Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 spinasz się jakby ktoś ci wszedł do domu i wyrzucił wszystkie paski, chcesz to noś, nikt raczej ci uwagi nie zwróci, a że wyglądasz gorzej to już twoja sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) jakies weselne zabobony. pasek jest do casual i chinosow, ewentualnie jeansow jak ktos nosi. zreszta swoje juz napisalem, masz odmienne zdanie to je sobie nos razem z tym paskiem w garniturze. edit: zarzuc fita, chce zobaczyc jak sie nosi znawca skorzanych paskow na codzien. Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 nie staję tu po niczyjej stronie, ale http://www.armani.com/us/emporioarmani/men/suits tu wszyscy mają paski. Ja się nie znam, ale dlaczego tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Dlatego: http://www.armani.com/us/emporioarmani/men/belts Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 tam tez sa szare garnitury z czarnymi butami, mam cos jeszcze dodac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ja się o coś spinam? xD Kiedy w internecie rozmowa zaczyna schodzić na tory "każdy myśli/nosi/robi co chce" to słychać tylko "ja myślę/noszę/robię co chce". Jestem pewien, że nie przyznacie się tutaj do życia w błędzie i ubierania się nieelegancko, a co z tym zrobicie z tym w realu, to już Wasza sprawa. Lucek: Też chciałem wrzucić jakąś stronkę vistuli czy innego producenta, ale uznałem, że oskarżą mnie o uleganie komercji (właśnie widzę, że Ciebie oskarżają xD) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 zaloze sie, ze ten gosc naczytal sie pudelka, bo musial kupic garnitur na wesele i po raz pierwszy (od czasu bierzmowania) poczul sie jak ten wyzej podklejony armani. wrzucaj zdjecie jak sie nosisz, chce zobaczyc podwaliny pod to, czym sie tutaj szafujesz. bez zdjecia dalsza rozmowa dla mnie nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Stary, wpisz sobie w google image hasło garnitur i zobacz ile trafów jest z paskiem, a ile bez, bo ja na Twoje widzimisię nie będę wskakiwał o północy w gajer i robił sweet fotek do lusterka. Serio, weź ogarnij, dostałeś już kilka dowodów z różnych źródeł, a sam opierasz się tylko na swoim niczym niepopartym zdaniu. Spasuj już, co? Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Google image, no rzeczywiście, niezawodne źródło i biblia stylu xD jak tak ci zależy na źródłach, to masz http://www.gq.com/style/profiles/201204/celebrity-stylist-tips-hollywood-style-advice (rada numer 1) lepsze niż wlosymakijazstylizacja.blox.pl Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 jesli gq mowi, ze nie masz prawa zalozyc paska to nie masz. jesli nie wiesz co to gq to dalsza rozmowa nie ma sensu. armani pokazuje pasek, bo to wloska firma - tam jest odwieczna wojna na temat paska. angielski fason calkowicie zdominowal tradycje bez paska, tzw. side tabs lub ewentualnie szelki. a ze ja poplynalem nurtem mody angielskiej, zatem masz odpowiedz dlaczego nie toleruje paskow. zreszta jak mozna podchodzic do mody od komercjalnej strony, przeciez moda to tradycja, gust oraz indywidualizm, ale ze smakiem. w zyciu nie zalozylbym paska do garnituru, bo mi jakis pajac na blogu tak napisal w temacie o tym, jak sie naslub ubrac. nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Maus oceń mój fit: Naucz mnie być lepszym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) za krótki krawat, za długie nogawki i rękawy, za szeroka w barkach marynarka aha, i pasowałoby na pogrzeb nie studniówkę e: buty brzydkie się wydają, ale może to wina ujęcia Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 zapnij garnitur przede wszystkim. czort za gq masz tak zajebiscie wielkiego plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 To czarny, klasyczny garnitur też jest zły? XDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) no kur.wa, nawet w empiku swego czasu kupowałem za ciężką mamonę Rozi: jeśli idziesz na pogrzeb, jesteś gwiazdą rocka albo to twój trzeci czy czwarty garnitur to jest spoko. Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Jestem gwiazdą rapu, może być? gq wyrocznia mody: XDDD Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 rozi nie wszystko musi ci sie podobac, zreszta wkleiles jakies tematyczne pokazy, nie badz tym na czym gral jankiel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Mam! "There are debates on how belts can break up the look of an outfit and actually make a short person look shorter." Po prostu jesteście karłami i nie chcecie tego podkreślać. Mystery solved. Zamykam! xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Czort :* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 musze byc strasznie karlowaty jak na swoje 2 metry, masz racje. ¬_¬ Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Maus a jak sie nosi kamizelke to krawat tez ma przykrywac klamre paska ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jinmin 10 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Haha jakis kolo napisal w artykule do gq zeby paska nie nosic i juz wszystkie fashionisty z forum glosza to jako jedyna prawde Anyways jak ci spodnie z dupy spadaja choc troche to zakladaj pasek a jak sie trzymaja idealnie to mozesz go pominac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 No fakt trochę to dziwne moim zdaniem, ale dla niektórych wygląd jest chyba najważniejszy Tak, czy siak jeżeli będę szukał jakiejś porady związanej z eleganckim ubiorem to wiem już do kogo się zgłosić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Haha jakis kolo napisal w artykule do gq zeby paska nie nosic i juz wszystkie fashionisty z forum glosza to jako jedyna prawde armani pokazuje pasek, bo to wloska firma - tam jest odwieczna wojna na temat paska. angielski fason calkowicie zdominowal tradycje bez paska, tzw. side tabs lub ewentualnie szelki. a ze ja poplynalem nurtem mody angielskiej, zatem masz odpowiedz dlaczego nie toleruje paskow. powinni w gimnazjach wrzucic jeszcze za przedmiot czytanie ze zrozumieniem, bo widze ze masz z tym problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi