Skocz do zawartości

Rozmowy ogólne o modzie

Banny

Rekomendowane odpowiedzi

jakies weselne zabobony.

pasek jest do casual i chinosow, ewentualnie jeansow jak ktos nosi. zreszta swoje juz napisalem, masz odmienne zdanie to je sobie nos razem z tym paskiem w garniturze.

edit:

zarzuc fita, chce zobaczyc jak sie nosi znawca skorzanych paskow na codzien. :)

Edytowane przez Gość

Ja się o coś spinam? xD 

Kiedy w internecie rozmowa zaczyna schodzić na tory "każdy myśli/nosi/robi co chce" to słychać tylko "ja myślę/noszę/robię co chce". Jestem pewien, że nie przyznacie się tutaj do życia w błędzie i ubierania się nieelegancko, a co z tym zrobicie z tym w realu, to już Wasza sprawa. 

Lucek: Też chciałem wrzucić jakąś stronkę vistuli czy innego producenta, ale uznałem, że oskarżą mnie o uleganie komercji (właśnie widzę, że Ciebie oskarżają xD)

zaloze sie, ze ten gosc naczytal sie pudelka, bo musial kupic garnitur na wesele i po raz pierwszy (od czasu bierzmowania) poczul sie jak ten wyzej podklejony armani. wrzucaj zdjecie jak sie nosisz, chce zobaczyc podwaliny pod to, czym sie tutaj szafujesz. bez zdjecia dalsza rozmowa dla mnie nie ma sensu. 

Stary, wpisz sobie w google image hasło garnitur i zobacz ile trafów jest z paskiem, a ile bez, bo ja na Twoje widzimisię nie będę wskakiwał o północy w gajer i robił sweet fotek do lusterka. 
Serio, weź ogarnij, dostałeś już kilka dowodów z różnych źródeł, a sam opierasz się tylko na swoim niczym niepopartym zdaniu. Spasuj już, co?

Edytowane przez Gość

jesli gq mowi, ze nie masz prawa zalozyc paska to nie masz. jesli nie wiesz co to gq to dalsza rozmowa nie ma sensu.

armani pokazuje pasek, bo to wloska firma - tam jest odwieczna wojna na temat paska.

angielski fason calkowicie zdominowal tradycje bez paska, tzw. side tabs lub ewentualnie szelki. a ze ja poplynalem nurtem mody angielskiej, zatem masz odpowiedz dlaczego nie toleruje paskow.

zreszta jak mozna podchodzic do mody od komercjalnej strony, przeciez moda to tradycja, gust oraz indywidualizm, ale ze smakiem. w zyciu nie zalozylbym paska do garnituru, bo mi jakis pajac na blogu tak napisal w temacie o tym, jak sie naslub ubrac. nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc.

za krótki krawat, za długie nogawki i rękawy, za szeroka w barkach marynarka

aha, i pasowałoby na pogrzeb nie studniówkę

e: buty brzydkie się wydają, ale może to wina ujęcia

Edytowane przez Gość

Haha jakis kolo napisal w artykule do gq zeby paska nie nosic i juz wszystkie fashionisty z forum glosza to jako jedyna prawde

armani pokazuje pasek, bo to wloska firma - tam jest odwieczna wojna na temat paska.

angielski fason calkowicie zdominowal tradycje bez paska, tzw. side tabs lub ewentualnie szelki. a ze ja poplynalem nurtem mody angielskiej, zatem masz odpowiedz dlaczego nie toleruje paskow.

powinni w gimnazjach wrzucic jeszcze za przedmiot czytanie ze zrozumieniem, bo widze ze masz z tym problemy.