, którzy przez cały rok w środku miasta chodzą w traperach, plecakach campusa i odblaskowych kurtkach termoizolacyjnych. Zwykle są zarośnięci, spoceni i mają brzydkie małe dziewczyny. Nigdy ich nie zrozumiem. Wybaczam, jeśli ubierają się tak nieświadomie albo z braku kasy. No ale jeśli kreują się na action-manów  świadomie i uważają, że tylko w takim stroju przebrną przez wielkomiejską puszczę no to fail na całej linii.

po tym poscie widze przed oczami wizerunek Yacka xD

@Orzech a może tak większa torba jak noszą ludzie na treningi?

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Też bym Orzeszkowi taką właśnie weekendówkę polecał.

Coś w tym styluRalph-Lauren-Purple-Label-olive-green-ca

Ładne, praktycznie, nie za duże i nie wyglądasz jak gimbus idący na długiej przerwie po szlugi na sztuki. 

Gość Orzeszek
Opublikowano

no i to będzie to, trzeba będzie po wypłacie zrobić run po sklepach, jak sie odnowią plusiki dam po jednym :*

Opublikowano

Oczywiście jeśli ktoś musi do pracy/ na uczelnię brać kompa, notatki, jakieś rzeczy na przebranie a potem jeszcze jakieś zakupy zrobić to plecak jest najlepszą opcją i sam wybieram  najczęściej plecak Campusa. No ale ku*wa nie przypinam do niego karabinczyka ze sznurkiem i metalowych kubków.

Opublikowano

Noszę kostkę wszędzie i do wszystkiego. Pasuje nawet do garniaka, którego i tak nie noszę.

takie coś?

251039_236212749728467_6741802_n.jpg

Opublikowano (edytowane)

Siara jesteś metalem, także takie torby sobie możesz darować. Obstawiam, że kudły i tak zasłaniają ci całe plecy i nie widać, czy nosisz plecak, czy nie : d

Edytowane przez kaz_
Opublikowano

Noszę kostkę wszędzie i do wszystkiego. Pasuje nawet do garniaka, którego i tak nie noszę.

takie coś?

251039_236212749728467_6741802_n.jpg

propsy za Led Zeppelin, ale jednak kostki w życiu nie miałem i miec nie zamierzam

przez ramie te torby są strasznie niewygodne, obija się to o nogi i ogółem przeszkadza w chodzeniu strasznie. stary poczciwy plecak stopro lepszy. 

Opublikowano

I ladna tobra i ladny plecak to dobra opcja, wszystko zalezy od tego co chcesz tam wrzucic i gdzie z tym isc. Jesli jestes jednak w garniaku to tylko torba i to tez odpowiednia. A co do tej kostki u gory to myslalem ze ludzie ktorzy nosza takie rzeczy zostali juz usunieci przez dobor naturalny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kiedyś w czasie dyskusji o modzie gdzie skrytykowałem hopsiupowy matching w klubach, wkleiłem tego typu foty pokazując jaki styl mi się podoba, to powiedzieliście że jestem po.(pipi)any i że taka gejoza to ch.uj nie styl bo Ci kolesie to wypizdrzeni i zj,ebani są. Więc w takim razie mogę być nie męski, bo jak dla mnie to świetny styl jest. Nieoficjalny, wygodny, fajny na wiele okazji i po prostu męski. 

• Plusik 2
Gość _Milan_
Opublikowano

pakery maja problem bo wygladaja wtedy ja clowni, ludzie smukli i przystojni jak ja po wlozeniu koszuli i swetra moga liczyc na wzrok panien.