shinian 627 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Po pierwsze nie tak dawno jeszcze panowala zasada no brown i town, a ludzie chodzili po miescie w szarych garniturach i czarnych oxfordach, derby. Tak, za czasow jak panowalo Commodore 64. A w ogole to to nie jest szary garnitur, tylko navy. Do navy to sobie czarny kolor mozesz do pracy zalozyc albo na rozmowe o prace. Przy takich okazjach jak wesele przy nawy panuje kolor burgundy. Zreszta z navy mozesz zalozyc buty o kazdym kolorze i baedzie pasowac tak naprawde. Duzo zdrowia zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Dziekuje, nawzajem. Edit: Myslalem ze mowisz o Ukjo garniturze. A do szarego nie nosi sie czarnego, takom rzekl. Edytowane 14 Września 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Oczywiście, że się nosi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Kwestia gustu. Oczywiscie ja nie neguje klasycznych trendow, poniewaz szary+czarny to klasyka. Denerwuje mnie tylko jak ktos pisze, ze brak paska to blad lub dobieranie brazowych butow do szarego garnituru (co jest teraz bardzo modne i wrecz wymagane u projektantow mody) to wiejski styl. Jesli ktos sie czuje dobrze w zestawieniu "czarny+szary" i uwaza, ze akurat w tym jest mu dobrze to niech sie tak ubiera.e: mialo byc trendow. Edytowane 14 Września 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) https://www.marcwallace.com/shop/brown-wool-mohair-3-piece-suit/ Zayebisty ten garniak Edytowane 15 Września 2013 przez Lucek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 A dziekuje, tez mi sie podoba. Jak zalozysz to jest jeszcze lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 cóż powiedzieć. Jest to jakiś wymarzony, szalenie odległy cel. Z takim światem mógłbym się utożsamiać i w takim żyć. Wiem wiem, dość daleko od hip hopu, elo Bentleya i łańcucha na szyi, nawet dość daleko od Gordża Kluneja, nie zmienia to faktu, iż wydaje mi się, że odnalazłbym w takim świecie swój spokój. Oto nowa kolekcja Próchnika, na jesień/zima 2013: http://youtu.be/gys3g7HU5G4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Klip promujący kolekcję beznadziejny ale za to ubrania bardzo fajne. Szkoda tylko, że nie na moją kieszeń.Jest też taka sprawa, że zbytnio nie miałbym, gdzie w takich ubraniach chodzić. Choć kto wie, może kiedyś się to zmieni. Tak czy inaczej klasyczna elegancja z nutką nowoczesności zawsze na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Przecież Bentley to idealne auto dla starych ludzi ubierających się jak ci z tej reklamówki Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 a czy zeby sie dobrze ubierac ( w takim 'stylu') trzeba miec od razu kupe forsy? chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Pewnie nie, ale trochę głupio byś wyglądał idąc w garniturze do pracy na kasie albo w sklepie ogrodniczym... Dlatego dopóki nie mam poważnej pracy to się tak nie odwalam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Pewnie nie, ale trochę głupio byś wyglądał idąc w garniturze do pracy na kasie albo w sklepie ogrodniczym... Dlatego dopóki nie mam poważnej pracy to się tak nie odwalam. Otóż to. Lepiej bym tego nie ujął. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 jaka beka z super vloggerów i "youtuberrów" - autor Filip Hajzer, nie umiem tego wkleić inaczej, film jest na dole strony. przy pancerniku robiącym za parę projektantów mody w Warszawie popłakałem się ze śmiechu: http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/jedyna-polska-blogerka-na-new-york-fashion-week,101413.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Beka z tego jak sie wypowiadaja o wymyslonych projektantach. Jednak mocno smuci brak wyksztalcenia tych glabow.Quo Vadis systemie oswiaty, fabryko debili? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Niezłe jajca, nie wiem co gorsze. To, że ludzie nie posiadaja podstawowej wiedzy czy to, że potrafią tak kłamac na poczekaniu Bo o znajomosci mody nie pisze. Wystarczy spojrzeć na typa jak sie ubiera i juz wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 No cóż jak cały dzień się kręci u takich osobników wokół ciuchów, mody i jak tu się zrobić na bóstwo to co się dziwić, że w głowie intelektualna pustynia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 https://www.marcwallace.com/shop/brown-wool-mohair-3-piece-suit/ Zayebisty ten garniak Schudnij jeszcze troche to Ci sprzedam, bo na mnie juz niestety za waski. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Niesamowitą bekę miałem z tych juteberów. Zrobili z ćwoków jeszcze większych ćwoków. Schleswig holstein to było istne mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ale zdajecie sobie sprawę, że nikt z nich nie jest popularnym blogerem, a jakimś gimberem wrzucającym video na YT? Ta grupa nie jest miarodajna dla całej modowej blogosfery, a cały reportaż raczej przygotowany tendencyjnie. Coś w stylu matura to bzdura. Nie ma co generalizować, w mediach niejednokrotnie z graczy robiono większych idiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ale zdajecie sobie sprawę, że nikt z nich nie jest popularnym blogerem, a jakimś gimberem wrzucającym video na YT? Ta grupa nie jest miarodajna dla całej modowej blogosfery, a cały reportaż raczej przygotowany tendencyjnie. Coś w stylu matura to bzdura. Nie ma co generalizować, w mediach niejednokrotnie z graczy robiono większych idiotów. bo gracze to jednak w 80% idioci, Wystarczy prosty test, który właśnie przechodzę. Sprzedaję kilka rzeczy na Allegro - fotelik samochodowy, gondolę dla dziecka, Playstation, gry na PS3, kilka książek. Ze wszystkich aukcji przychodzą pytania od kupujących i jakoś wszystkie są normalne typu "Witam, za ile chciałby Pan/Pani sprzedać fotelik bez czekania do końca aukcji?" albo "Witam, czy jest możliwy odbiór osobisty?". Poza oczywiście pytaniami dotyczącymi gier i Playstation: "po ile pójdzie teras?" "czy ma karton? proszę o informację ale po 15-16 bo będę w szkole" "przepraszam zgłaszam, że źle zalicytowałem to nie ta aukcja, proszę zgłaszam błąd licytowania" "można odebrać na ulicy? elo" (pipi)a Obawiam się, że dość podobnie może być tutaj. 80% blogerów o modzie, gadających o projektantach, szczegółach, liniach obcasów to ludzie zmanierowani, z wysokim ego, przerostem formy nad treścią, których w obawie przed "nieznaniem czegoś modnego" można spokojnie wkręcić w projektanta-pancernika. Taka prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Potwierdzam to co pisze Waldek. Sprzedawanie gierek na allegro to koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Obawiam się, że dość podobnie może być tutaj. 80% blogerów o modzie, gadających o projektantach, szczegółach, liniach obcasów to ludzie zmanierowani, z wysokim ego, przerostem formy nad treścią, których w obawie przed "nieznaniem czegoś modnego" można spokojnie wkręcić w projektanta-pancernika. Taka prawda. Ale to się dotyczy wszystkich ludzi pracujących w modzie. Nie trzeba być geniuszem, żeby pracować w tej branży. Wystarczy mniej lub bardziej udolnie dobierać kolory, albo wybijać się jakimiś ekstrawagancjami, których nikt normalny by nie założył. Do tego każdy facet pracujący w modzie musi mieć w sobie dużo z ped.ała. Taki Woliński, Tyszka, czy inny Paprocki to nie tylko zmanierowane geje, ale każdy z ich jest mniej, lub bardziej przy.(pipi)any. Ja nie chcę ich bronić, w du.pie ich mam, do tego o modzie nie mam zielonego pojęcia ubierając się w mainstreamowych sieciówkach, ale lubię Fashionelkę i Karolinę Baszak, to staram się stanąć po ich stronie No i urodziłem się tego samego dnia co Kasia Tusk, to znaczy że jesteśmy sobie przeznaczeni, a ona może mnie już w internecie inwigilować. Ja tylko mówię, że ci tam w tym wywiadzie, to jakieś pionki, nikt ich nie zna i to na pewno nie poczytni blogerzy, więc nie ma co na całą blogosferę modową rzucać od razu gromów, jak widziałem hejt na Twitterze. Nie lubię razem z plebsem stawać po stronie linczowania kogoś, kogo ewidentnie przestawiono stronniczo w nieprzychylnym świetle, bo tak się bardziej opłacało. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Od siebie dodam, że przecież niektórzy z nich mogli sobie robić bekę, a wypowiedzi są pocięte. Nie zapominajcie, że w tv można łatwo manipulować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Myślę, że chodziło tylko o to, żeby było śmiesznie. Cała reszta to ból du.py. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ermund 107 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 bo gracze to jednak w 80% idioci, Wystarczy prosty test, który właśnie przechodzę. Sprzedaję kilka rzeczy na Allegro - fotelik samochodowy, gondolę dla dziecka, Playstation, gry na PS3, kilka książek. Ze wszystkich aukcji przychodzą pytania od kupujących i jakoś wszystkie są normalne typu "Witam, za ile chciałby Pan/Pani sprzedać fotelik bez czekania do końca aukcji?" albo "Witam, czy jest możliwy odbiór osobisty?". Poza oczywiście pytaniami dotyczącymi gier i Playstation: "po ile pójdzie teras?" "czy ma karton? proszę o informację ale po 15-16 bo będę w szkole" "przepraszam zgłaszam, że źle zalicytowałem to nie ta aukcja, proszę zgłaszam błąd licytowania" "można odebrać na ulicy? elo" (pipi)a :confused: przypuszczam ze moze byc to spowodowane tym, ze zacytowane wypowiedzi pochodza od dzieciakow, gimbusow; nielat raczej nie bedzie zainteresowany fotelikiem dla dziecka rzecz jasna moge sie mylic Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi